Møt jenter online på 4 enkle måter (for tilkoblinger, datoer og kjærlighet)

9 mai 2019

Gutter, er dagens moderne dating verden satt opp for din suksess. Med så mange nettsteder, apper og sosiale nettverk å velge mellom, møte jenter på nettet, er enklere enn noen gang - om du leter etter en date, oppkobling, forhold, eller til og med ekteskap.

Her er de 4 beste måtene å gjøre det på:

1. Online Dating Sites

Pew Research Center sier mer enn 40 millioner mennesker bruker online dating sites. Hvis du er singel og ikke på en, er du glipp av den enkleste og raskeste måten å ikke bare møte jenter, men møter mye av jenter.

load...

Vi har testet massevis av dating-nettsteder, slik at vi vet hvilke som er verdt tiden din. Våre favoritter inkluderer Match , Zoosk, eHarmony, og BeNaughty.

Med Match omfattende gratis prøveversjon , enorme brukerbase, og høy suksessrate, er det farten til datingside alt rundt-uansett hva slags forhold du want.Of våre andre valg, er flott for casual dating Zoosk, er flott for eHarmony alvorlige, langsiktige forpliktelser, og BeNaughty er flott for hookups - slik at du er sikker på å finne akkurat det du leter etter.

Og her er våre beste samlede plukker med grundige vurderinger av hver:

load...
Vis alle anmeldelser » 1) Match.com в... В... В... В... В... 4.9 /5.0 2) EliteSingles в... В... В... В... В... 4.7 /5.0 3) eharmony в... В... В... В... В... 4.7 /5.0 4) SilverSingles в... В... В... В... В... 4.5 /5.0 5) Zoosk в... В... В... В... В... 4.7 /5.0 6) ChristianMingle в... В... В... В... в... 4.4 /5.0 7) OurTime.com в... В... В... В... в... 4.4 /5.0 8) BlackPeopleMeet в... В... В... В... в... 4.0 /5.0

2. Dating Apps

Mens dating apps er strengt tatt ikke på nettet, er de fortsatt en fin måte å møte kvinner. Dating appshave blitt svært populære fordi de er morsomme og lett - for ikke å nevne at du kan date fra hvor som helst. Vi er store fans av disse:

Det er enda som er basert på religion - JDate for jødiske folk, ChristianMingle for kristne, etc. Som du ser, er det virkelig noe for alle på nettet.

load...

3. Meetup.com

Meetups sette grupper av mennesker sammen basert på deres felles interesser, og det er mange forskjellige grupper, basert på en rekke forskjellige aktiviteter: matlaging, fotturer, maleri, musikk bowling, you name it.Pick aktiviteten du liker og du' re kommer til å møte likesinnede mennesker.

Meetup.com er et flott sted å finne folk på nettet og delta på morsomme arrangementer med dem i person.

Registrer deg for Meetup.com , søke etter hendelser i ditt område, og delta på så mange du kan. Nøkkelen er å bare komme seg ut dit. Ikke bare vil du være i stand til å samhandle med forskjellige typer mennesker, men du vil også komme til å utvide din horisont, lære en ny ferdighet, eller finne en ny hobby.

4. Sosiale medier

Facebook er uten tvil den beste sosiale medier området for å møte kvinner på nettet fordi det er lett å bryte ice.All du trenger å gjøre er å lese en jentes innlegg, og deretter kommentere under. Når hun svarer, kan du begynne å snakke om Facebook Messenger. Og siden du er en venn av en venn, shecan føle seg trygg rundt deg fra starten.

Instagram er også valg, men det er en mer uformell setting. Du får ofte å se jenter ut fester, på ferie, eller bare henge ut med venner. Leavea kommentere aphoto orsomething hun lagt ut og prøve å gå frem og tilbake litt. Når hun har fått komfortabel med deg, foreslår at du går videre til private meldinger og selv texting.

Siste tanker

Møte jenter på nettet trenger ikke å være vanskelig eller skremmende. Nå som vi har fortalt deg hvor du finner dem, er alt du trenger å gjøre få der ute. Din neste oppkobling, dato, eller forhold kan være rett rundt hjørnet.