Medprosmeet - en online destinasjonsdestinasjon der helsepersonell henvender seg til å finne kompatible partnere som deler lignende livsstiler og verdensbilder

18 februar 2019

Kortversjonen: Navigere på moderne dating scene kan være tøff, men for travle fagfolk i det medisinske feltet, finne tid til å møte en kamp kan synes rett og slett umulig. Det er derfor Ryan Williams - en erfaren militære og Medical Corps veteran - medgrunnlegger MedProsMeet.com. På nettstedet kan medisinske fagfolk engasjere og få kontakt med andre single som jobber i bransjen. Med en rekke verktøy og ressurser, inkludert intuitive søkefunksjoner, personlige meldingstjenester alternativer, og en informativ blogg, blant mange andre funksjoner, er MedProsMeet hjelpe helsepersonell finne hverandre for vennskap og romantikk.

Militære og Medical Corps veteran Ryan Williams sa han innså viktigheten av å finne en kompatibel partner i livet når en assistent ble offer for vold i hjemmet.

Hans assistent, en medisinsk faglig, befant seg i et forhold med noen som ikke delte hennes livsstil, mål, eller ønske om å engasjere seg i en kjærlig partnerskap.

load...

Forholdet raskt gikk sørover, som kulminerte i en voldelig møte som nesten kostet Ryan assistent hennes liv. Heldigvis overlevde hun, men hendelsen gjorde et varig inntrykk på Ryan.

Han visste førstehånds hvor tøft det kan være å sjonglere de krevende tidsplaner av helsetjenester yrke mens du prøver å finne en kompatibel love interest. Så han utviklet en løsning med MedProsMeet.com.

“Jeg begynte MedProsMeet så fagfolk kan møtes og bli like fremmed åk med hverandre,” sa han. “Jeg bestemte meg for å bruke min militær utdanning, trening og pensjon til nytte en bransje som de fleste har glemt.”

MedProsMeet ble grunnlagt for å hjelpe helsepersonell å finne kompatible partnere.

load...

Siden han grunnla MedProsMeet i 2015, sa Ryan han har sett en økning i medlemskap og interesse blant enslige fagfolk over hele verden. MedProsMeet er en av de eneste dating plattformer i sitt slag laget av en medisinsk fagperson som virkelig forstår toll pålagt av ekstremt lange timer og roterende tidsplaner. Ryan mener hans forumet skaper muligheter for kjærlighet å blomstre.

“Jeg tror ikke det finnes et system som kan matche deg med den perfekte kamerat uten at du tilbringe litt tid med denne personen, men vi gjør det enkelt for deg kontakt med andre medisinske fagfolk,” sa han. “Jeg vil at folk skal finne andre fagpersoner kontra å finne noen som trenger å bli tatt vare på.”

Sikkerhet er høyt prioritert i MedProsMeet, noe som er grunnen til at nettstedet krypterer alle personopplysninger og sysselsetter en streng medlemskap vetting prosessen. Plattformen gir også brukerne med en informativ medisinsk og livsstil blogg og leve et forum der medlemmene kan diskutere ulike emner.

load...

Målrettet søkefunksjoner gjøre å finne ekte forbindelser Simple

Ryan fortalte oss at han er spesielt stolte av MedProsMeet.com omfattende verktøysett. Kommunikasjon funksjoner, for eksempel video chat, gir brukerne muligheten til direkte kontakt med en mulig kamp.

Noen av mobile app bjeller og fløyter er hot-eller-ikke fart match-funksjon, hot-listen, sanntidsmeldinger, real-time chat, virtuelle gaver, og evnen til å faktisk se hvem som har sett på profilen din.

“Jeg kan fly fra Dallas til Austin, traff locator knappen på min app, og jeg kan se alle de potensielle kampene i området,” sa han. “Det gir brukerne muligheten til å gjøre varige forbindelser uansett hvor de går.”

Nettstedets søkefunksjoner gjør det enkelt å finne og blande med andre medisinske fagfolk.

MedProsMeet medlemmer nytte av stedets målrettede og generelle søkefunksjoner som gjør det enklere å identifisere kompatible kamper uten å forlate ut noen som kunne være en perfekt passform.

“Våre medlemmer er over hele USA, Canada, og, egentlig, overalt,” sa Ryan. “Ordet sprer seg at dette er stedet der medisinske fagfolk møtes, lage en forbindelse, og utforske mulighetene.”

