Lesbotronic kutter tullet fra online dating: gratis, private kontaktannonser for queer kvinner av alle retninger

8 juni 2019

Den korte versjonen: Gratis, privat og sikker, Lesbotronic godtar queer kvinner i alle retninger (lesbiske, bifile, trans, polyamorous, eller spørrende) i et verdensomspennende sosialt nettverk. Fra Internet brevvenner til fullverdig forhold, fremmer datingside enhver type tilkobling uten dom. Lesbotronic ønsker ikke towaste singler tid og usesrealistic matchende basert på gjensidig interesse å klippe til forfølgelse av online dating. Den beste delen: Denne lesbisk-eide-og-opererte datingside lover å være 100% gratis for medlemmer - for alltid. Gjennom dybdeprofiler, personlig medlem screening, og et råd delen, dyrker nettstedet en oppriktig og down-to-earth dating atmosfære for likesinnede kvinner.

Min college romkamerat har alltid gått i takt med sin egen tromme. Hun faktisk går ut av hennes måte å ikke matche hennes klær og tilbehør. Hun hadde spankulere til klassen i en sennep-gul topp, grønn rutete skjørt, plast lilla armbånd, rød bangle øredobber, og en robot kjede å fullføre ensemble. Hun skiller seg ut uansett hvor hun går - og forbannet hvis hun ikke gjøre det for henne.

load...

Da hun kom ut som bifil for noen år siden, var det med fullstendig triumf. “Jeg har dobbelt så dating alternativer som du gjør nå,” sa hun til meg.

Men, som det viste seg, hennes nye open-ended dating erfaring var ikke fullt så enkelt en ligning. Hun hadde alltid vært flinke til dating apps og nettsteder, spiller feltet på hennes fritid. Plutselig, som alt er endret. Med bare en orientering oppdatering, hennes utsikter begynte å synke i stedet for dobbel. Hun ble snart klager på close-tenkende mennesker og vurderer å åpne to kontoer - en hvor hun identifisert rett og den andre hvor hun identifisert homofil.

Til min overraskelse, min venn ble snart overbevist om at den generelle befolkningen ikke akseptere av biseksualitet - eller i hvert fall ikke når det gjelder dating. Hun trengte en nisje sted hvor singler ville være mer åpne for henne out-of-the-box måte å være.

load...

Det er den rollen som Lesbotronic fyller, tilt queer kvinner i alle retninger på deres datingside. Det spiller ingen rolle om du er lesbisk, trans, avhør, polyamorous, orbisexual - på dette nettstedet, relasjoner og identitet blir behandlet som væske konsepter som de er.

Lesbotronic bryter mold ved å sette realistiske standardswhilecatering til en queer publikum.

Enhver kvinne som anser seg selv som “andre” kan finne støtte i adiverse fellesskap av singler. Enten du er en butch lesbisk leter etter en seriøs partner eller en bi-nysgjerrig kvinne på jakt etter en trekant, betyr Lesbotronic ikke tvinge tradisjonelle kjønns definisjoner på sine medlemmer.

De siteprovides en etisk, gratis og tolerant sted for kvinner å finne brevvenner, venner, partnere eller elskere (avhengig av deres preferanser).

Opprette en profil - Alltid gratis og godkjent av en ekte person

Ifølge nettstedet, Lesbotronic sin dating tjenester er “100% gratis, nå, senere, for alle hele tiden, alle abonnementsalternativer gratis. Ingen vitser, ingen agn og brytere, ingen svindel vanskelig dette det eller andre ting, bare... Gratis.”

load...

Faktisk lover teamet at hvis du kan finne et sted hvor et medlem er pålagt å betale noe, de vil gi deg penger. Thatpretty mye guaranteesthey vil aldri belaste medlemmene noe å delta.

Når du registrerer deg, ved hjelp av en gyldig e-postadresse, ber Lesbotronic du giveyour alder, geografi, utdanning, seksuell orientering, kjønn uttrykk, etnisitet og sivilstatus - samt aswhat du leter etter i disse områdene. Du kan chooseup fem ekstra byer (foruten din egen) fra hvor du ønsker å se folks profiler.

Den lange profilen oppsett alsotakes inn kontoDin holdninger om røyking, alkohol, tv, musikk, barn, dyr, mat, politikk, reiser, seksuelle interesser og andre relevante opplysninger. Svarene har ofte en følelse av humor, også, så under “Hva gjør du for å betale month og kjøpe leker?” Du kan svare “Min karriere er fortsatt i fosterstadiet” eller “Jeg er altfor mystisk å fortelle deg nå."

Dyptgående profiler sikre at medlemmene er the real deal, og det koster ikke noe å delta og chatte.

Opprette en profil er underholdende for vitser alene, men det er også undersøker grundig personlighetstrekk, noe som er nyttig når det gjelder tid til å søke etter kamper.

For eksempel er det goodto vite på forhånd hvis noen svarer, “Jeg går nesten overalt med en stor hund / bjeffer ponni.”

Etter at du har sølt dine guts i profilen oppsett, kan du velge å legge til et bilde eller ikke - men ansiktet må være godt synlig i alle bildene du laster opp.

