Love savvy clubs selvhjelpsprogrammer og ressurser fører par til å bygge ekte og varig intimitet

16 april 2019

Den korte versjonen: Mange forhold eksperter der ute hevder å “bare vet” hva som går galt i et forhold. Alfred og Lucinda ikke bare vet. De har brukt mange år på å studere psykologi, undersøke forskningsbaserte studier på relasjoner, og arbeider på deres eget ekteskap. Disse sertifiserte forholdet lærere ikke bare snakke tale - de har gått på tur. De grunnla Love Savvy Club , en omfattende online ressurs for par i krise, for å gi dating og ektepar med den informasjonen de trenger for å reignite gnist i sine relasjoner. Par i alle aldre kan berike deres kjærlighet liv ved å ta online kurs eller lese den gjennomtenkte råd artikler på dette nettstedet. Alfred og Lucinda tilbyr også en-til-en coaching for VIP-kunder som ønsker å grave dypere og bygge emosjonell intelligens ved å konsultere med fagfolk.

Alfred og Lucinda Loveland møtte hverandre på prom night, og de følte en sterk tiltrekning helt fra starten. Verden syntes å stå stille rundt dem som de snakket om alt under solen. Deres forhold blomstret og ble snart alvorlig. De rømte og hadde et barn mens de fortsatt i sine tidlige 20-årene.

load...

I 2006 ville det unge paret til å si sine løfter i en kirke foran sin familie og venner, men først måtte de få godkjenning av en lay rådgiveren. Dessverre, dumpet de premarital rådgivning. Rådgiveren avlyst bryllupet to uker før fastsatt dato, og ingen annen kirke ville ta dem.

Forholdet lærere Lucinda og Alfred Loveland har vært sammen i over et tiår.

Det var en fantastisk og upsetting skiftet events.The mennesker som skulle gi visdom og veiledning til par, i stedet fortalte dem at de var for unge til å forplikte seg til hverandre og ville aldri være i stand til å gjøre ting fungerer. Vel, Alfred og Lucinda var fast bestemt på å bevise naysayers galt og skape et varig forhold. Og de har. De har vært lykkelig gift nesten 14 år nå.

load...

“Vi kom unna med disse erfaringene tenker at noen ganger andre folks meninger, selv når anses profesjonell, ikke kan være nyttig,” Alfred sa, “på grunn av sine forestillinger om enkeltpersoner eller begrenset relevans sin opplæring har i dagens verden.”

Alfred og Lucinda erfaringer med par rådgivning, samlivskurs og andre ressurser selvhjelps inspirerte dem til å komme inn i feltet selv. De ønsket å gi en pålitelig og forskningsbaserte ressurser for par i krise. I dag, Alfred og Lucinda er begge sertifiserte forholdet lærere med psykologi grader fra University of California i Irvine. De startet sin karriere som oversettere og lærere på sunne relasjoner California, hvor de lærte verdifulle og praktiske kommunikasjonsstrategier i fire år.

For noen år siden, Alfred og Lucinda grunnla Kjærlighet Savvy Club for å utvide sin rekkevidde og gjøre en større innvirkning på par over hele verden. Deres oppgave er å skape nyttige online programmer og andre ressurser som vil veilede folk gjennom emosjonelle vansker ved hjelp av empiriske data innen psykologi, nevrologi, historie og antropologi. Forholdet eksperter gjør en innsats for å gi objektiv informasjon som bygger folk opp og utdanner dem til å spare sine relasjoner.

load...

“På slutten av dagen, er paret den som har å gjøre mesteparten av arbeidet,” Alfred påpekt. “Hvis en ting ikke gjør det for en enkeltperson, øker du sjansene for viktige endringer som skjer ved å oppsøke mange ressurser.”

En Science basert tilnærming til relasjonsrådgivning

Når forholdet deres var i trøbbel, Alfred og Lucinda lest mange bøker, deltok workshops, og legge vekt på å trene seg til å bli bedre partnere for hverandre. De innser nå at et sterkt forhold ikke bare skje - det tar to folk villige til å inngå kompromisser, lære og vokse sammen. De tilbyr ikke one-size-fits-all løsninger, men i stedet oppfordre deltakerne til å gjøre lekser, velge et program som fungerer for dem, og gå inn i deres forhold med en positiv tankegang.

