Lesbiske forholdsmål (6 raske tips)

25 mars 2019

I mine 25 + års arbeid som psykoterapeut, har jeg snakket med hundrevis av single og par (både homofile og heterofile) om kjærlighetslivet deres, bruke tusenvis av timer å hjelpe dem finne ut sine romantiske utfordringer. Jeg har trent med noen av de ledende dating eksperter i USA, og jeg har brukt mesteparten av min voksenlivet i kjærlige forhold, sammen med litt sunn alene tid for selv-vekst og refleksjon.

Det jeg har funnet er forhold og dating suksess er lettere å oppnå enn du tror. Faktisk er de fleste av oss går glipp av suksess selv om det er rett foran oss, så jeg ønsker å ta med øye for kjærlighet i fokus. Du trenger ikke måneder eller år med terapi for å finne det ut; du trenger bare å fokusere på det som teller.

load...

Når du leser råd som følger, holde et åpent hjerte og hva jeg liker å kalle en “nybegynners sinn.” Mange ganger en nybegynners sinn finner løsninger mye raskere og enklere enn et sinn fullt av eksisterende ideer og dommer.

Mine Topp 3 lesbisk forhold mål

Lesbiske forhold mål ofte varierer fra person til person, men de nedenfor kan gjelde for nesten alle par møter nesten alle situasjoner.

1. Kunne opprettholde kjærlighet og lykke

Alle forhold er som en ny bil. Når du først kjøre den av mye, er det lyse og skinnende. Du er ikke skraper den opp, og du bryr deg om å holde den ren. Når du kjører den, motoren nynne vakkert.

Men som du nyter din nye bil, noe begynner å skje. En dag du finne det starter ikke så enkelt som det en gang gjorde, eller du merker hjulet slår seg ikke så glatt lenger. I tillegg har bilen blitt litt kjedelig utseende, ikke skinnende og ren som det en gang var. Hva skjer?

load...

Akkurat som du ville ta vare på bilen din, må du ta vare på dine relasjoner.

Med alle biler, må du gjøre noen maintenanceto holde dem kjører som ny. Hvis du ikke toppen av kjølevæske, kan motoren kjøres for varm. Hvis du ikke holde oljen ren eller sette frostvæske i radiatoren for vinteren, kan motoren låse opp eller motorblokk faktisk kunne sprekke. Da bilen sin død i vannet.

Akkurat som hver bil, må alle forhold opprettholdes hvis det kommer til å vare. Alltid holde dette konseptet på toppen av tankene dine i løpet av dine relasjoner.

2. Ta opp spørsmål tidlig og ofte

Når det gjelder kjærlighet, er det ikke mer dedikert en etterforsker enn Dr. John M. Gottman. En av de mest uheldige funn fra sin forskning viser at urolige par vente i seks år før de søker hjelp for deres forhold woes.

load...

Bøker som “The Seven Prinsipper for Making Marriage Work” kan hjelpe deg og din partner arbeid ut dine problemer sammen hjemme.

Går tilbake til min bil analogi, ville du vente seks år å få nye dekk hvis de ble skallet? Vil du vente seks år å fikse en clunky overføring? Til slutt, vil du ha en farlig utblåsning og krasj, eller vil du ikke være i stand til å kjøre bil i det hele tatt.

Ikke glem også at alt dette vedlikeholdet krever innsats, men mye mindre, så hvis du nappe problemer i knopp. Regelmessig oljeskift føre til en bedre kjører motor og en motor som vil vare lenger. Det er din belønning.

Så neste gang du kvetch litt fordi du har å gå til relasjonsrådgivning, bare forestille seg hvordan livet uten din kjære ville være. Er du fortsatt stønn etter den tanken? Enda bedre, lære hvordan å opprettholde forholdet uten behandling. Får en flott par bok som “ The Seven Prinsipper for Making Marriage Work ”, som er skrevet byGottman, og gjør øvelsene sammen.

