Luxe eventyrreisende hjelper par med å planlegge romantiske utflukter med en perfekt blanding av terrengopplevelser og luksus

21 mars 2019

Kortversjonen: Jennifer Dombrowski og Tim Davis har sett nordlys, tatt en African Safari, svømt med villsvin i Bahamas, og nøt rødvin i Bordeaux, Frankrike. Og de har gjort det hele med stil. Paret ikke bare dokumentere sine utflukter til bøtte-liste destinasjoner, men også gi rikelig med råd til andre reisende på sin blogg, Luxe eventyr fra. Jennifer og Tim gir tips om reiser med en smart blanding av eventyr og luksus. Den meldingen resonerer med par som elsker å flykte med hverandre samtidig som du har erfaringer utenfor allfarvei.

Jeg har vært en fulltids reisende for de siste fire årene, så jeg vet forskjellen mellom luksus reiser og eventyr reise. Jeg har vandret forbi vulkaner å se smaragdgrønne termiske dammer i New Zealand mens du bor i billige hosteller og spise takeaway vegetabilske paier. Jeg har også besøkt Maya-ruiner på Yucatan-halvøya i Mexico mens slutter dagen min på en all-inclusive resort med forfall mat og spa-behandlinger.

load...

Begge var store opplevelser, men jeg synes blanding av eventyr og luksus reiser å være overlegen.

Grunnen til at jeg fant meg selv bestiller hostel senger i en alder av 40 - Ja, jeg var vanligvis en av de eldste i dorm - var fordi jeg ikke visste hvordan jeg skulle bestille reise som er laget for mine behov. Jennifer Dombrowski og Tim Davis har spesialisert seg på at hybrid slags reise i nesten et tiår på sin blogg, Luxe Adventure Traveler.

Luxe Eventyr fra Founders Jennifer Dombrowski og Tim Davis sitte under nordlyset.

Det som startet som en personlig reise journal har utviklet seg til en av de mest populære reise blogger på nettet. Den er designet for folk som elsker å utforske som barn, men holde seg som voksne.

load...

“Tim er en spennende, robust, utendørs person, mens jeg liker litt luksus,” sier Jennifer. “Jeg liker å gå turer og kajakkpadling med ham, men jeg liker også en varm dusj og en komfortabel seng på slutten av den. Vår blogg kom sammen som et kompromiss mellom disse to forskjellige stiler og interesser, og vi kom opp med Luxe Adventure fra å kombinere dem.”

A Go-To Ferieplanlegging kilde for millioner

Bloggen begynte da Tim militærtjeneste tok ham til Italia, og Jennifer bestemte seg for å skrive en blogg bare for sine venner og familie.

“De har ikke lest det, men andre gjorde,” sa hun. “Vi tok det derfra.”

Med hjelp av en venn som var involvert i digital markedsføring, skiftet de retning av å skrive og begynte å lage informative stykker som fungerte som guider, deling reiseruter og ferie ideer som folk kan følge når de planla en lignende tur.

Luxe Eventyr fra guider hjelpe turister har autentiske luksuriøse opplevelser.

load...

Leserne forholde seg til paret, fordi de ikke er digitale nomader som ikke har en base. Jennifer og Tim har et hjem de nyte tilbake til, akkurat som de fleste reisende med tradisjonelle arbeidsplasser. Som skiller bloggen fra andre nettsteder som er laget for folk som selger sine eiendeler for å reise verden rundt.

“Om tre år siden, har vi fokusert på bloggen, og det ble en fulltidsjobb for meg. Neste år, når Tim trekker seg fra militæret, vil han fokusere på det hele tiden også,”sa Jennifer. “Vi har 2 millioner lesere årlig, og ca 50% kommer fra USA og 20% ​​fra Storbritannia. Våre lesere er stort sett mellom 30 og 50 år gammel. Siden vi er i våre sent 30s oss selv, er det fornuftig at folk som identifiserer seg med oss ​​og våre fasen av livet er våre viktigste lesere.”

