Matchmaker av maine bringer et personlig preg på den nye englands datingscenen

23 februar 2019

Kortversjonen: The Matchmaker of Maine har vært å bringe freden i Utrecht sammen for 30+ år og har etablert et effektivt system for å hjelpe sine kunder møte de riktige menneskene. Grunnlegger Ron Cater og hans team har matchet mer enn 35.000 singler siden han startet selskapet i 1982, og de planlegger å hjelpe mange flere gjennom sin utholdenhet og personlig stil. Selskapet, som i hovedsak fokuserer på menn og kvinner i alderen 45 til 60, er en av de siste murstein og mørtel matchmaking tjenester i New England, og grunnen er at Ron og hans mannskap ikke sprer seg for tynt - de gjør en ting, og de gjør det svært godt.

Vi vet alle hvor vanskelig lærere jobber. Mange gir alt de har til elevene de underviser, trekke lange timer å forberede timeplaner, gradering papirer, og snakker med foreldrene.

Nå forestille seg en hardtarbeidende kvinnelig lærer som også er singel. Hun ønsker å opprettholde nivået på utdanningen hun gir til sine elever samtidig være i stand til å ha et skinn av et personlig liv - og kanskje til og med dato. Så, skaper hun en dating profil, søker gjennom mange kamper, og utveksler e-post med dem, men finner ikke at personen hun klikker med.

load...

En dag astudent går opp til henne og spør: “Skal du ha noe hell med dating? Min far viste meg din profil at han kom over på en datingside og sa du må være på jakt etter noen.”Var knust, læreren sletter profilen hennes og lurer på hvordan hun kommer til å møte noen.

Den Matchmaker of Maine grunnlegger Ron Cater trenger ikke å forestille seg dette scenariet fordi det faktisk skjedde med en lærer som nylig ble en av hans klienter.

“Hun gikk hjem, gikk av datingside, og kom rett til oss,” Ron fortalte oss.

Den Matchmaker of Maine har funnet en nisje i markedet i New England og har hjulpet 35.000 mennesker.

load...

Ron og hans team har vært å lage kamper i New England-området i mer enn 30 år, og hjelper mer enn 35.000 mennesker koble til, og deres tilnærming er så enkelt som grunnleggeren selv.

“Det er ikke komplisert. Det er mange veldig hyggelige mennesker der ute som ikke oppfyller den typen mennesker de ønsker å møte,”sa han. “Dette er mennesker som er veldig ekte og oppriktige og ønsker å være i et godt, sunt forhold. Det er ikke lett, og vi prøver bare å gjøre denne prosessen litt enklere.”

Den Matchmaker of Maine gjør det enkelt med et system som er personlig, innbydende, og designet for å få inn folk som ønsker noe mer alvorlig.

Trives i et nisjemarked ved å bygge seriøse forhold

Mesteparten av Matchmaker av Maine kunder er mellom 45 og 60, og de ønsker det samme mange datere i alle aldre ønsker: langsiktige relasjoner.

Og selskapet tar dette i betraktning , med fokus på substansen i kamp i stedet for kamp kvantitet. Det hele starter med en en-mot-en, 40-minutters intervju med den potensielle kunden.

load...

“Vårt mål er å bli kjent med klienten; det er derfor vi har et intervju,”forklarte han. “Vi ønsker å være sikker på at når folk blir medlemmer, føler vi oss trygge på at vi har kamper for dem.”

Bringe folk sammen for 30+ år, fokuserer selskapet på langsiktige partnerskap.

Teamet tar ikke på hver klient de intervjue, heller, så intervjuet kan tjene til å se om personen er en god passform for programmet.

“Vi ønsker folk som er følelsesmessig klar, følelsesmessig tilgjengelig, og har realistiske forventninger til hva de leter etter,” sa Ron. “Så vi er selektive i forhold til hvem vi bringer videre.”