Da er det en venter spillet (opptil 72 timer) før, ifølge nettstedet, “en av de faktiske menneskelige lesbiske som kjører denne tingen skanner din profil med hennes faktiske menneskelige øyne for hensiktsmessigheten.” De er ganske strenge på dette punktet, og vil sparke ut spammere, troll, og alle som synes uærlig eller inautentisk. Tid wasters tolereres ikke.

“Ja, vi vet det kort forsinkelse kan være litt frustrerende for noen av dere,” the Lesbotronic teamet skrev. “Men hvis vi ikke menneskelige skanne nye profiler, vår database vil raskt bli pepret med fullstendig og total Wankers.”

Lesbotronic kaster ikke bort Singles' Tid: Reality-Based Sortering viser kun gjensidige matcher

Dating nettsteder noen ganger nødvendig å gre gjennom feilaktige profiler, leser forbi folk som ikke er ute etter det du leter etter, til du finner noen på linje med deg. Lesbotronic finner at systemet kjedelig og ineffektiv, så de effektivisere online dating med virkeligheten basert sortering.

Dette betyr at når du utfører et søk, vil resultatene vise folk som oppfyller dine personlige kriterier og for hvem du møter deres kriterier. Det er gjensidig interesse eller ingen terninger.

Lovende no bull, dating sitehelps singler finne det de leter etter på nettet.

Når du blar gjennom profiler, kan du føle sikker på at hver person du seehas uttalt at de er interessert i din demografisk. Dette er unikt nyttig å queer kvinner, som ofte har ulike forventninger og ønsker.

Matchende folk opp mer autentisk, sparer Lesbotronic singler fra nærmer noen som er fundamentalt ikke interessert. Dette kutter ut hva nettstedet beskriver som mye av “time-suger avvisning” fromonline dating.

Likevel, kan området ikke gjøre alt arbeidet for deg. “Ja, vi har tusenvis av kule medlemmer,” leser en FAQ svar på området “, men du har fortsatt å sette i noen innsats fra din side for å møte dem. Jeg mener, det er ikke som vi skal over natten poste noen til dørstokken i en stor stråkurv med en 'Soulmate Garantert' klistremerke på pannen hennes.”

Personvern er en topp prioritet Så medlemmene føler Secure Online

Lesbotronic ikke publisere, dele eller selge et medlem personlige informasjon til tredjeparter. De er ikke i det å gjøre en fortjeneste ved exploitinganyone profil. De garanterer at alle profilene er ekte og beskyttet på deres nettsted.

“Våre kontaktannonser er så privat som mulig, men likevel fungere via Internett,” leser nettstedets retningslinjer FAQ. “Hvis du ønsker å møte nye mennesker enda mer privat enn våre personlige, må du gå av Internett.”

Personvernet til alle medlemmer blir tatt på alvor på Lesbotronic, så absolutt ingen profiler vil bli formidlet, syndikert, eller brukes til andre formål, men den enkeltes dating mål.

Down-to-Earth tips i Råd Section &.no

Som en lesbisk-eide-og-opererte nettsted, har Lesbotronic verdifull innsikt i queer dating opplevelse.Ikke redd for å gi singler en reality check, det råd for lesbiske kontaktannonser delen tar på en forteller-det-som-det-er tone når tilbyr dating tips til singler.

“Vi har en god bit av erfaring,” siden leser “, basert på ikke bare våre egne kollektive prøvelsene og suksesser og skrue-ups finne partnere... Men også hva vi har hørt fra tusenvis av andre kvinner. ”

Nettstedet raskt addsthe forbeholdet at de ikke er magiske lesbisk-dating mirakel arbeidere - de bare hevder at deres råd kan være nyttig for noen mennesker.

Plus, det er gratis, så det er ingen skade inhearing dem ut.

Lesbotronic arrangerer et offentlig område for åpen diskusjon om LGBTQ og forholdet problemer.

Fra generelle anbefalinger til potensielle fallgruver, råd delen stocksa variert samling av pekere. Som alltid, det er gitt i en upbeat, leken og vilt morsom stemme. “Genanse vil ikke få deg hvor som helst på Internett,” ett innlegg råder.

Et diskusjonsforum på nettstedet tilbyr også støtte i en mer peer-to-peer system om emner som spenner fra kroppen snakke med queer politikk.

På Lesbotronic, Open & Honest Singles finne alle slags relasjoner

Lesbotronic lever opp til sitt forferdelige navn, innbydende queer kvinner av alle slag og bakgrunner. Noen overgangen, spørrende, hemmelighetsfulle, eller åpent lesbiske kan bli med og omgås i en aksepterende plass på nettet. Mennesker som min romkamerat kan feelfree todisplay sine fulle farger med stolthet ina dating pool som henvender til individuelle preferanser.

Med høye krav til personvern og et løfte om å forbli fri for alltid, støtter datingside medlemmer som ønsker forvaried, utradisjonell, og til sammen queer tilkoblinger.

“Vi oppfordrer medlemmene til å utvide sitt spekter av søker en rekke tilkoblinger på nettstedet,” the Lesbotronic teamet sa, “ikke bare 'gammeldags' eller 'tradisjonelle' ideen om kontaktannonser, der du ser etter en person for en slags 'forhold'.”