Lisa copeland coacher kvinner over 50 år i hvordan man kan finne kvalitet menn og date med fornyet selvtillit

16 juni 2019

Kortversjonen: Bestselgende forfatter og dating coach Lisa Copeland vet hvordan det er å være en enkelt kvinne over 50 - fordi hun har levd det. Hun trekker fra hennes egne erfaringer med dating og forhold å opplyse modne kvinner føler på et tap i den moderne dating scene. Hennes private coaching økter gi personlig dating råd utelukkende forsingle kvinner over 50. Hun støtter kvinner i dating verden og gir dem verktøy til å forstå hva som gjør en vellykket dater i alle aldre. I tillegg Lisa offersself-helpworkshops, bøker og blogginnlegg fylt med oppmuntrende, steg-for-steg directionson hvordan å tiltrekke seg den rette mannen på nettet og i det virkelige liv. Enten du nylig skilt eller enker og lurer på hvordan å komme tilbake der ute eller sitter fast i et hjulspor og håper å gå på flere andre datoer, støtter Lisa Copeland modne kvinner på reisen til et lykkelig og oppfylle kjærlighetsliv.

Whenher andre ekteskap tok slutt, Lisa Copeland føltes som en fiasko. Hun hadde mislyktes i å plukke de riktige menneskene. Hun hadde ikke klart å forstå hvilke kvaliteter ville gjøre et ekteskap sist. Alene i en alder av 50, følte hun fanget i en hjerteskjærende dating mønster.

En natt, våknet hun opp i panikk, overfor en tillitskrise. Hun ringte søsteren og strømmet hennes hjerte ut, forklarer hennes frykt om dating som en kvinne over 50. Hennes søster encouragedher , “Lisa, hvis det er en ting jeg vet om deg, er det at når du vil ha noe, det er ingenting som kommer til å stoppe deg fra å få det.”

load...

Lisa Copland ble en dating coach fordi hun ønsket å dele sin innsikt med kvinner over 50.

Det var en aha-øyeblikk for Lisa. Hun bestemte seg for å gjøre alt hun kunne for å slå henne kjærlighetsliv rundt og oppfylle kvalitets menn som ikke ville bryte hennes hjerte. Hun visste kunne finne ut dette.

Lisa begynte ved å se etter en dating coach for å snakke gjennom noen av hennes problemer, men hun kunne ikke finne en for single kvinner over 50. Så hun måtte være sin egen trener. Hun begynte å lese alt hun kunne om menn og dating, andfound ved nærmer dating med et gjøremål holdning, Lisa begynte nyter flørter med gutta, og går ut på flere andre datoer. Snart begynte hun givingher venners tips om hvordan å ha det gøy mens dating.

load...

Til slutt bestemte hun seg for å starte sin egen dating coaching virksomheten kalles finne et kvalitets Man å dele sin suksess med kunder over hele verden. Som dating coach fokuserer Lisa på kvinner over 50 år som ikke har funnet sin Mr. Right ennå. Hennes private coaching, gruppe workshops, og publiserte arbeider encouragewomen å gi slipp på sin frykt og gjøre gode valg som fører til oppfylle relasjoner.

“Jeg pleide å lide mens dating. Jeg vil gråte øynene ut,”fortalte hun. “Jeg ønsket ikke å se kvinner lider eller har å gjøre det alene lenger, så det er derfor jeg ble en dating coach.”

En personlig Dating Blueprint gir resultater Online & In Person

Foreløpig Lisa trenere modne enkelt womenby telefon og på Skype. Gjennom en-til-en coaching økter , gir Lisa hennes klienter en dating blåkopi for å finne de riktige person.Sheoffers praktisk råd om å møte menn på nettet og i person slik at kvinner har mer enn én måte å finne kvalitet datoer.

load...

Lisa tar på et begrenset antall kunder i året slik at hun kan gi individuell oppmerksomhet til hver enkelt kvinne som kommer til henne for å få råd. “Jeg vikle mine klienter i en kokong av støtte,” fortalte hun. “De har tilgang til meg 24/7.”

Dating trener Lisa Copeland gir håp, støtte og veiledning til singler som føler alene.

Ved å diskutere personlige problemer med en støttende tone, dykker Lisa i å hjelpe kvinner navigere dating verden. Hun kan gi råd hennes klienter på alt fra å lage en uimotståelig datingprofil til å chatte opp gode menn i det virkelige liv. “Virkelig, det hele starter med å ha tillit til deg selv,” sier hun. “Og den andre delen er å forstå menn, og la en mann være en mann.”

Ifølge Lisa, kvinner i 50-årene må justere sine dating taktikk og innse at de er dating menn, ikke gutter. Hva fungerte som en 20-noe dater ikke kommer til å bli så vellykket som voksen dating en enkemann eller en divorcГ ©. I Lisa erfaring, modne daters bryr seg mer om felles verdier, felles interesser og personlige egenskaper. Så datinga mann som er forholdet materialet betyr å bygge et vennskap som vil vare langt utover de innledende sommerfugler.

“Når du vet hva du leter etter, kan du finne ut hvordan du skal skrive en profil og hvordan du skal flørte for å få de resultatene du ønsker,” sier hun. “Jeg sier til mine klienter ikke å bekymre deg for å bli avvist. Det er en del av prosessen.”

