Menn og abort: gi menn den støtten de alltid har trengt

5 juli 2019

De 411: Menn og abort er verdens første nettsted dedikert til å gi nyttig informasjon tothe millioner ofmen som har vært partner eller venn av en kvinne som har hatt en abort.

Abort har vært lovlig i USA i mer enn 40 år nå, men de fleste av de juridiske dokumenter, studier og artikler som er skrevet om emnet er om virkningene på kvinner.

Men hva med de virkninger på menn?

En av tre kvinner vil ta abort på et tidspunkt i deres reproduktive liv, men Dr. Arthur B. Shostak sa halvparten av disse kvinnene er ledsaget av en mannlig partner eller venn til klinikken. Ikke de fortjener ressurser, også?

load...

Det er akkurat derfor Shostak og Claire Keyes skapte Menn og abort nettside.

Gjennom mange års forskning og kartlegging tusenvis ofmen og kvinner, Shostak og Keyes funnet det er en “verden av venterommet menn” som er igjen følelsen ignorert, stresset og forvirret om rollene de spiller i dette livsforvandlende opplevelse.

Disse mennene desperat ønsker støtte og svar på sine spørsmål, akkurat som kvinner gjør, og Shostak vet dette førstehånds, etter å ha gått gjennom det selv i 1980-årene.

Menn og abort lister klinikker som oppfordrer menns deltakelse. Ring dem, snakke med dem og finne en som lytter til deg. Se om hva de tilbyr er miljøet du søker. Du ønsker å velge en klinikk som respekterer og ønsker deg velkommen.

load...

“Puslespillet tok jeg bort fra min erfaring var hvorfor er klinikker likegyldig til muligheten de har til å lære venterom menn noe om prevensjon og familieplanlegging?” Spurte han.

Et annet mål for Menn og abort er å være en pålitelig alternativ til anti-choice nettsteder og organizationsthat bruke falsk informasjon og oppsiktsvekkende medie ploys å overbevise menn at de (og selv kvinner) ikke får noe å si på abort.

For å gjøre dette, Shostak, anEmeritus professor i sosiologi atDrexel University, bringer i den vitenskapelige siden, mens Keyes, tidligere direktør for Allegheny Reproductive Health Center, bringer den emosjonelle og åndelige komponent inn i samtalen.

“Det er en del av det som gjør oss så sterkt team - som vi kommer til dette fra ulike perspektiver, slik at han er konstant overvåking og sørge for å best at han kan at han får en nøyaktig gjengivelse av hva det er at menn er ute etter når de kommer til en abortklinikk, og jeg svarer på de følelsesmessige og fraksjons og åndelige bekymringer når de faktisk er der,”Keyessaid.

load...

Shedding forsinket lys på den mannlige delen

Enten det er trening klinikk medarbeidere, og tilbyr medisinsk adviceor jobbe med media for å bringe folk pålitelig informasjon, Menn og abort er et nettsted som informerer leserne av begge kjønn i et rolig og engasjerende måte mens hjelpe dem formulere sine egne meninger om hvordan du går frem.

Dr. Arthur B. Shostak, co-grunnlegger av menn og abort

Spesielt Shostak og Keyes ønsker klinikker over hele landet til å maketime å lytte til menn om hvordan de føler, og de vil at samfunnet skal slutte å komponere abort som “en kvinnes problem”, og i stedet tenke på det asa utfordring to personer kan gå på akkord med og arbeide gjennom sammen.

“Hannen er også behov, og mannlige garanterer klinisk oppmerksomhet, særlig utdannelse, men også tilbud om rådgivning,” Shostak sagt. “Så lenge unnfangelsen er ikke et produkt av onani, vi tydelig har en to-parti utfordring.”

Hva menn ANDwomen trenger å vite

Shostak og Keyes jobber hardt for å gi menn og womentips som er spesifikke for sine respektive kjønn, samt de som er universelle.

