Leibish tilbyr ekspertise innen fargede diamanter for unike forlovelsesringer eller jubileumsgaver

22 mars 2019

Kortversjonen: Hvis du søker etter en unik forlovelsesring eller spesiell jubileumsgave, Leibish & Co. har en robust beholdning av høy kvalitet, fargerike, og konfliktfrie diamanter og edelstener. Det familiedrevne virksomheten har vært i drift på nett siden 1998 med et personlig preg som har tjent gjenta bedriften fra hele verden. Leibish & Co gjør det enkelt å kjøpe løse steiner eller å bruke sin gratis “Design din egen” verktøy for å bringe din ideelle smykke til livet. Med flere tiårs erfaring og solid håndverk under sitt belte, er Leibish & Co i ferd med å utvide sin beholdning til klokker og annet tilbehør.

Når Leibish Polnauer lanserte sin første online diamant virksomhet i 1998, tok det nesten en hel dag til å laste opp ett bilde og beskrivelse til sin nettside - men han var en visjonær som så potensialet i den nyopprettede verden av e-handel. “Når han ser potensialet i en idé, vil han gjøre alt i sin makt for å gå videre med det,” sa Benji Margolese, direktør for Content Marketing for Leibish & Co.

load...

Benji Margolese, direktør for Content Marketing, sa Leibish & Co., spesialiserer seg på fargerike smykker.

Leibish skapt en vellykket, familiedrevet drift med sin kone og barn tjenestegjør i lederstillinger. De har vokst en vellykket Internett-bedrift med kontorer over hele verden. Leibish & Co. Er en leder i unike fargede diamanter og edelstener som er vanskelig å finne andre steder. Dens diamanter er også konflikt-frie, som er en viktig faktor for mange kjøpere.

load...

“Folk kommer til oss fordi de oppsøke noe litt annerledes, noe litt mer spesielt enn hva alle andre har,” sa Benji.

Mens Leibish & Co. Tilbyr høy kvalitet tradisjonelle diamanter, selskapet spesialiserer seg på fargerike, unike smykker. På spørsmål om hvorfor virksomheten har en så høy kunde retur, Benji peikt raskt årsaken.

“Det er en kombinasjon av gode produkter, fantastisk service, og smykker laget til de høyeste nivåene av perfeksjon,” sa han. “Den smykker vi gjør er ikke din hverdag, masseprodusert type produkt. Hver brikke er skreddersydd for å passe perfekt diamant eller gemstone valgt av klienten.”

A Family Affair med personlig service

Leibish & Co er en ekte familiebedrift, med familiemedlemmer Leibish sin spiller nøkkelroller i selskapet.

Leibish fungerer som grunnlegger og president i selskapet, mens hans kone, Rosi, er forretnings Hendelser Manager. Deres eldste datter, Chavi, fungerer som Lead Jewelry Designer - som er en massiv ansvar siden tilpasset smykker utgjør mer enn 50% av selskapets virksomhet, sa Benji.

load...

Leibish eldste sønn, Yossi, er administrerende direktør i Leibish & Co. En annen sønn, Shmulik, som er utdannet ved Gemological Institute of America, er Chief Diamond Kjøper for selskapet. “Shmulik er, ærlig, en av de mest begavede farge diamant eksperter i bransjen,” sier Benji.

Leibish sønn Itzik er selskapets COO og driver sin New York-kontoret på Fifth Avenue. Yoni, som er den yngste av Leibish fem barn, er selskapets CFO.

Leibish Polnauer går Leibish & Co. Med sin familie.

“Som en av de erfarne medlemmer i teamet, kan jeg fortelle deg at selv om det er ingen sammenheng, de anser meg, og andre, en del av deres familie,” sa Benji. “Vi tar vår egen kompetanse til virksomheten, men arbeider sammen for å konsekvent vokse selskapet.”

