Lexington, Kentucky: en sjarmerende sørby der daters kan se hester, nippe til Bourbon og nyte en rolig ferie

31 januar 2019

Kortversjonen: Ligger i hjertet av hest land, Lexington, Kentucky , og tilbyr et rolig pusterom fra storbyliv. Den sjarmerende college byen er stolt av sine lokale attraksjoner, inkludert en verdensberømt hesteveddeløp studio og nasjonalt syndikert bluegrass showet. Enten du liker gården ferske måltider eller psykologisk viser, har Lexington litt noe for alle, og daters trenger ikke å bruke masse penger for å ha en flott tid sammen. Par kan ta i et show, tur et destilleri, besøke en gård, eller sitte ned ved et lokalt eid restaurant for å tilbringe en avslappende kveld i date-vennlig by. Mange lokalbefolkningen tenker på Lexington som verandaen i Sør fordi det er et innbydende sted å lytte til bluegrass musikk, nyt et glass bourbon, og nyte andre aktiviteter forankret i Sør-tradisjon og amerikanske verdier.

Når jeg kommer hjem for å besøke mine foreldre for en helg, er en av de første tingene jeg spør: “Hva har vi å se sammen?” De holder en lang DVR liste over gamle og nye viser å se på som en familie. Når vi har avviklet vår må-se listen, vil min far alltid prøve å få tak i fjernkontrollen og sette på en country-bluegrass musikk show kalt “WoodSongs” før noen kan protestere.

load...

Arrangert av folkesangeren Michael Johnathon, “WoodSongs” viser de musikalske talenter sangere, spelemenn, cellister og folkemusikk band i en gammeldags radio show kringkastet på TV fra Lexington, Kentucky. Showet minner pappa på hans foreldres bluegrass røtter, og han overveldet av mange av forestillingene. Noen ganger vil han få ut sin egen gitar og klimpre med til sine favorittsanger, prøver å gjenskape de komplekse akkordprogresjoner.

Lexington er “WoodSongs” gir sin scene til mange moderne og old-school bluegrass musikere.

Min far ville elske muligheten til å gå til en “WoodSongs” show i person og lytte til klimprende låter levende. Det er en musikalsk godbit mange Lexingtonresidents dra nytte av på mandag kveld. “WoodSongs” arrangerer ca 40 konserter i året på Lyric Theatre i Lexington. Entre er gratis, og hundrevis av lokalbefolkningen delta regelmessig. Talent lineup endres hver uke, men forestillingene alltid feire grasrot musikk av de amerikanske sørstatene.

load...

Niki Heichelbech-Goldey, kommunikasjonsdirektør i Lexington, fortalte oss at hun og hennes mann ofte gjør en dato natt for å gå til en “WoodSongs” show og spise ute på en restaurant etterpå.

Lexington tilbyr beboerne og besøkende mange engasjerende og off-the-beaten path dato alternativer for å hjelpe par har en romantisk tid i sjarmerende lokale arenaer. “Vi er en liten, liberal reisemål med mye energi,” Niki sa, “fordi vi 're også en universitetsby med over 35000 studenter og nyutdannede ved University of Kentucky.”

Take Your Riding Partner til Farm Tours & Hestesport

Lexington er ansett hesten hovedstaden i verden på grunn av sin store konsentrasjon av hest rancher, fullblods racing tjenester og andre hestesport attraksjoner. Den kjente Keeneland Race Course tilbyr besøkende en dag med morsomme aktiviteter å se løpene, touring stallen, og relishing selskapet av lokale hesteelskere. Du kan se spenningen på mange ansikter mens de venter på neste løp. Under halvårlige møter i april og oktober, kommer tusenvis av mennesker kledd for å imponere og ser frem til en morsom ettermiddag. Opptak kan koste så lite som $ 5, så dette er en dato aktivitet som ikke vil bryte banken - noe som gjør den populær blant studenter.

load...

Gjennom året, mange gårder og hest rancher åpne sine dører for publikum og invitere folk til å se på de sunne hester i feltet. Bare nedover veien fra Keeneland viser Mill Ridge Farm av sine fullblods racing vinnere og gir besøkende en grundig historie og bakgrunn av det familieeide land i en offentlig hest tur.

Du og din date kan mate gulrøtter til føll, hopper, og pigger på Mill Ridge Farm.

Niki fortalte oss mars er den beste tiden å gå til en hest ranch fordi føll er født på begynnelsen av året vil være aktiv og søt. “Våren er vår baby sesong,” sier hun. “Det er gøy å være der og se føll i feltet. Jeg elsker det på grunn av kos faktor.”

Enten du ønsker å sjekke ut piggene eller fawn over et føll, kan du bestille en lavmælt hest tur på en av Lexington mange utstående gårder ved hjelp Horse landets enkle søkeverktøy. Bare skriv inn et stedsnavn og angi en rekke datoer, eller du kan søke etter kategori (hingst, barnehage, feed mill, etc.) for å finne en flott mulighet til å streife landsbygda med noen spesielle.

Horse Country har nylig utvidet sine valg å inkludere et besøk til den lokale hesteklinikken. Nysgjerrig par kan bestille et besøk til vitne operasjoner, fødsler og andre veterinærtjenester.

Når du saddling opp for en date, bør du holde et øye for populære lokale arrangementer som Land Rover Kentucky Three-Day Event. Hver april setter dette ride triathlon hest og rytter gjennom deres skritt i en rekke imponerende show. Folk bakluke og hurrarop, leverandører selger sine varer, hester vise sin smidighet, og alle kommer bort etter å ha hatt en fantastisk tid. “Vi kaller det den beste helg hele året,” sier Niki. “Det er action-pakket hele dagen lang.”