Paret designet den rikt program for å svare par mest presserende spørsmål, som ‘hvordan får jeg min partner til å lytte til meg?’ Og ‘hvordan gjør jeg romantikk vare?’ Rike står for romantikk, intimitet, Connection, og lykke fordi de er fire sentrale aspekter av et sunt forhold. Programmet tilbyr en live månedlig klasse og vanlige e-postinnsjekkinger som kan hjelpe par opphold på kurs. Alfred og Lucinda tilbringe de første 20 minuttene av gruppesamtalen besvare spørsmål sendt til dem av deltakerne, så de lærer sin lekse, og, til slutt, bruker de 10 minutter å svare på spørsmål som kom opp i løpet av timen.

Dette strukturert leksjon plan utstyrer par med alt de trenger for å lykkes i sin relationships.Lucinda og Alfred også tidvis se kunder i én-mot-én avtaler gjennom hele året. Snart vil de også skal rulle ut et nytt program som heter Hvordan bli fornøyd uten å be som en mer rimelig løsning for par.

“Jeg liker RICH fordi det er basert på vitenskap, og jeg var ferdig med mennesker som gir sin" intuisjon.” - Rebecca, en klient fra New Jersey

Alfred og Lucinda ta sine roller som lærere på alvor, og de gjør sitt beste for ikke å conflate sine erfaringer som et par med alle andres erfaring. I stedet for å tilby sine meninger, de forsøke å tilby fakta om de spesifikke faktorer som gjør relasjoner lykkes eller mislykkes.

“Vi unngår tull eller altfor anekdotiske ting og fokusere på informasjon fra etablerte fagfolk og vitenskapelig forskning,” sier Lucinda.

Alfred la til at de gir en rekke elektroniske materialer, inkludert råd artikler, en guidebok og en rådgivning program, for å tillate par å lære i sitt eget tempo og finne kurs som passer for dem. Det er på ingen måte en one-size-fits-all tilnærming. “Rådgivning kan ikke gjøre jobben 100%, men en dyp gjennombrudd kan skje ved å skrive bokstaven i at verkstedet eller snakke til den personen i det ene tilfelle,” sa han. “Kanskje som et kombinert resultat av alle disse tingene. Så, kjærlighet Savvy Club fungerer som en viktig ressurs kan du plukke opp underveis.”

Lær å Embrace Life & uttrykke kjærlighet

Par i alle aldre har sluttet seg til kjærlighet Savvy Club. Noen er dating og opplever hindringer for første gang, mens andre er gift og slitt ned av flere tiår med frakobling eller uenighet. Noen kunder delta i et program sammen med sine partnere, mens andre går inn i det alene og bruke erfaringene til sine relasjoner. Det de alle har til felles, er imidlertid en beredskap og iver for endring.

The Love Savvy Club tilbyr engasjerende programmer og blogg artikler som lærer par å lytte og uttrykke seg med et åpent hjerte.

“Kjærlighet Savvy Club er for de som er villige til å prøve nye ting,” sa Alfred. “De vet og omfavne at vi lever i en tid hvor vi har tilgang til ressurser som rømte våre foreldre og besteforeldre.”

Alfred og Lucinda har jobbet hardt for å gjøre Kjærlighet Savvy Club et primært elektronisk ressurs fordi de ønsker å gjøre nyttig forholdet informasjon tilgjengelig for alle overalt. Disse programmene oppfordre par til å revurdere sine roller i forholdet, og foreta justeringer når noens behov ikke blir oppfylt.

Disse forhold eksperter ikke kjøpe inn i forestillingen om at ikke alle kan ha kjærlighet og tilfredsstillelse i livet. Noen par kan gjøre det. De trenger bare å vite hvordan. “Vi tar i bruk den oppfatning at med litt innsats og kyndig veiledning, kan du oppnå en grad av oppfyllelse i forhold til at du vet du fortjener,” sa Alfred.

Med sin overflod av ressurser, Love Savvy Club forbereder folk i alle samfunnslag til å kommunisere effektivt og forstå hverandre på et dypere nivå.

