Lulu: appen som hjelper kvinner å ta smartere beslutninger om dating

13 februar 2019

TL; DR: Hvis du noen gang ønsket at du kunne gjennomgå gutta dato eller gutta du kjenner som ville gjøre gode datoer, som du vurdere restauranter, så Lulu kommer til å gjøre alle dine drømmer gå i oppfyllelse. Som den aller første app for kvinner, er Lulu tar ledelsen i denne sektoren, å hjelpe kvinner ta smartere dating beslutninger og menn blir bedre daters.

Fra Amazon til frie, er vi i en verden der folk elsker en anmeldelse ting. Alle kan ikke vente med å dele sin mening om deres nyeste måltid eller den siste leiligheten de bodde i, men hva med den siste fyren de gikk på en date med?

Vel Lulu er det perfekte utløp for å gjøre nettopp det.

load...

Cofounded i 2013 av Alexandra Chong og Alison Schwartz, er Lulu et privat sosialt nettverk som gir kvinner mulighet til å rangere mennene de dato, anbefaler dato verdig gutter og dele personlige erfaringer med millioner av andre likesinnede kvinner.

Det er som å snakke til din beste venn

Chong og Schwartz fikk ideen til Lulu etter Chong hadde en uforglemmelig all-girls brunsj opplevelse. Fra bytte historier om karrierer til Valentinsdag planer, ønsket hun at hun kunne flaske den følelsen av fellesskap og sette den til god bruk.

I 2013 ble den visjonen til virkelighet i form av Lulu, en plass hvor kvinner kan føle seg trygg når man diskuterer kjærlighetslivet deres.

load...

Director of Marketing Deborah Singer sa det har vært en lang tid kommer for en app som dette i bransjen, spesielt med anbefalinger å være så populært i andre aspekter av livet.

“Kvinner i dag får anbefalinger om alt i livet... Og enda vi ikke få anbefalinger for noe så viktig som relasjoner og datoer,” sa hun. “Vi synes det er en utrolig viktig område for kvinner å bli informert og har informasjon [om], slik at de virkelig kan ta smartere avgjørelser for seg selv.”

Lulu co-grunnleggerne og administrerende direktører Alison Schwartz (til venstre) og Alexandra Chong.

Enten det er vurdering menn de har gått ut med, anbefale høykvalitets gutta til andre brukere eller lage venneforbindelser, har Lulu gjort en alvorlig innvirkning.

“Jeg tror vi bringe en ny informasjonslag til dating plass,” sier Singer. “Dating er noe som ikke har denne informasjonen lag, og vi ser oss selv som bringer mer informasjon til at industrien.”

load...

Lulu skiller seg ut fra andre apps fordi Chong og Schwartz, samt alle på laget, la sine personligheter skinne gjennom, gir av den følelsen av å snakke med en virkelig god venninne.

Ifølge Singer, er Lulu spesielt populært blant college kvinner, som er i en ny dating miljø og er på utkikk etter kvinnelige venner å gå til for anbefalinger om gutta de møter på campus.

Lulu setter også personvernet og sikkerheten til sine medlemmer først. App bruker Facebook til å bekrefte kjønn, alder (ingen under 17 får lov til å delta) og venner sirkler.

Men tror ikke gutter er ikke tillatt i denne jenter klubb

I mai fikk Lulu gutta til å begynne å bruke app hvis de var interessert i å bli anmeldt.

Gutter kan bli med Lulu å se hvordan jenter rangere dem på kyssing, humor og mye mer.

Mannlige brukere kan se deres overallscore og som hashtags kvinner bruker for å beskrive dem, som “#AlwaysHappy” eller “#WearsEdHardy.”

Men de også kan få tilgang til data som viser hvordan kvinner rangerer dem på kvaliteter som humor, kyssing evner og mer.

Lulu redaksjon selv gir gutta fagartikler som tilbyr dating råd for visse områder de trenger forbedring.

Kvinner kan også spørre mennene sine meninger om en rekke emner, inkludert anal sex eller å gjøre en innsats.

Så langt mer enn 1 million mennesker har sluttet seg til, med en gjennomsnittlig anmeldelse være en sju, og noen selv sjekke programmet tre ganger om dagen.

“Vi så at det var en skikkelig appetitt fra gutta å slags få analyser om hva kvinner sier om dem,” sier Singer. “Vårt mål er å virkelig hjelpe gutta forbedre. Akkurat som du ville bruke Google Analytics på nettstedet ditt for å forbedre det, er denne typen Google Analytics for gutta.”

Skape et trygt, positivt miljø for alle

I motsetning til nettsteder som frie eller Advisor, gjør Lulu ikke tillate kvinner å skrive åpne kommentarer i sine vurderinger.

Kvinner får flere valg alternativer når vi gjennomgår menn og andre kvinner kan være enig eller uenig med gjennomgangen, som Singer sa fremmer en positiv atmosfære, men også holder deg fra å være unødvendig mener.

“Vi er vurdering mennesker - vi er vurdering gutta. Vi vet at dette er en følsom og provoserende ting å gjøre, og vi ønsker å gjøre det på en gjennomtenkt måte, og på en konstruktiv måte,”sier hun. “Vi har hørt fra begynnelsen av jentene at de ikke ønsker å være en del av noe, mener, så vi bestemte oss for at dette formatet ville opprettholde det miljøet.”

Lulu vil bruke det samme formatet i fremtiden når utvide til andre populære vertikaler som skjønnhet, reise eller virksomhet.

“Vi ønsker å gå til et sted der kvinner kommer til Lulu og det er litt av deres primære målet for å få informasjon fra andre kvinner,” sier Singer. “Vi er veldig fokusert på produktet og fortsetter å bygge måter å hjelpe kvinner dele enda mer og få anbefalinger.”

Så hvis du er klar til å slippe løs jente snakk, laste ned Lulu (gratis!) I App Store eller Google Play.