Naturlige habitateventyr tilbyr miljøvennlige dyrelivsturer verden rundt for friluftselskende par

20 mars 2019

Kortversjonen: Natural Habitat Adventures er ikke som de fleste turoperatører som fokuserer på store byer og populære severdigheter. I stedet, økoturisme organisasjon og partner av World Wildlife Fund leverer turer til destinasjoner som er hjem til noen av verdens mest fantastiske skapninger og økosystemer - fra isbjørn i Canada til Monarch Butterfly vandringer i Mexico. Hvis du er et par som søker one-of-a-kind opplevelser i friluft, kan naturlige habitat Adventures tilpasse en tur der du vil lime over en felles kjærlighet til jordens ville mellomrom. Enten det er en luksus base camp på Grønland eller vandring gjennom den afrikanske bushen, fokuserer selskapet på ansvarlig økoturisme, bevaring, og gi getaways for livet.

Ligger ved foten av Rocky Mountains, Boulder, Colorado, er viden kjent for sin utsikt over snødekte fjelltopper og befolkning på utandørs innbyggere. Det fine med byen og omkringliggende regionen har inspirert mange til å komme ut og komme i kontakt med naturen. Så det er ikke overraskende at den populære økoturisme selskapet og World Wildlife Fund partner Natural Habitat Adventures sette opp butikk der.

load...

Organisasjonens ansatte er forpliktet til å levere spennende dyreliv fokusert opplevelser til reisende over hele verden, men de har ikke bare snakke tale - de går på tur.

Emily Deemer, direktør for Digital Marketing for Natural Habitat Adventures, fortalte oss moroa team av om lag 70 ansatte er utrolig aktiv og lidenskapelig om miljøet, og det er deres bevaring ethos at kundene finner så innbydende.

Natural Habitat Adventures skaper reiseruter for folk som elsker naturen.

“Vi er alle svært arbeids fokusert,” sier hun. “Men i helgene, vi er de første ut i skiløypene eller fotturer på fjellet.”

load...

Teamet lidenskap for natur og dyreliv søl over i selskapets overordnede mål. Natural Habitat Adventures handler om å hjelpe naturelskere planlegge ruter hvor de kan oppfylle sine drømmer mens bonding med sine reisefølge.

“Det jeg liker best med jobben min er å åpne folks øyne for dette ville og vidunderlige verden vi lever i,” sier Emily. “Jeg tror det er hvordan alle på kontoret føles, også.”

En Økoturisme selskapet forpliktet til Bette verden

Ansvarlig turisme bevegelsen har vunnet popularitet de siste årene. Folk er mer bevisste på hvordan noen typer reiser kan skade miljøet og skade dyreliv. Som et resultat, er et økende antall reisende snu til naturlige habitat Adventures å planlegge miljøvennlige turer over hele verden.

Natural Habitat Adventures er en stor forkjemper for økoturisme og driver med kjerne mål å bevare jordens naturlige underverk og skapninger. Organisasjonen er stolt av sitt samarbeid med World Wildlife Fund og på å være verdens første karbonnøytrale reise selskap.

load...

“Vi er først og fremst en bevaring reiseselskap,” sier Emily. “Våre turer er stor for par som ønsker å reise med et formål og gi tilbake til lokalsamfunnet og miljøet med sine reise dollar.”

Hun fortalte oss selskapets klientell er ofte i 50-årene eller 60-tallet, men mange opplevelser, som deres afrikansk safari, er også populære blant unge nygifte. Men en ting som alle deres kunder har til felles er en lidenskap for dyrelivet.

Spennende reiseruter perfekt for romantiske utflukter

Natural Habitat Adventures tilbyr en rekke turer rundt om i verden som er perfekt for par, enten du ønsker en unik bryllupsreise eller en spesiell romantisk ferie.

Selskapets afrikanske safari er blant de vanligste bøtte listeelementer. Flaggskipet afrikansk safari er bortgjemt Botswana, noe som er unikt ved at det tidsplaner mindre grupper enn gjør de fleste turarrangører og går til mer fjerntliggende, mindre overfylt naturlige habitater for å se dyrene i sitt rette element. Turene varer 10 til 13 dager, og felles observasjoner inkluderer elefanter, giraffer, sebra, antiloper og bøfler. Overnattingssteder er eksterne, luksuriøse safari leire.

