Lisa Clampitt matchmaking interesserer seg for å forstå daters for å hjelpe dem med å finne et forhold

3 juni 2019

Kortversjonen: Forbusy single som søker forholdet kompetanse, Lisa Clampitt Matchmaking (tidligere kjent som VIP livet ) består av et team på New York matchmakers som workone-på-en med kundene for å forstå deres dating preferanser og deretter ordne datoer for å hjelpe dem å møte person av sine drømmer. Grunnlagt i 2001, selskapet har en kundetilfredshet på 95%, med over 80% av kundene ender opp i langsiktige relasjoner etter å ha jobbet med Lisa Clampitt og hennes team. Med innlevelse og lidenskap, hjelper Lisa hennes klienter nå oppfyllelse i deres personlige liv av vetting datoer og avdekke den indre skjønnheten i mennesker.

Vokste opp, gjorde Lisa Clampitt ikke har høye tanker om sine egne evner. Hun kjempet gjennom skolen på grunn av dysleksi, og det skadet henne selvtillit til å se henne peersoutperforming henne.

Hun fortsatte å jobbe atit, skjønt, og kom inn i hennes egen da hun fikk sin mastergrad i sosialt arbeid fra University of Michigan. “Jeg fikk alle som,” sa hun, “og jeg fant meg selv. Jeg innså min verdi.”

load...

I 2001 startet Lisa Clampitt sin egen matchmaking firma til å påvirke livene av singler.

I 1991 begynte hun sin karriere som sosialarbeider, men hun empathized med sine saker så mye at historiene fulgte henne selv etter at hun klokket ut. Etter nesten 10 år, hun følte hun trengte et mer positivt arbeidsmiljø, så hun bestemte seg for å prøve matchmaking.

“Det er mitt kall,” sa hun. “Jeg er en naturlig-født matchmaker, og jeg elsker å gjøre en innvirkning på folks liv.”

I dag, Lisa liker å jobbe i hennes drøm karriere som president Lisa Clampitt Matchmaking (også kjent som VIP livet ). Som en matchmaker, shetakesa personlig interesse i hennes klienter. Hun vet hvordan det er å tvile på deg selv og for å føle seg maktesløse til å endre, men hun vet også hvordan det er å overvinne personalobstacles. Hennes emosjonell intelligens gir henne innsikt til å få kontakt med mannlige og kvinnelige klienter som hun oppmuntrer dem til å delta i New York dating scene.

load...

En stor forkjemper for samarbeid mellom matchmakers, Lisa også grunnla The Matchmaking Institute , den eneste stat-lisensiert skole i verden for sertifisert matchmaking. Siden 2003 har instituttet arrangert over hele verden konferanser, live opplæringsprogrammer, og etterutdanning for å fremme de mest etterspurte kjærlighet kontakter med fokus på myndiggjøring og tilkobling.

I sin egen virksomhet i New York City, Lisa'spremium servicemakes det enkelt å finne eksepsjonelle singler, og hun tilbyr kampene gratis for kvinner. I tillegg hennes tilpassede screening verktøy ensureher mannlige klienter gå på en date med womenwho møte deres spesifikke kriterier.

“Jeg virkelig bli involvert i min clients'lives og sin historie, så jeg kan finne ut hva de leter etter, og som gir mening for dem,” sier hun. “En del av min gave er evnen til å påvirke livene ofpeople ved virkelig å se dem for hvem de er.”

load...

SuccessfulSingles setter pris på henne Down-to-Earth Matchmaking stil

Et flertall av Lisas klientell er drevet og suksessfulle singler som varierer i alder fra 27 til 72. Hun sa, i gjennomsnitt, ser hun menn som er i 40-årene og klar til å slå seg ned. Hennes matchmaking tjenesten er beregnet for relasjonsorientert folk, så de satte stor forsiktighet i matchende mennesker basert på langsiktig kompatibilitet.

“New York er en veldig spesiell og litt overveldende sted når du ser på som fornuftig som en partner,” sa hun, “så min nisje er virkelig super vellykket New York fyr som ønsker å date noen generelt mer kosmopolitisk og sofistikert.”

Lisa Clampitt kunder har en tendens til å være dyktig New Yorkere for opptatt til å skure byen for en dato.

Hun tar på seg mer enn 30 klienter på en tid til å gi hver enkelt den oppmerksomheten han eller hun fortjener. “I min drømmeverden, ville jeg ha færre enn 20”, sa hun. “Jeg vil ikke at noen skal gå seg vill i shuffle.”

Lisa tilbyr mer enn bare introduksjoner - hun har et nytt syn på life.Her kunder ofte kommer til henne med høye forventninger, og hun konsekvent overgår dem.

“Jeg er veldig down-to-earth,” sa hun, “og jeg forstår hvor ensomt og frustrerende det kan være på toppen når suksess i næringslivet ikke oversette til suksess i ditt personlige liv, så jeg opprettet selskapet argumentere for dem.”

Klienter Legg sine egne tilpassede Spørsmål til skjerm potensielle datoer

En virkelig unik og nyttig funksjon i Lisas Matchmaking tjeneste er hennes tilpasset bruk av et spørreskjema. Hennes profiler har de vanlige spørsmål om bakgrunn, interesser og mål, men hun gir også sine kunder muligheten til å legge opp til fire spørsmål av sine egne til skjemaet Lisa gir sine kamper.

Noen kunder får kreativ om hva de spør, sette i en favoritt dikt eller spør om favoritt komikere. Spørsmålene har en tendens til å avsløre personens følelse av humor eller prioriteringer, kanskje avsløre en personlighet særhet ikke åpenbart.

