Møt “senior” single gratis - (9 tips for online og i ditt område)

15 juni 2019

Vår side er et gratis online ressurs som tilbyr verdifullt innhold og sammenligning tjenester til brukerne. For å holde denne ressursen 100% gratis, får vi kompensasjon fra mange av de som er oppført på stedet tilbyr. Sammen med viktige gjennomgang faktorer, kan denne kompensasjonen påvirke hvordan og hvor produktene vises på tvers av området (inkludert, for eksempel i hvilken rekkefølge de vises). Vår side omfatter ikke hele universet av tilgjengelige tilbud. Redaksjonelle meninger uttrykt på nettstedet er strengt vår egen og er ikke gitt, støttet eller godkjent av annonsører.

Annonsør Disclosure

Møte “Senior” Singles gratis - (9 Tips for Online og i ditt område)

Plassere en vekt på utdanning, EliteSingles er en av de høyeste kvalitet dating nettsteder rundt. Omtrent 80% av brukerne har tjent en høyskole grad (bachelor, master- og / eller doktorgrad). Plus, bare 10% er under 30, så du kan være trygg på at du vil være i det selskapet du ønsker.

load...

2. Meetup.com

Meetup.com er en flott online ressurs for å få offline så snart som mulig. Bare søk etter en aktivitet og / eller sted. For eksempel, vi skrev i ordet senior, så for meetups innenfor 50 miles fra New York, og fant hundrevis av resultater - “Senior Fitness for Life” inkludert “Reise og middag Gruppe for Eldre voksne”, og du kan ta saken i dine egne hender ved å starte din egen meetup, også.

3. Facebook

Mange single eldre har hatt flaks på Facebook, blant annet et nært familie venn av meg som begynte å date en gammel high school venn etter at de kobles på nettstedet. Trekk ut årbøker og begynne å lete etter dine tidligere klassekamerater. Du bør nok ha videregående skole oppført på profilen din, slik at de kan finne deg også. Du vet aldri om å snakke om de gode gamle dagene kan skape en gnist.

load...

Hvor du skal møte Pensjonister i ditt område (# 4-9)

I tillegg til å gjøre bruk av de tusenvis av elektroniske ressurser som er der ute, ikke overse noen av de mer tradisjonelle. Du ønsker så mange verktøy i verktøybelte som du kan.

4. Spør familiemedlemmer og venner til å sette deg opp

Du er bare et menneske, og du kan bare gjøre så mye. Det er derfor vi alltid fortelle singler, uansett alder, å rekruttere litt hjelp fra sine kjære og kolleger. Fortell dem at du er singel og ønsker, og få dem sette noen følere ute.

Enten det er søsken, co-worker, eller tennis partner, la alle du kjenner at du ikke har noe imot å bli satt opp. Foto kilde: Tennisworld.net.au

Du ville gjøre det samme hvis du var i behov av en jobb, ikke sant? Du bør gjøre det samme for ditt personlige liv. Det er ikke desperat - det er smart dating.

load...

5. Bli en Senior Community Center

Mer enn sannsynlig, det er massevis av senior aktiviteter tilgjengelig der du bor, og mer enn sannsynlig, de er 100% gratis. Du må bare vite hva du skal se etter. Sjekk ut handelskammer eller tettsted hjemmeside eller siste nyhetsbrev eller ringe dem opp for å se hva de har å gå på. Aviser også innlegg om denne typen ting hele tiden, og vanligvis, alternativene spenner fra kunst og håndverk til musikk og idrett ligaer.

6. Hvis du delta kirke, ta en titt på de andre medlemmene

En av våre favoritt tips for å hjelpe single møter folk er å fortelle dem om å gjøre noe de allerede gjør, som går i kirken, men se på det på en annen måte. Ikke bare er kirken et sted for deg å tilbe, men det er også en arena for å finne kameratskap.

Registrer deg for kor eller en annen aktivitet i kirken, og du er garantert å bli kjent med flere mennesker.

Neste gang du ser noen du ikke kjenner, spør en venn til å introdusere deg eller sitte ved siden av dem på søndag morgen og innlede en samtale. Du bør også se til å ta del i koret, oppdrag tur eller annen aktivitet som ikke er en søndag service.

7. Prøv å frivillig for en sak du bryr deg om

Hvis du er philanthropically tilbøyelig, frivillig for en sak som er nær og kjær for ditt hjerte er en god måte å slå to fluer i ett smekk, så å si. Du vil være å gjøre noe positivt for samfunnet, og du vil være i samspill med nye mennesker.

Lever middager med Meals on Wheels, gi hundene bad hos din lokale dyr ly, lese for barn kampen kreft - uansett hva det er, tenk om en sak som du vil være opptatt av og som vil sette deg foran de som har lignende verdier. Vi elsker VolunteerMatch fordi det er liksom som datingside for frivillig arbeid.

8. Gå til Gym for Senior-relaterte klasser

Treningsstudioet er ikke bare for å komme i form og bo sunt - det er også en magnet for å finne en dato. Men ikke bare komme på elliptiske og sette hodetelefonene i. Klassene er der du ønsker å være. De fleste treningssentre har klasser som er eksklusivt for modne menn og kvinner, og som er gratis eller inkludere rabatter. Så det burde være lett å bryte isen fordi du allerede har det til felles.

Mange treningssentre eller YMCA tilbyr seniorer-bare klasser, slik at du kan være rundt mennesker som er som aldrende og likesinnede. Foto kilde: Care.com

Gi ting som vann aerobic, yoga, eller Zumba en sjanse. Pickleball er også en stor ting akkurat nå hvis du er en fan av tennis-lignende sport.

9. Få en deltidsjobb som er populært blant eldre mennesker

Pensjonering er fantastisk fordi det er avslappende og du kan gjøre hva du vil, men pensjonering kan også gjøre det vanskeligere å møte andre. Du er mindre sannsynlig å planlegge lykkelige timer med medarbeidere og lage forbindelser via kunder, så du må finne en annen måte å fylle det tomrommet. En deltidsjobb kan være veien å gå.

Bagging dagligvarer på matbutikk og dedikere litt tid å hjelpe ut på biblioteket er populære valg blant denne aldersgruppen. Men Bankrate har også en fantastisk oversikt over deltidsjobber for pensjonister og seniorer som du kanskje ikke har tenkt på.

Utvide horisonten og møte single Pensjonister samtidig!

“Alder er bare et tall” kan være en mye ord, men det er virkelig sant. Vi får diktere en alder vi føler. Denne tankegangen, samt tipsene ovenfor, vil hjelpe senior singler har dating livet de ønsker og fortjener. I motsetning til noen stereotype filmer foreslår, er bingo ikke det eneste som er der ute (selv om det er mye moro, også).