3. Lær deg å slappe av og være Calm

Enten det har vært en måned eller ett tiår, kan relasjoner utsette deg for et mangfold av stressende tider. Du må lære å være avslappet eller du vil legge til stress for deg selv, din partner og ditt forhold. Ethvert problem er mer lett løses når minst én partner er avslappet og fleksibel.

Øv sunne avslapping strategier etter behov. Disse vil bidra til å redusere baseline stress nivå. Pass på at den praksisen som du velger er enkel og rask å sikre at du vil gjøre dem ofte, til slutt trene kroppen din til å slappe av seg selv automatisk.

Tre av mine favoritt strategier er progressiv muskelavslapning, stretching, og selvtillit massasje, og du trenger ikke å bruke en krone å gjøre dem. Gå til YouTube og søke disse sentrale begrepene til du finner en video du liker. Dette selvmassasje video bruker Abhyanga , en ayurvedisk praksis. For progressiv muskelavslapning, jeg liker denne 15-minutters en som er ledet av en psykolog fra Utah State University. Hvis du er i strekk, her er en rask fem-minutters øvelse du kan selv gjøre på jobben.

Mine 3 favoritt lesbisk forhold Quotes

Det finnes millioner av gode sitater der ute om lesbiske forhold, og selv rettferdige relasjoner generelt, men de nedenfor har virkelig slo en akkord med meg - og jeg tror de vil for deg også.

1. “The Best Kjærlighet er en som gjør deg til en bedre person uten å endre deg til noe annet enn deg selv.”

Jeg ble trukket til dette sitatet umiddelbart fordi den største sannheten er at alle relasjoner kan hjelpe deg å bli en bedre person. Husk å ta hensyn til din smerte og mangel på lykke, og deretter gjøre noe med det liker snakke opp for deg selv. Jeg liker også å si at jeg takker mine ekser. For eksempel “at dysfunksjonelle forholdet lært meg så mye om hvem jeg er og hva som gjør meg glad.”

2. “Mitt barnebarn Liker kvinner. Få F *** Over It.”

Dette sitatet er fantastisk fordi den er full av kjærlighet og stolthet, men de fleste av allit viser hvor viktig familien allierte er - spesielt de du ikke forventer å støtte du liker eldre familiemedlemmer som hadde tendens til å vokse opp i en mye mindre LGBT-tolerant tid. Hvis jeg hadde hatt en bestemor stå opp for meg som dette, ville det har styrket min selvtillit, egenverd og selvfølelse. Takk til alle bestemødrene som er modige nok til å være så fet!

3. “Kanskje et forhold er bare to idioter som ikke vet en dritt bortsett fra det faktum at de er villig til å kjempe for å finne ut av det sammen.”

En annen favoritt av meg, dette sitatet kombinerer deftly humor, hjerte, og en nybegynners sinn. Hvis du nærmer deg ditt kjærlighetsliv (single, dating, eller kombinert) med disse tre elementene på en konsistent basis, vil det blomstre.

Vanlige lesbisk forhold Spørsmål og hvor du finner Råd

Vi får massevis av lesbiske dating og forhold på spørsmål fra våre lesere, og noen av de vanligste er:

Vår Lesbian Dating delen tar for seg disse spørsmålene og mer, med tips og innsikt fra eksperter som meg og lesbiske kvinner som har vært der du er.

Å bli Relationship-Savvy tar tid, erfaring og feil

Så mange lesbiske enslige og par ikke vet hvordan de skal forbedre kjærlighetslivet deres. Mangel på kunnskap og støtte kan hindre dem fra å mentalt og følelsesmessig modning og kommer til sin rett i sine romantiske liv. Hvis dette høres ut som hva du går gjennom akkurat nå, fortvil ikke.

Bruk denne artikkelens anbefalinger for å få støtte for deg selv, og applywhat du lære å lage din egen suksess. Selvfølgelig vil dette ta tid, erfaring, og enda noen feil, men en av de sikreste veier til et lykkelig kjærlighetsliv går gjennom smerten ved en ulykkelig kjærlighetslivet og bestemmer seg for å gjøre en endring. Jeg håper mine tips inspirere deg den tryggheten du trenger for å få mer av hva du vil ha ut av kjærlighet.