Ved å la kundens personlighet skinne gjennom, kan Lisa team innskrenke mulige datoer som mye raskere.

Ved å la kundens personlighet skinne gjennom, kan Lisa team innskrenke mulige datoer som mye raskere.

Lisas skreddersydd tilnærming avviser generiske former og lar hennes klienter lede an i å bestemme hvilken type person de leter etter. “Vi gjennomførte den egendefinerte spørsmålene ganske nylig,” sa hun, “og det har vært så vellykket på å få til hjertet av deres personlighet.”

80% suksess rate: Lage en livslang innvirkning på New York Par

Lisa samler suksesshistorier fra kunder glade for å finne kvalitet datoer og livslang kjærlighet gjennom sin tjeneste. Hun arbeider hardt for å sikre en tidsbesparende og problemfri prosess, og hun får masse positive tilbakemeldinger som resultat.

“Jeg er sikker på at du har hørt det før,” skrev Mitch i en vurdering, “men dere er et skritt over alle andre. Den komfortable kontor, samtalen, og det faktum at du allerede hadde tatt seg tid til å ha en bunke med potensialer for meg (komplett med fine bilder!) Levnet ingen tvil i min sjel at jeg vil definitivt bruke dine tjenester.”

“Hun er kvinnen i mine drømmer! Du er så invitert til bryllupet “, skrev James, en ortopedisk kirurg begeistret av dato arrangert av Lisa.

Han er ikke alene, heller. Totalt Lisa Clampitt Matchmaking touts en 95% tilfredshet for alle sine kunder, og en 80% suksessrate i å finne en langsiktig relasjon.

Hun fortalte oss en rørende historie om en 60 år gammel mann som aldri hadde vært i et langvarig forhold. Han var en lege, selvlært i fiolin og tennis, lykkes i sin karriere, og enda han hadde alt, men gitt opp å finne tilfredsstillelse i hans personlige liv da han kom for å se Lisa.

“Han var litt av en svart sau”, minnes hun. “Jeg bokstavelig talt satt i et år av livet mitt til å omprogrammere ham til å tro hvor fantastisk han var - fordi han var!” Hun så alle de fantastiske gavene han hadde å tilby, og begynte å lete etter hans perfekte kvinne. Det tok litt tid, men hennes besluttsomhet og sin forpliktelse til å endre sin mønstre nedbetalt.

“Da han fortalte meg, begynte jeg å gråte jeg var så glad,” sa hun. “Han er virkelig en diamant i grov, og to av dem har vært sammen fem år nå, og de ser ut som filmstjerner. Det er enorm.”

En morsom og vennlig kontor der Emotional Awareness er nøkkelen

Lisa driver sin virksomhet fra “den typiske New York loft” som hun kalte det, med en bar og snobbete atmosfære innbydende samtale. Alltid innstilt på alles følelsesmessige velvære, gjør hun sikker på å skape en uformell og samarbeids vibe for hennes ansatte.

“Hver torsdag har vi en happy hour,” fortalte hun. “Vi slipper det vi gjør og har drinker sammen, vanligvis snakker om vår dag og våre kunder.”

Lisa dyrker en åpen, komfortabelt og vennlig bedriftskultur.

Hun liker å giveher ansatte personlighetstester (som hun tar i tillegg) for å bedre forstå alles styrker og svakheter. Dette hjelper dem til å fungere sammen og dele oppgaver mer effektivt. Lisa brukt seg selv som et eksempel: “Jeg var off the charts på omfanget av altruisme, så klart penger er ikke en stasjon for meg,” sa hun med en latter. “Jeg er alltid å gi bort penger, så jeg tok Christine på spesielt for å sørge for at vi er en lønnsom virksomhet.”

Teamet obligasjoner sammen i en bi-månedlig trening med en bokser brakt inn på selskapets krone.

Med et kjøleskap fullt av mat og en administrerende direktør full av generøsitet, er Lisa Clampitt Matchmaking en ganske flott sted for de ansatte. “Jeg tror alle vil være fornøyd hvis deres spesifikke mål i livet og behov blir møtt i jobben,” sa Lise, “og de vil være motivert fordi de blir forstått og verdsatt, så vi er veldig mye om å gjøre våre ansatte trives på jobb.”

Empati, balanse og styrke: Lisa Clampitt Talsmenn for kjærlighet

Ved å tilby verdifull innsikt og konstant støtte, bringer Lisa Clampitt Matchmaking eksepsjonelle singler sammen om kvalitet første datoer. Lisas indre driv for å hjelpe folk har ført henne fra påvirkningsarbeid til matchmaking, og - selv etter flere tiår i dating industrien - hun er fortsatt begeistret av sjansen til å avdekke diamant innen folk.

“Jeg synes arbeidet slik vekstorientert for oss,” sa hun. “Det er ikke en dag som vi ikke lære og vokse alongsideour klienter. Det er bare så engasjerende.”

Hennes livserfaringer har lært henne å se forbi grove eksteriør og se thefears eller tidligere smerter som holder folk tilbake. Gjennom hennes matchmaking fast, feelsgratified hun å bli med klienter på sin reise til kjærlighet og setter hennes hjerte og sjel i matchende singler i New York.

“For meg er det ikke noe viktigere enn kjærlighet, familie og relasjoner,” sa Lisa. “Jeg vil at folk skal føle at de ikke er alene. Jeg vil at de skal vite at de er koblet til og forstått som mennesker -. Det er det som motiverer meg som en matchmaker”