Louisville slugger museum og fabrikk gir par en sjanse til å slå en date ut av parken

25 mars 2019

Den korte versjonen: Hei, batter, batter, Louisville Slugger Museum & Factory tilbyr en unik dato mulighet for baseball fans. I stedet for å ta en dato til ballen spillet, kan du få en bak-kulissene og hands-on erfaring på en populær baseball landemerke. Besøkende kan lære om spillerne og utviklingen av sporten i museet, se Louisville Slugger balltre blir gjort i fabrikken tour, og deretter avrunder dagen ved å praktisere sine svinger på batting merder. I motsetning til de fleste museer, betyr Louisville Slugger Museum ikke beholde alle sine historiske gjenstander bak glass, men faktisk lar besøkende holder balltre brukt av legendariske spillere, inkludert Hank Aaron, Mickey Mantle, og Bryce Harper. Du kan også få en personlig balltre laget som en souvenir fra besøket. Det er noe for alle her. Selv om du ikke er en baseball-fan, kan du ikke unngå å bli imponert over alle de iøynefallende og engasjerende utstillinger, blant annet verdens største balltre, tilgjengelig på Louisville Slugger Museum og Factory.

Hvis du ønsker å unngå å slå ut på en date, må du velge riktig dato spot. Det bør være et sted hvor du føler deg komfortabel. Et sted hvor du kan dele felles interesser og har noe å snakke om.

Louisville, Kentucky, har nok av steder for par å binde over et glass bourbon eller en farm-frisk måltid, men noen ganger folk er mer interessert i å gå på one-of-a-kind datoer ute i venstre felt. Det er når de leder til Louisville Slugger Museum & Factory på West Main Street.

load...

Siden 1884, da en lokal snekker som heter Bud Hille gjorde sin første baseball bat, har Louisville Slugger vært en stor aktør i baseball virksomheten. Generasjoner av baseball legender har svingt Louisville Slugger flaggermus, og den familieeide bedriften har gjort et navn for seg selv ved å dyrke en dyp forståelse for sporten og dens fans.

Louisville Slugger flaggermus er laget av er et familieeid selskap og er oppkalt etter den første Major League baseball-spilleren til å bruke sine håndlagde balltre.

I dag, Louisville Slugger Museum og fabrikken er en av de mest populære attraksjonene i Kentucky med over 300 000 besøkende i året. Hittil har nesten 10 millioner mennesker tok turen her. Besøkende kan lære om historien til baseball og livene til baseball-spillere i museet, og deretter ta en omvisning på fabrikken for å se hvordan Louisville Slugger gjør sin signatur bats.From tidslinjen til batting bur, har museet en rekke ulike attraksjoner for baseball elskere fra alle generasjoner til å nyte.

load...

“Vi har en familievennlig atmosfære, noe som gir et fint sted å gå på en date,” sa Anne Jewell, direktør for Louisville Slugger Museum og Factory. “Dette stedet har mye muligheter for par å gnist diskusjon, bli kjent med hverandre, og ha det gøy.”

Interaktiv og engasjerende Tours Excite fans i alle aldre

Louisville Slugger Museum & Factory er underholdende rett utenfor balltre med sin 120-fot-tall baseball bat, kjent som verdens største baseball bat, ruvende over bygningen. Folks jaws slippe når de ser det. Du kan ta en selfie med daten foran forstørret karbonstål replika og har en iøynefallende minnesmerke av dagen. Du kan også ta bilder med life-size statuer av Babe Ruth, Ted Williams, Jackie Robinson, Ken Griffey Jr, og Derek Jeter.

“Fra det øyeblikket du går opp, har du alle disse fotomuligheter”, sier Anne. “Jeg tror det er en del av det som gjør museet en morsom dato spot.”

Verdens største Baseball Bat er en eksakt skala kopi av Babe Ruth Louisville Slugger balltre.

load...

En annen Instagram-verdig sted er Signatur Wall, som viser engravedsignatures ener av baseball-spillere (inkludert Cal Ripken Jr.) som har signert med Louisville Slugger gjennom årene.

Museets pedagogiske utstillinger dekke mye av baser, med den sportens historie fra mange ulike perspektiver. Du kan lære om kjente kvinner baseball-spillere, for eksempel, eller du kan ta en tur til fabrikken for å se hvordan balltre er gjort. Du kan også ta en egendefinert tur som fokuserer på et bestemt lag eller spiller. Museet strekker seg langt for å gi underholdning for både casual og die-hard baseball fans.In 2018, Louisville Slugger Museum begynte hosting en spesiell utstilling på “The Sandlot” for å feire 25-årsjubileet for utgivelsen. Fordi legendariske filmer aldri dø.

I sin midlertidige utstillingen på “The Sandlot,” Louisville Slugger Museum vil vise ekte rekvisitter, kunstverk, og bak-kulissene-bilder fra filmen.

Hvis du er en baseball-fan, vil disse utstillingene være i styrehuset, og du vil uten tvil ha en fantastisk tid her, men det er også morsomt for folk som ikke er så kjent med sporten å se deg rundt og lære om historien bak USAs favoritt tidsfordriv.

“Våre attraksjoner appellere til et bredt spekter av mennesker,” sier Anne. “Folk blir ofte overrasket de liker det, selv om de ikke er en baseball-fan.”