Nyt Farm Fresh Servering og Barrel-Aged Spirits

Lexington stort antall lokalt eide restauranter skiller det fra mange andre byer. De spisesteder finner du i byen heve gården ferske råvarer og god gammeldags følelse av familien. Du og din date har rikelig med velsmakende alternativer for å gjøre en romanse-tilført minne i denne city.As Niki sa: “Enhver god dato bør alle om god mat og drikke.”

Til å begynne med, må vi snakke om bourbon. Lexington er kjent for sine fat aldrende ånder og har ni verdensberømte bourbon destillerier innen 35 minutter av sentrum (aka bourbon elskers lekeplass) sikret Buffalo Trace Distillery er spesielt morsomt for daters fordi det gir over 3000 eksperimentelle bourbons og en omvisning i sine prisbelønte fasiliteter. Turer går hver hele time, slik at du kan komme når som helst, ta en drink, og få en bak-kulissene-titt på det arbeidet som går inn i hver velsmakende slurk.

The Crank og Boom setter en moderne vri på klassiske iskrem behandler.

Lexington Distillery District er raskt blitt en lokal hot spot av underholdning og spisesteder. Par kan lett tilbringe en hel kveld bespisning og drikke her. Du kan lese mer om destillerier her.

I distriktet, anbefaler vi å få middag på Middle Fork Kitchen Bar hvor par kan dele små plater av hus-kuratert oster eller posjerte egg. Deretter kan du gå over til Crank og Boom Ice Cream Lounge, som serverer hjemmelaget håndverket iskrem. Du kan mikse og matche opp til fire signatur smaker, og velger å gjøre det til en Spiked Scoop - som betyr å legge på et skudd av bourbon, amaretto, rum, tequila, kirsebærlikør, eller andre ånder. Plus, sveiv og Boom appetittvekkende hjemmelaget pålegg inkluderer jordbærsaus, marshmallows, pisket krem ​​og bacon!

Til slutt kan du fylle ut din kveld med en drink i pauserom, så kalt fordi det var en gang en pause rom for en lokal destilleri. Fra full bar til ildstedet, dette cocktailbar gir et intimt sted å slappe av med en dato. “Vi hadde rask service i baren, og de hadde gode låter kommer,” sier Brian B. I en frie anmeldelse. “Vanskelig å be om mer i en bar.”

Lexington kan fylle tallerkenen med uforglemmelige alternativer fra de saftige førsteklasses kutt på Blue Heron Steakhouse til hånd kastet pizza på Goodfellas Pizzeria. I tillegg er låven et populært dato sted for par som liker autentisk sørlige retter. Du finner dette håndverker mathall i Summit at Fritz Farm, en all-lokale utvalg av restauranter og butikker

“Vi har vært gården til bordet siden 1775 da vi ble stiftet,” sa Niki. “Det er slik et jordbruksområde, kokkene har så mange ferske råvarer å jobbe med.”

Lytt til Bluegrass musikk eller se en Off-Broadway Show

Som den største offentlige college i staten, University of Kentucky legger en god del av kultur og underholdning til Lexington - og singler alltid bruker campus aktiviteter til drivstoff moro og romantikk. Universitetet i KentuckyArt Museum er åpent for publikum fra tirsdag til søndag. Galleriene har mer enn 4800 kunstgjenstander, blant annet malerier, skulpturer, tegninger, fotografier og utskrifter - og best av alt, er opptak gratis.

Museer er ideell for daters som ønsker å stimulere til samtale og gå utenfor det normale middag-og-film routine.The Lexington Opera House er en annen flott sted å opp dating spillet. Du kan ta i et show sammen og dele en unik kulturell opplevelse for en rimelig pris. Publikum rave over utvalgte forestillinger, som utstillingsvindu for talenter av country musikk ikoner, illusjonister, ballett selskaper, og off-Broadway utøvere.

På din neste hot date, hvorfor ikke få billetter til en forestilling på Lexington Opera House?

På den tredje fredagen i hver annen måned, kommer Lexington sentrum live med kunstneriske utstillinger i løpet av en hendelse kjent som LexArts HOP. Fra 17:00-20:00, tusenvis av kunstelskere gange fra galleri til galleri for å vise nye kunstgjenstander. Over 40 deltagende steder, inkludert mange restauranter og barer, har gratis inngang og happy-hour priser. Den neste LexArts HOP Arrangementet vil finne sted 16. Mars.

“Det er en festlig kveld for å være i sentrum,” sier Niki. “Det er mange mennesker som går rundt, ser på kunst, ha middag, og nyter en kveld ute.”

Lexington: verandaen Sør imot besøkende

Når du finne ut hva din kjære liker, kan du scorer store poeng ved å planlegge datoer rundt hans eller hennes interesser eller hobbyer. For eksempel, alt som trengs for å gjøre pappa glad er for min mor å tilby å se “WoodSongs” sammen. Han elsker å dele sin lidenskap for musikk med hans familie og venner, og han hopper på enhver mulighet til å harmonisere med mamma.

På Lexington, kan par nyte bluegrass musikk, bourbon smaksprøver, og rulleskøyter sammen. Den sørlige byen har så mange aktiviteter og attraksjoner - inkludert baby hester! - å underholde alle på en date

Enten du foretrekker å spise gården ferske måltider, klining hester, eller lytter til grasrota musikk, kan du glede dine sanser på en omvisning i Lexington restauranter, gårder, staller, eller konsertsaler. Uansett hvor du går, er det lett å finne romantikk her.

“Det er en veldig vennlig miljø,” Niki fortalt oss. “Det er en liten stor by som har vokst mye de siste årene. Generelt vil jeg si at vi er en sjarmerende sørlige by med mye dato natt muligheter.”