Liker kvinner nettvinkling?

14 juni 2019

I en verden av online dating , der det skjer for å være en rekke prosedyrer som gjelder for Internet etikette, er det flere ting menn gjør på nettet som driver kvinner gal.

De fleste menn innrømmer at de sliter med verbal kommunikasjon og gå online for å møte kvinner fordi de synes det å være mindre skremmende. Dessverre, folkens, det synes du det er like utfordrende å få kontakt med kvinner gjennom elektroniske kanaler også, dokumentert av mange dumme ting du sier og gjør, mens stasjonert på tastaturet.

load...

Ved hjelp av kommunikasjons quickies er kinkig.

Flørter, pokes, blunker, nudges og overdreven bruk av smilefjes, forkortelser og visse skilletegn kan føre til at du gjør det veldig feil som vil ende elektronisk kommunikasjon i stedet oppmuntre til det.

Du kan være en kjekk, dyktig og en tilsynelatende stor fangst, men hvis du ikke har finesse å riktig nærme seg en kvinne du finner attraktive på Internett, er du dømt fra starten.

Når det kommer til online dating, jeg skulle ønske det var noen regelboken jeg kunne dele med dere, en som ville gi deg noen klare svar på hvordan man skal oppføre seg på internett når du arbeider med en kvinne du er interessert i.

load...

Men kvinner er like snøflak - one of a kind og fantastisk. Vi er alle forskjellige og hva som fungerer for en av oss ville ikke nødvendigvis fungere for en annen.

Jeg ønsker fortsatt at du skal lykkes i å finne kjærligheten på internett, men så har jeg laget en jukselapp, fylt med det jeg tror er gode, lyd utdrag av råd.

“Online profiler gir mye informasjon, som

gir deg alt du trenger for å slå opp en god samtale.”

Her er hva jeg vil du skal vite om du kommuniserer på nettet:

1. Få en ordbok.

Hvis du ikke kan stave, lære. Det finnes ingen større slå av for meg enn en mann som ikke engang prøver å være grammatisk korrekt.

2. For å blunke eller ikke å blunke? Det er spørsmålet.

C'mon, la oss være ekte - blunker er for pyser. Du blunke til henne, og da er det opp til henne å svare. En kyss er som å si: “Jeg blunket til deg å fortelle deg at jeg er interessert, men jeg er også redd for å komme ut og si det.” Jeg vil våge å si at noen varige relasjoner startet med et kyss.

load...

3. Winks fungerer bare når kommunikasjonen er etablert.

Det er først etter at du har begynt å bli kjent med noen gjør kyss virkelig kommunisere intensjon. Seriøst, ville du noen gang blunke til en fremmed i det offentlige? Jeg tror ikke.

4. Hvis du kommer til å flørte, ikke bare si det. Gjør det!

Bare å klikke på “flirt” kvalifiserer ikke. Når en fyr jeg vet ikke sender meg en “flørte,” Jeg har aldri svare. Jeg tror han er halt.

5. Hvis du bruker Facebook for å møte damer, aldri “dytte” henne.

Ordet i seg selv er ofte brukt som en vulgær referanse til sex. Plus, det minner meg om dager på lekeplassen når gutter ville kjøre opp til jenter de liker, trekker håret og dytte dem med kjepper.

6. Smiley ansikter, når det brukes i moderate mengder, er søte.

Hvis du bruker dem til å uttrykke det du ikke kan si, er du i trøbbel. Ikke overforbruk emoticons. De vil bare gjøre at du ser så tåpelig som deres lille gule ansikter gjøre!

Hvis du finner noen på nettet du er tiltrukket av, gå for det. Kontakte henne direkte og introdusere deg selv. Fortell henne at du lagt merke til at hun liker rugby og forklar at du er en rugby fanatiker.

Innlede en samtale om hennes favoritt bok eller film. Online profiler gir mye informasjon, noe som gir deg alt du trenger å finne opp en god samtale med en kvinne du aldri har snakket med før.

Bruk de som samtale startere, ikke de små elektroniske forstyrrelser som tidligere nevnt.