Etter den første intervjuet kommer en rekke proprietære kompatibilitet og personlighetstester for å finne ut hva slags person kunden søker. Neste er en bakgrunnssjekk, etterfulgt av møter med en mannlig og kvinnelig medlem av teamet. Disse trinnene bidra til å sikre sikkerheten og nøyaktigheten av mulige treff.

Ingen av The Matchmaker av Maine kunder gå inn i en dating scenario blind, skjønt. Alle av dem er i kontroll over hvem de møter, noe som fører til et nivå av komfort og tillit.

“De er komfortable fordi de gjør den endelige avgjørelsen,” sa Ron.

9 steder over hele New England å gjøre mest mulig treff

Den Matchmaker of Maine er ikke bare i Maine, men i stedet har et fotavtrykk over hele New England.

Etter å ha åpnet den første kontor i Boston i 1984, Ron og hans team har utvidet til ni kontorer, med seks i Massachusetts, to i New Hampshire, og deres hovedkontor i Portland, Maine.

Det fotavtrykk tillater dem å tjene hele området, og antall personer som han hjelper hvert år er en direkte refleksjon av det.

Over 1000 kunder får personlig behandling hvert år

Tiltross timeinterviewing hver klient for å bidra til å sette opp kamper, er selskapet fortsatt i stand til å betjene så mange. Nøyaktig hvor mange?

“Godt over 1000 mennesker hvert år,” Ron fortalte oss, “og vi har tatt inn over 35.000 mennesker i løpet av de siste 30 årene.”

Grunnen hans team kan hjelpe så mange mennesker er på grunn av den tilliten de har bygget opp over 30-år med å få folk sammen.

En kjernegruppe dedikert til å hjelpe freden i Utrecht Meet Siden 1984

Ron har ikke vært i stand til å bringe alle disse menneskene sammen av seg selv, skjønt. Han har hatt god hjelp fra laget sitt.

“Heldigvis har jeg en stor kjerne gruppe mennesker som har gjort det i lang, lang tid,” sa han. “Noen har vært med meg over 20 år. En person har vært med meg i over 28 år.”

Det er fem heltids matchmakers, og med mer enn 1000 kunder i året, de har nok av arbeid å gjøre.

Bygge en vellykket matchmaking virksomheten ikke bare ta gode mennesker. Det tar utholdenhet - spesielt i dating-markedet.

“Hvis du er virkelig seriøs om å møte noen spesielle, så ta en sjanse. Og som mange andre som har kommet til The Matchmaker of Maine, kan det forandre livet ditt for alltid.” - Tom T., klient av The Matchmaker of Maine

Den Matchmaker of Maine har vært i stand til å ri av stormene, hovedsakelig Internett og sin rikdom av dating nettsteder, på grunn av deres utvikling.

“Vi er en av de siste murstein og mørtel steder stående i New England, og jeg tror det er på grunn av vår utholdenhet, personlig service, og å kunne tilpasse seg et marked i endring”, sa Ron.

Han og hans team har funnet en nisje i nordøst og tar stolthet i å ha perfeksjonert et system.

“Vi prøver ikke å være alt for alle mennesker. Vi vet hvem vi er,”sa han til oss. “Vi vet at vårt system fungerer fordi vi har jobbet ut alle The Kinks.”

Individuell oppmerksomhet betyr en mer effektiv tilnærming

Den personlige oppmerksomheten den Matchmaker of Maine gir til kundene er det som trekker folk, som det gjorde for at hardworking læreren ute etter en date.

“Våre medlemmer ønsker en mer personlig, sikker, effektiv tilnærming der de ikke trenger å gå online, trenger de ikke å gå inn i en bar, trenger de ikke å gjøre noe,” sa Ron.

Systemet fortsetter å betale utbytte for kunder, men også for Ron, som virkelig elsker å bringe folk sammen.

“Min favoritt historier er folk som kobler,” sa han. “Kanskje de ikke har datert i 10 til 15 år, og de har lenge forsøkt å møte den rette personen. Så, plutselig, de blir involvert med oss ​​og møte noen som de er forelsket i, og det forandrer livet deres fullstendig.”