“Vi er perfekt slik vi er,” sa Lucy. “Det er virkelig om å finne ut hvordan å eksistere sammen med hverandre som også vil gjøre oss til en bedre person.”

Making Progress Etter 6 uker av Dedication & Introspeksjon

The Love Savvy Club har hjulpet mange mennesker slår sin kjærlighet liv rundt og finne mer glede i deres relationships.Lucy sa de ofte ser gjennombrudd etter å ha jobbet med et par i ca seks uker. Noen par kommer til kjærlighet Savvy Club som et siste forsøk på å redde ekteskapet, og de ender opp med følelsen nærmere hverandre enn noen gang før.

“Hvem visste mitt forhold kan fortsatt være romantisk og morsomt etter 10 år sammen !?” sier Mark, en Chicago bosatt som tok rikt program med sin partner. “Jeg liker Lovelands' tilnærming: morsom, basert på vitenskap, og ekte.”

Lucy sa en av hennes favoritt suksesshistorier involvert et ektepar som ble henvist til dem av en terapeut. Paret sa de håpet å styrke deres forhold. “De viste stor respekt og vennlighet for hverandre,” sier hun. “Hver leksjon syntes å gjøre dem mer pris hver gang.”

Måneder senere, paret innrømmet å Lucinda at de gikk til terapi fordi de følte koblet fra hverandre, og utdanning hun ga dem tillot dem å bygge bro som avstand og blir bestevenner. Nå har de et hus og to barn. “Det har vært givende å se en sunn familie form,” sier Lucinda. “En følelse som ikke kan måles.”

“Jeg liker Lovelands' tilnærming... Jeg ville ikke stole på noen andre til å forbedre mitt kjærlighetsliv!” - Mark, en deltaker i rikt program

En klient som heter Lisa sa hun følte seg redd for at hennes partner ikke kunne gi henne det hun trengte. Deretter jobbet hun med Alfred og Lucinda og innså forholdet hun ønsket var innenfor hennes rekkevidde. “Hele prosessen har vært befriende,” sa hun. “Jeg er så takknemlig for å trygt si i dag partneren min gir meg mer enn jeg trenger!”

Alfred fortalte oss at han har sett noen par gjøre enorm fremgang i span av en samtale. En mann og kone i rikt program en gang kalt ham på telefonen fordi de følte frustrert og håpløs. I løpet av samtalen fikk Alfred ikke gi råd eller dom; han bare lyttet til dem uttrykke sine følelser. “Jeg bare brukt de ferdighetene vi lært, dyktige lytte og svare,” sa Alfred. “Det hjelper å ha en modell og føler det selv.”

Ved slutten av telefonsamtalen, hadde mannen innså at hans kone ville ha ham til å lytte til henne på samme måte som Alfred hadde lyttet til dem. Han sa at han følte seg som en vekt hadde blitt løftet fra ham, og han endelig visste hva de skal gjøre. “Noen ganger er det de enkleste tingene som gjør store endringer,” Alfred avsluttet.

Alfred & Lucy hjelpe par har kjærligheten de fortjener

Da de først kom sammen, gjorde Alfred og Lucinda ikke vet veldig mye om hvordan man lager et kjærlig forhold arbeid, men med tid og krefter, ble de eksperter på å bygge intimitet, løse konflikter, og styrke et ekteskap. Nå deler de disse viktige gatekjøkken med par i hele verden via Love Savvy Club.

Lucinda sa hun og hennes mann arbeider for tiden med en bok for å gi trinn-for-trinn veiledning for par står overfor forholdet utfordringer. Boken vil oppsummere praktisk informasjon i den elektroniske program og gi nyttige øvelser som leserne kan bruke for å få kontakt med sine partnere uten å måtte gå til rådgivning eller terapi.

Gjennom sin karriere, Alfred og Lucinda har gjort det til sin oppgave å gi par enhver anledning til å forbedre seg selv og redde sine relasjoner ved å lære det grunnleggende sunne relasjoner.

“Vi er store talsmenn for intimitet,” sier Lucinda. “Vårt liv kan passere svært raskt, og det ville være en skam å leve et liv fratatt intimitet og connection.We alle har usikkerhet, frykt og frustrasjoner. Det gjør ikke oss noe mindre fortjener intimitet.”