For menn, Shostaksuggests:

  1. Se deg selv som en minoritetspartner i saken, men en som fortjener å bli hørt på en konstruktiv måte.
  2. Be om rådgivning, herunder diskusjoner om forholdet, følelsesmessige og åndelige spørsmål, hvis du ønsker å diskutere dem før avgjørelsen er endelig, og hvis du er stresset av retningen går det.
  3. Tilby å dekke alle relaterte kostnader.
  4. Fra begynnelsen til slutten og utover, være der for henne følelsesmessig og psykisk.
  5. Trøste henne under prosedyren og på postoperativ avdeling hvis det er det hun vil og klinikken tillater det.
  6. Spør klinikken hvordan du kan ta del inongoing innsats til changelaws som setter begrensninger på klinikken.
  7. Oppmuntre klinikken for å tilby ressurser til venterom hanner, som hefter på prevensjon, korte videoer om fremgangsmåten og dens etterspill, post-abort rådgivning og gratis kondomer.

“De unnfanget sammen dette fosteret, og skjebnen til fosteret bør avgjøres sammen med henne å ha 51 prosent av stemmene fra begynnelsen,” Shostak sa.

For kvinner, foreslår Shostak:

  1. Diskuter dine følelser om abort så snart som mulig.
  2. Forstå at hehas hadde så lite forberedelse til denne situasjonen som du har, som er desto mer grunn tobe der for hverandre.
  3. Se på himas en partner som har et valg, også.

Shostak la til at kvinner bør huske på at det kan være sjokkerende for menn å bli kontaktet av deres partnere med nyheten om at de er gravide og havealready gjort adecision uten dem. Et samarbeids samtalen er alltid viktig.

Imidlertid mener han menn bør ikke ha mer enn 49 prosent av thevote.

“De unnfanget sammen dette fosteret, og skjebnen til fosteret bør avgjøres sammen med henne å ha 51 prosent av stemmene fra begynnelsen,” sa han. “Bare en kvinnelig kropp og helse og liv er truet av svangerskapet. Ingen fyren bør aldri anta makt til å skremme eller på annen måte trekke en kvinne i denne medisinske prosedyren hvis kvinnen selv er ikke i favør av det.”

Hanner for valg; kvinner for valg; folk for valg

Gjennom årene har menn og abort fått mye trekkraft og dekning, men Shostak og Keyes ikke stoppe nå.

Claire Keyes, co-grunnlegger av menn og abort

De ønsker å continueencouraging klinikker for å oppgradere sine venterom tjenester, snakker på så mange konferanser og møter som mulig, å få media involvert og kanskje også ta del i å utvikle en Hanner for Choice nasjonal organisasjon -alle med håp om å holde denne viktige samtalen levende.

“Vi håper vi har gjort det klart hvordan de bestemmer oppløsningen til en uønsket og utidsmessig graviditet er en beslutning som menn kan gjøre en positiv (selv om MINORITETS STEM) bidrag,” Shostak sa. “Vi håper vi har vist menn hvordan de kan hjelpe sine sex partner i å nå den beste avgjørelsen for henne og sekundært for dem.”

Keyes la til at hun ønsker tocontinue hjelpe mensay hvordan de egentlig føler, ikke hvordan de tror de skal føle seg, og gi dem tillit til å støtte sine partnere ved å gi dem den beste og mest nøyaktige informasjon der ute.

“Vi vet at kvinner gjør bedre etter en abort med en støttende, informerte partner, som er en annen stor grunn for partnere å være involvert så mye som anlegget (og forholdet) kan huse”, sa hun. “Menn føler seg bedre, også, hvis de er informert og har deltatt i beslutningsprosessen, så ideelt det er slik vi ønsker å se par kommer til oss.”

“Det viktigste målet med nettstedet har alltid vært å være et område som folk kan stole -som du kan stole på alt du finner på det er sannheten, og er basert på hva pasienter, rådgivere og terapeuter har fortalt meg gjennom årene,” Keyes fortsatt.

Menand Abort lister klinikker som oppfordrer menns deltakelse. Ring dem, snakke med dem og finne en som lytter til deg. Se om hva de tilbyr er miljøet du søker. Du ønsker å velge en klinikk som respekterer og ønsker deg velkommen. Hvis du vil vite mer om Menn og abort, visitwww.menandabortion.com.