Kundene er også behandlet som familie på Leibish & Co, hvor virksomheten investerer energi til personlig service og salg. “Hvis du noen gang har jobbet med en bestemt agent, for eksempel, som er den samme personen du vil alltid forholde seg til, uansett hva du ringer eller skriver i om,” sa Benji. “Vi tror ikke på passerende kunder rundt til forskjellige avdelinger når de har et spørsmål eller en bestemt sak de ønsker å forholde seg til.”

Kundene kommer fra hele verden

Leibish har et par forskjellige typer kunder: det er forbrukere, som først og fremst handler gjennom nettstedet, forhandlere, og de i handelen virksomheten, som vanligvis besøker selskapets hovedkontor i New York, Israel, og Hong Kong.

Leibish & Co har noen av de vakreste smykker i en rekke farger.

Flertallet av Leibish & Co. Kunder er fra USA. Sin nest mest populære publikum er Canada, etterfulgt av Storbritannia, Australia, Hong Kong, og resten av Europa.

Kunder i alle faser av livet butikk på Leibish & Co, men de fleste er mellom 35 og 54, sa Benji. I tillegg garners selskapet ca 300.000 besøk på nettstedet hver måned - og holder de fleste av sine kunder som kommer tilbake.

“Med over en 70% avkastning kunde vurdering, er vi fortsatt blant de mest kjente selskapene i vår nisje,” sa han.

Fargerike Diamonds & Edelstener med en “Design din egen” Option

Leibish & Co. Bærer high-end smykker, men også opprettholder inventar fleksibilitet, spesielt for online kunder, sa Benji. Selskapet selger et stort utvalg av løse diamanter og dyrebare edelstener, men de viktigste produktene er tilpasset smykker kreasjoner.

“Vi holder en stor samling av flerfarget diamant og gemstone smykker, med noen av de mest sjeldne farger inne har sett,” sa han. “Vi er anerkjent beste av våre brød-og-smør produkter - gul diamant og rosa diamant forlovelsesringer. Men, vi selger smykker på nesten alle farger, og dyrebare edelstener - inkludert safirer, smaragder og rubiner. Vi selger smykker laget med fargeløse diamanter, også, men vår kompetanse er i en verden av farger.”

Leibish & Co. Er kjent for sitt utvalg av fargerike diamanter.

For kunder som har noe i tankene, og trenger hjelp til å gjøre det til en realitet, Leibish & Co. Tilbyr en “Design din egen” smykker verktøy, som Benji sagt er det mest populære produktet.

“Naturligvis, når vi leter etter en spesiell del, folk ofte ønsker konkrete steiner og sette stiler de allerede har falt i kjærlighet med,” sa han. Den “Design din egen” verktøyet gjør det mulig for kundene å bygge et stykke ved hjelp av stein, innstillingen, og metall for sine valg.

“Det gir dem mulighet til å bringe sine drømmer til liv - med vår ekspertise innen håndverk,” Benji fortalt oss.

Tilbehør og ny online verktøy i butikken for Leibish & Co.

Som det ser frem til fremtiden, er Leibish & Co. Sakte skifter mot høyere billett elementer og mer produktmangfoldet. Selskapet føles behagelig forgreninger ut til nye produktlinjer på grunn av engasjement og lidenskap det gjelder å perfeksjonere sin nåværende kreasjoner.

“Vi har snakket om å innføre mange forskjellige tilbehør - for eksempel luksus klokker, vesker, og selv penner,” sa Benji. “Men vi bestemte oss for å vente til vi først perfeksjonert våre viktigste produktlinje, som er diamantsmykker.”

Leibish & Co smykker kan gjøre enhver anledning ekstra spesielt.

Leibish & Co. Er også på utkikk etter måter å fortsette å perfeksjonere sin populære nettside, også. En måte det planer om å forbedre sin online opplevelse er ved å innføre utvidet virkelighet funksjoner, som vil gi virtuelle shoppere flere av en in-store opplevelsen.

Som et selskap med røtter i fargerike diamanter og e-handel, Leibish & Co. Fortsetter å innovere i en tradisjonell bransje som ser endring som unntaket, ikke regelen.