Gjør-det-selv Workshops på å forstå og tiltrekke menn

Hvis du ønsker å korrigere dine feil på din egen tid og ta kontroll over din dating liv, kan Lisas verksteder (tilgjengelig som en CD-serie) være et flott utgangspunkt. I “ Forstå Menn 101 ” og “ De 4 Secrets å finne Mr. Right ,” til Lisa offersthe verktøy nyte meningsfylt forhold suksess.

Hun konfronterer de feilene hun ser kvinner gjør om og om igjen - inkludert feilene hun selv har gjort - og viser kvinner at forandring er mulig. Klassene veilede singler på hvordan du decodewhat menn tenker og bli mer attraktive for riktig type mann.

“For meg er det en reise,” sa hun. “Alle som har skilt er redd for å mislykkes, men de må bare jobbe gjennom deres bagasje å finne kjærligheten igjen.”

“ 'De 4 Secrets å finne Mr. Right' gitt kick-start jeg trengte å begynne dating som en middelaldrende kvinne.” - Lorna P.

Lisa gir trinnvise ressurser skreddersydd til en moden dating publikum. Hun underviser kvinner alt fra flørting på nettet for å plukke den rette mannen. Hennes råd er tilgjengelig for alle som ønsker å gi sin dating liv et løft. Hennes bok - “ The Winning Dating Formula for kvinner over 50 ” - skisserer howto tiltrekke seg og beholde en kvalitet enkelt mann i syv enkle trinn.

I tillegg kan du finne mer fyndig tips om bloggen hennes. Denne eksperten ressurs besvarer vanlige dating conundrums, for eksempel hvor du skal oppfylle kvalitets menn og hvordan man skal håndtere ghosting , fra perspektivet til en enkelt kvinne over 50. Hver uke, hun skriver en ny artikkel pakket med veiledning.

“Det er en fin måte å dyppe føttene i dating farvann,” sa Lisa. “Jeg har alltid gi mine lesere interessante ideer å tenke på og bruke den på sine egne liv.”

Empowering Dusinvis av Singles Gjennom sin utrettelige støtte

Lisa har trent i mange år nå, og har sett mange av hennes klienter går på å nyte gode relasjoner. I følge hennes råd, single kvinner ofte føler gladere og mer optimistisk om dating. Du kan lese gjennom glødende vurderinger om Lisas coaching her.

“Lisa har utrolig innsikt,” Betsy sa i sin vurdering. “Arbeide med Lisa, jeg nå innser problemet var mer med meg enn med mine datoer, og jeg føler at jeg nå har verktøy og holdning til å gjøre det skje for meg selv!”

En kvinne som heter Gretchen følte mistet etter at hennes mann døde. Hun ønsker ikke å være alene, men hadde ikke datert i mer enn 30 år! Hun kom til Lisa for å få råd om hvordan du finner en kjærlig forhold som en eldre kvinne. Snart hadde hun en profil på en datingside og tok proaktive skritt mot å finne kjærligheten igjen.

“Arbeide med Lisa økt min selvtillit og min vilje til å våge utenfor min frykt.” - Gretchen, en klient fra Ohio

“Lisa, på et personlig nivå, er varm, intelligent, og positiv,” skrev Barb, en klient i Maryland. “Hennes vilje til å avsløre om hennes egne kamper er også svært lærerikt.”

Lisas personlige erfaringer med dating og skilsmisse gi henne innlevelse og innsikt i hva som fungerer og hva som ikke virker som en moden dater.As shesaid: “Jeg har datert i mine 40s, 50s og 60-tallet, og jeg er i en langsiktig forhold nå, så jeg vet hvordan det er å gå gjennom hver fase, og kvinner som at jeg får det.”

“Lisa veiledning var som en GPS til å hjelpe meg å navigere gjennom den skumle underverdenen i dating”, sier Nancy K., som tok Lisa verksted på å finne den rette mannen. “Jeg anbefaler dette programmet!”

Lisa Copeland Hjelper Eldre kvinner overvinne sine Dating Fears

I dagene etter at hun forlot sin andre ektemann, Lisa lurte på om kjærlighet var i hennes fremtid. Hun gruet starter igjen som en enslig kvinne i 50-årene, men ved å gjøre dette, hun gjenoppdaget hvor morsomt og givende dating kan være. Etter litt hardt arbeid og selvransakelse, hun fikk theconfidence og kunnskap hun trengte å gjøre et forhold arbeid.

Nå, med et positivt syn på dating, Lisa inspirerer kvinner over 50 for å nyte den samme suksessen ved å utnytte alle dating muligheter der ute. Hennes coaching økter og verksteder forklare hva modne menn ønsker og hvordan du velger kompatible partnere, slik at enslige kvinner føler seg bemyndiget til å komme i et langsiktig forhold ingen mattertheir alder.

Takket være hennes livserfaringer, bringer Lisa en unik og empatisk perspektiv til dating coaching. “Hemmeligheten til suksess i å finne kjærligheten er din mindset.Mindset er 80% av spillet,” fortalte hun. “Verktøyene og ferdigheter er bare 20%. Det tar utholdenhet å samle informasjonen du trenger, og deretter gå ut og bruke det.”