Swing for gjerder på batting merdene

Når du besøker Louisville Slugger Museum & faktisk holde flaggermus brukes av spillere gjennom hele historien i spillet. “Du er ikke lese etiketter og ser på støvete skjermer,” sier Anne. “Du kan faktisk holde flaggermus brukes av spillere gjennom hele historien i spillet.”

Museet har minst en flaggermus fra hvert lag i Major League i sin Hold et stykke historie utstillingen, hvor gjestene kan faktisk holde flaggermus brukes av spillets beste spillere. Dette hands-on erfaring imponerer mange besøkende, ikke bare die-hard baseball fans.

Louisville Slugger Museum gir besøkende en hands-on erfaring med sine balltre.

Noen av museets flaggermus har vært i hendene på baseball legender, inkludert Jackie Robinson, Joe DiMaggio, og Babe Ruth. Blant de må-se flaggermus er en Louisville Slugger at den store Bambino hakk 21 ganger for å markere hans hjemme går i 1927, det året han satt en rekord ved å score 60 hjemme går i en sesong.

Besøkende ikke bare komme til å holde baseballs flaggermus, de kan også gå ut og swing modell kopier av klassiske Louisville Sluggers i batting merdene. Bud er Batting Cage er åpen i museets timer fra ni om morgenen til 17:00 mandag til lørdag og kl 11 til 17:00 på søndager. Museet er åpent senere i løpet av sommeren. Entre for voksne er $ 15.

Hvis du er mer av en mugge enn en batter, kan du besøke Batter Up! Området som tilbyr en simulert pitching opplevelse. Deltakerne kaster baseballs på en skjerm for å se om de har det som trengs for å slå ut en stor leaguer.

Batting merdene og Batter Up! Spillet har en stor energi fordi folk liker å bare la løs og spille rundt sammen. Du kan utfordre daten din til å se hvem som har den beste batting gjennomsnitt, eller du kan oppmuntre hverandre som du øver på pitches.It er som Benny Rodriguez sier: “Man, er dette baseball. Du må stoppe tenkning! Bare ha det gøy."

Batting tusen når det kommer til kundetilfredshet

Louisville Slugger Museum & Factory ofte gjør besøkende føler nostalgisk fordi baseball er en sentral del av mange barndomsopplevelser. Uansett tilkobling du har til baseball, skal museets ansatte til å holde kontakten med de minnene av å spille litt league, kommer til omtrentlig, eller ser på “The Sandlot” på TV.

På en omvisning på fabrikken, kan du få en opp-nærmere kikk på den omsorg og artisteri som går til å gjøre Louisville Slugger flaggermus.

“Vår guide var interessant, og han prøvde å finne flaggermus fra min favoritt Phillies-spilleren når jeg var liten,” sa Daydewise i en Tripadvisor gjennomgang. “Museet brakt tilbake gode minner.”

Turnerx3 besøkte museet i løpet av en familie bilferie som en overraskelse for sin tenåringssønn som er en stor baseball-fan. “Overraskelsen var på oss,” sier Turnerx3. “Vi elsket dette stedet!” Familien tok fabrikken tour, utforsket museet, og hadde en personlig balltre laget for å minnes deres besøk.

“Louisville Slugger Museum & Factory var høydepunktet av vår tur til Louisville,” sa Jeanine W. “Hvis du er en baseball-fan, du kommer til å være i himmelen.”

“Selv om vi ikke er hard-core baseball fans, det var kult å ta omvisning i fabrikken og se hvordan flaggermus er gjort,” sa Michelle Z “, og du får en mini-bat som et minnesmerke med din tur! ”

Louisville Slugger Museum har spesialisert seg på å legge til en personlig touch til baseball memorabilia.Some par har selv bedt selskapet å gravere romantiske meldinger - “Vil du gifte deg med meg”, inkludert - i sine signatur balltre.

Besøks Slugger Museum er en Major-League Dato Aktivitet

Neste gang du er i Louisville, kan du ta med dating spillet opp et hakk ved å betale et besøk til Louisville Slugger Museum & Factory. Fra stirrer opp på verdens største baseball bat som lener seg mot og tårn over inngangen til å gå unna med en suvenir mini balltre i lommen, gir museet en ikonisk hjemme drevet opplevelse du sent vil glemme.

“Hvis du noen gang har spilt baseball eller sett dine barn eller søsken spille baseball, er dette en må-besøk.” - Annette B., en besøkende på Louisville Slugger Museum og Factory

Louisville Slugger Museum er full av interessante samtale startere, og som gjør det ideelt for daters.You kan bånd med daten din over en øvelse i batting bur eller en informativ omvisning i fabrikken. Og du kan få en personlig balltre for å minnes din tid together.Whether du skal ut på en første date eller i ferd med å trappe opp til plate å foreslå, er du sikker på å nyte en minneverdig og engasjerende tid på denne verdenskjente mål.

“Det føles flott at vårt lille hjørne av verden er å hjelpe folk gjør disse tilkoblingene,” sier Anne. “Louisville Slugger er et merke som er nær og kjær for hjertene til mange mennesker. Det er opp til oss å skape de fantastiske minner med dem.”