Å møte behovene til et samfunn av Smart, Busy Singles

MedProsMeet medlemmer er ute etter mer enn bare et sosialt nettsted. Medlemskap inkluderer tilgang til levende et forum der medlemmene kan diskutere emner relatert til helsesektoren.

Ryan sier nettstedets kommunikasjonsverktøy hjelpe medlemmene dyrke varige relasjoner. Men bak hver funksjon er en forpliktelse til å holde medlemmene trygge i sin søken etter kjærlighet.

“Dette nettstedet inneholder sikkerhetsfunksjoner, og alle profilene går gjennom en overvåket moderasjon system,” sa han. “Jeg har noen som hjelper med moderasjon på kveldene, og jeg gjør alt av Moderator løpet av dagen - slik at våre nåværende medlemmer og potensielle medlemmer er fullt dekket.”

MedProsMeet ble bygget for å dyrke fellesskapet og relasjoner for helsepersonell.

MedProsMeet.com er gratis å delta, og singler oppfordres til å skape en faglig profil eller laste ned programmet via Android eller iOS. Medlemmer kan også registrere seg med sin Facebook-konto.

Nettstedet tilbyr i dag flere medlemskap pakker og medlemmer kun tilbud. VIP-medlemskap starter på $ 9,99 per måned gir tilgang til alle nettstedets funksjoner, inkludert real-time chat og muligheten til å sende og motta private meldinger.

Medlemmer kan også laste opp bildegallerier til sine profiler, sende blunk, virtuelle gaver, og nyte en mengde medlemmer kun fordeler. Ryan fortalte oss å sette pris på medlemmenes tid er det som har gjort MedProsMeet skiller seg ut fra mengden.

“Vi respekterer våre medlemmer og kjenner deres tid er dyrebar,” sa han. “Vi har jobbet hardt for å lage en database av kvalitet menn og kvinner som er interessert i å koble, nettverk og dating de i det medisinske feltet akkurat som deg.”

En blogg kringkastings tips som engasjerer Medisinsk-Minded Daters

MedProsMeet stolt av å være en full-service stedet for medisinske fagfolk og folk interessert i å ha meningsfulle relasjoner med dem. Ryan sier han er stolt av innholdet på nettstedet tilbyr sine medlemmer, spesielt den MedProsMeet Log.

Han jobber utrettelig for å sikre bloggen konsekvent gir helsepersonell med informasjon som taler til både deres forhold og profesjonelle mål.

Nettstedet blogg gir god informasjon og også huser et forum hvor single kan sosialisere.

Bloggen tar for seg utfordringene i dating helsepersonell som arbeider ofte kan stamme sine relasjoner, men det er ikke alt. Temaene varierer mye og omfatter diskusjoner om alt fra lang avstand dating til å være singel i løpet av ferien og dating som enslig forsørger.

Hva alle MedProsMeet blogginnlegg har til felles, er imidlertid at de er engasjerende og appellere til medlemmenes ønske om samfunnet støtte.

MedProsMeet har også en bred tilstedeværelse på sosiale medier og kan bli funnet på Twitter , Facebook , Pinterest , Tumblr , Instagram og Linkedin.

The Future of MedProsMeet: Utvidet tilbud og arrangementer for å hjelpe Romance Bloom

Ryan er lidenskapelig om livet han har styrke gjennom MedProsMeet. Takket være hans år med militærtjeneste og arbeid som helsepersonell, han vet det er bare et spørsmål om tid før han utvider MedProMeet sin påvirkningskraft - enten det er gjennom partnerskap eller utvide selskapets arrangementer. Han har noen store mål i bevegelse for de neste årene.

“Jeg prøver å samarbeide og få noen større bedrifter til å komme om bord,” sa han. “Så langt, jungeltelegrafen er det som har vært mest vellykket for oss. Men vi er åpne for andre fagfolk også.”

Hva gjør MedProsMeet så spesiell er at Ryan bare ønsker å hjelpe folk - og spesielt de som har gjort en karriere ut av å hjelpe andre. Han ønsker medisinske fagfolk til å kjenne området er åpent for alle typer elskere - enten det er LHBT samfunnet eller de som søker heterofile forhold.

“For meg er det ikke om å bli rik - det handler om å hjelpe denne industrien som har blitt glemt,” sa han. “Folk blir syke, de går til sykehuset, og de bryr seg ikke om de ansatte. De forstår ikke folk å ta vare på dem er ikke å bli rik. De jobber lange timer og alternative helger og ferier. Jeg vil bare hjelpe de single som har problemer med å finne en make.”