En annen populær tur er Kingdom of monarkene , som tar reisende gjennom Central Mexico for seks dager for å være vitne til migrasjon av millioner av monark sommerfugler. Reiser med hest og til fots, vil du utforske avsidesliggende skoglunder å se hvor disse vakre sommerfugler lever om vinteren. Emily fortalte oss at dette er en bøtte listeelement for mange av selskapets dyreliv elskende kunder. Hun sa at denne turen er også populært fordi det er lett å komme til fra USA og er kortere enn noen av de andre reiseruter.

Fra Afrika til Costa Rica og Mexico, Natural Habitat Adventures tilbyr spennende turer for livet.

Noen av Natural Habitat Adventures' andre populære pakkene inkluderer turer til Galapagos-øyene og Costa Rica. Selskapet tilbyr flere forskjellige Costa Rica reiseruter, selv om en av de mest ettertraktede er Costa Rica Wilderness Explorer.

Dette åtte dagers turen tar deg gjennom mindre kjente områder av landet for å observere spektakulære dyreliv gjennom båtturer og turer gjennom cloud skoger. Gjestene som bor i avsidesliggende jungel stuene og se områdene i Costa Rica fleste reisende aldri får oppleve.

Hvis du foretrekker kaldt vær, Natural Habitat Adventures tilbyr også turer til Arktis for å se isbjørn og ekspedisjoner til Island og Antarktis.

Søkelys på Øst-Grønland - En unik Turen til livs

En tur som virkelig setter naturlige habitat Adventures hverandre er Discover Grønland tur, som tar deg til en base camp på Øst-Grønland nær kanten av Grønlandsisen. Ingen andre reiseselskap tilbyr denne opplevelsen, sier Emily. Denne turen er perfekt for eventyrlystne par som virkelig ønsker å få utenfor allfarvei i Arktis.

I tillegg til å bo i et luksuriøst leir, mye som en vil du finne på en afrikansk safari, tur høydepunkter inkluderer møte lokale Inuit landsbyboere og lære om deres livsstil, tar en scenisk helikoptertur, utforsker fjordene med båt og til fots, og se klimaendringer i aksjon som isbreer kalver isfjell i havet.

Fra D. Russler fortalte om hennes utrolige eventyr i en vurdering, og bemerker at naturlige habitat ansatte leverte en uforglemmelig pedagogisk erfaring på Grønland.

Økoturisme selskapets Grønland pakken leverer fantastisk utsikt over Arktis og dens dyreliv.

“Denne turen hadde så mange superlativer som det er vanskelig å skille ut en eneste ting,” skrev hun. “Hele turen var et eventyr og en øyeåpner om et område av verden som jeg ikke visste noe om.”

På reisen, tok naturlige habitat D. Russler og hennes reisefølge på et cruise gjennom isfjell og introduserte dem til den lokale kulturen.

“Våre guider var eksepsjonell tur ledere,” skrev hun. “Først og fremst bør sin oppmerksomhet til sikkerheten for deltakerne bli belønnet. Ikke på noe tidspunkt ble alle satt i en situasjon der de kunne bli skadet.”

Naturlige habitat Adventures: Custom Treks for Thrill-søkende par

Hvis du er usikker på hvor du skal begynne når du velger fra alle tur og reiserute alternativer, har Natural Habitat Adventures personlige eventyr spesialister for å finne ut den beste turen for deg. Dine dedikerte spesialister vet selskapets pakker innsiden og ut, som de faktisk har vært på mange av turene selv. Dette setter dem i perfekt posisjon til å gi deg råd og din kjære på den ideelle reiserute og svare på eventuelle spørsmål underveis.

Hvis du er mer av DIY typen, naturlige habitat Adventure hjemmeside tilbyr ulike måter å søke og filter turer. Du kan sortere etter region, land, type dyreliv, eller interesse. På denne måten kan du velge og vrake en ferie som passer dine behov - enten det dreier familie reiser, eventyr cruise, kulturelle nedsenking, eller fotturer.

Natural Habitat Adventures legger en stor vekt på natur og dyreliv, og selskapet sikrer sine turer ikke la en negativ fotavtrykk på miljøet. Hvis du bryr deg om å se noen av verdens vakreste dyreliv og bevare den, bestill din neste romantisk ferie i dag ved å besøke nathab.com eller ringe 800-543-8917.