Ncdsv: å bringe fagfolk sammen for å avslutte vold i hjemmet og seksuell vold

11 juni 2019

411: The National Center på Domestic og seksualisert vold er en leder i å stoppe disse forferdelige forbrytelsene ved opplæring og rådgivning med politi, lærere, media, politikere og mer å gi støtte til ofre og effektiv intervensjon for gjerningsmennene, samt jobbe i fellesskap med andre for å hindre bruk av vold.

Innenriks og seksuell vold er alvorlige problemer på lokale, nasjonale og internasjonalt nivå, og ingen profesjon kan få en slutt på det. Det er styrke i antall, og det er akkurat hva det nasjonale senteret på Domestic og seksualisert vold (NCDSV) vet.

load...

Debby Tucker, NCDSV president

Bringe sammen enkeltpersoner og organisasjoner fra alle 50 stater og amerikanske territorier whowork med ofre og gjerningsmenn, slik som helsepersonell, sosialarbeidere, tro samfunnsledere og mer, er NCDSV transformere samfunnet og redde liv.

Grunnlagt i 1998, NCDSV, opprinnelig kalt National Training Center onDomestic og seksualisert vold, består av en gruppe ledere som utvikler tiltak og providequality opplæring, rådgivning og andre ressurser for å hjelpe byråer ende innenlands og seksuell vold.

“Vi kom sammen ut fra et ønske om å flytte offentlig politikk og gi god kvalitet konsultasjon andtraining som ville hjelpe raskere fremme bevegelse,” sa Debby Tucker, NCDSV president.

load...

Forandre verden slik at du kan bidra til å endre verden

Den NCDSV samarbeider tett med alle som kan komme i kontakt med ofre for vold i hjemmet, fra detektiver til medlemmer som skadedyrbekjempelse spesialister og lærer dem å forbedre sine ferdigheter i å svare på ofrene, hjelpe lovbrytere lære hva sann respekt er, legge grunnlaget for bedre seksuelle overgrep forebyggende strategier og mer.

“Det er ikke hvem som helst, ethvert yrke du kan tenke på, at vi ikke ville ha grunn til å ha aconnection til,” sier Tucker.

The National Center på Domestic og seksualisert vold oppmuntrer og skaper enestående nivåer av samarbeid mellom fagfolk som arbeider for å stoppe vold.

Den beste delen om disse treningene og konsultasjoner er NCDSV har tatt en overveldende og vanskelig sak, og bryter det ned for folk i en rekke lokalsamfunn slik at de kan få til å endre seg i hverdagen.

“Jeg tror at en av de tingene som vi har vektlagt alltid er partnerskap og developingpartnerships med folk thatgrow sterkere over tid og gir mulighet for oss til å designe sammen den typen ofchange at vi ønsker å se i verden for å få en slutt på volden,” hun sa.

Å gjøre en stor forskjell på mange forskjellige måter

NCDSV har gjort en betydelig innvirkning i løpet av de siste 16 årene, Tucker sa teamwill fortsette å bygge videre på det de allerede har lært mens også utforske flere måter å forebygge vold fra noen gang selv skjer, spesielt videresending viktigheten av at fremtidige generasjoner.

load...

“Hvordan kan vi innpode i yngre mennesker en bevissthet som er dyp enoughthat de innser at dette er et valg, at det er noe som de kan sette til side og velger tonever engasjere seg i, at som et samfunn vi ikke lenger godta ideen thatsomebody 'tapt kontroll', enten det er seksuelt eller fysisk vold?”sa Tucker.

Tucker har vært involvert i lederskap i bevegelsen for mer enn 40 år, og i tillegg til NCDSV har medgrunnlegger andre sterke medvirkende organisasjoner, blant annet fungerer som grunnleggeren stolen til Nasjonalt nettverk for å avslutte Domestic Violence. I den rollen hun koordinert innspill fra grupper som arbeider på lokalt, statlig og nasjonalt nivå under skrivingen av den banebrytende vold mot loven Kvinner (VAWA), vedtatt av daværende senator Joe Biden i 1994.

VAWA også inkludert en endring av senator Ted Kennedy som Tucker bidro til å skrive for å gi støtte til en National Domestic Violence Hotline hun åpnet i 1996 som et prosjekt av Texas Council on familievold.

Bildet under er grunnleggeren styret i Nasjonalt nettverk for å avslutte Domestic Violence.

Grunnleggerne styremedlemmer i National Network to End Domestic Violence.

Hva vil alltid forbli er NCDSV optimisme og beundringsverdig måten de gjør det enkelt for folk fra alle samfunnslag å gjøre en forskjell.

“Dette er svært komplekse ting - Jeg satte den rett opp der med rocket science - finne ut whypeople vet hva de gjør, hvordan de lærer å gjøre det, hvordan de vil avlære gjøre det, hvordan vi vil hjelpe neste generasjons å aldri velge å adoptere denne måten å være,”sier hun. “Alle som er komplisert ting, og det tar ahele rekke ulike perspektiver for å få det til. Vi er stolte av å gjøre vår del og for å jobbe med så mange andre dedikert til slutt vold. Hvem vet hvor dypt det ville endre vår verden hvis vi kunne ende mellommenneskelig og seksuell vold?”

NCDSV president Deborah Tucker med visepresident Joe Biden og Dr. Jill Biden på en feiring av vold mot kvinner Act passasje i sitt hjem utenfor Washington, DC

Hvis du vil vite mer om Nasjonalt kompetansesenter for Domestic og seksualisert vold, visitwww.ncdsv.org.