Leserne Elsker personlig følelse som gjør dem Stol Luxe Eventyr fra Råd

En grunn til at bloggen har blitt så populært er Jennifer og Tim tilby tilpassede tips og vise at de bryr seg om sitt publikum. Jennifer sa de svare på alle e-post og kommentar på sosiale medier fordi de elsker å engasjere med sine tilhengere.

“Hvis jeg hadde et spørsmål, hadde jeg aldri e en stor reise publisering. Men, med bloggen vår, er vi knyttet til vårt publikum, og vi er stolte av det faktum at vi er mennesker, ikke merker,”sa Jennifer.

Jennifer og Tim produsere guider for lesere som ønsker å reise ut som de gjør.

Ofte lesere vil bare bekrefte at de ikke har igjen noen lokale flekker ut av sine stillinger fordi de er for god og paret ikke ønsker dem overkjørt av reisende. Det er spesielt for turer til Bordeaux, Frankrike, der paret bor.

“Mange mennesker komme i kontakt med oss ​​om du planlegger en tur til Bordeaux fordi det er vårt hjem”, sa Jennifer. “Vi vil ikke skjule noe informasjon eller ikke dele våre favoritt ting, men noen ganger folk vil vite enda mer. Og når du e-post noen eller ha en samtale, kan du føle sin lidenskap bak det.”

Par kan utdype sin Connections Ved reiser sammen

Luxe Eventyr fra gir informasjon om mange typer utflukter. Hvis du ønsker å planlegge en tre-dagers ferie, sjekk ut alle ruter Jennifer og Tim har skrevet for å hjelpe deg å planlegge en lang helg. Bøtte liste turer er også omtalt på bloggen.

“Vi går på tre-dagers storbyferie mye eller en-til to-ukers turer, akkurat som folk som har tradisjonelle yrker,” sa Jennifer. “Vi begynte disse reiserutene til å korrespondere med hvordan vi skulle reise, og alle kan se hva vi så, bo der vi bodde, spise der vi spiste. De kan finne alle disse tingene rett på vår nettside.”

Jennifer og Tim har besøkt Island pittoreske Golden Circle, og du kan også.

Jennifer anbefaler også at alle par reise sammen før de gifter seg. Stress, usikkerhet, og samhold du opplever med partneren din under en tur kan gi deg en forhåndsvisning av hvor godt du får sammen i livet.

“Den tester kompatibilitet og hvordan du løse problemer sammen. Håndtere ulike språk kan være utfordrende og legge vekt på relasjoner,”sa hun. “Det er noe alle bør gjøre før du stupe inn i ekteskapet, bare reise sammen og gå ut av komfortsonen og normal hjemme liv.”

Etter å ha reist sammen, mange par er bedre rustet til å ta fatt på en levetid på eventyr.

Opprett nye minner med Luxe Adventure fra

I tillegg til å skrive på bloggen, er Jennifer og Tim planlegger å utvide sitt fokus til å inkludere en spesialisert tur i Bordeaux.

“Her i Bordeaux, har turismen virkelig begynte å dukke opp - og det er all vin turisme. I sørvest i Frankrike, de stolte av å nyte god mat, men ingen gjør mat turer,”sa Jennifer. “Det er en av våre favoritt måter å nyte en by, så vi planlegger en vandrende mat tur i byen Bordeaux.”

Paret ser også frem til å møte flere av sine lesere. En leser og hennes familie besluttet å gå på et cruise som hun hadde drømt om og organisert det med hjelp fra bloggen. Hun kontaktet Jennifer og inviterte paret på cruise med dem.

“På slutten av dagen, reise er noe som er en luksus, enten du reiser på et budsjett eller ikke”, sa Jennifer. “Vi prøver å hjelpe folk til å skape disse minnene og de en gang-in-a-lifetime erfaringer som de kan dele sammen og passerer det ned til barna sine. Det er det det handler om for oss.”