Lag en markedsføringsstrategi via analytics: bitly tilbyr datingsmerker et helhetlig syn på hvordan koblingene deres presterer

1 mars 2019

Kortversjonen: Grunnlagt i 2008, Bitly er et selskap bygget rundt den allmektige link. De korte, måle og optimalisere koblinger på flere kanaler for å kjøre opp publikum inngrep for de beste merkene. Hvis du ønsker å dele din dating kompetanse eller dating nettsteder med singler over hele Internett, Bitly Enterprise kan hjelpe deg å lage en strategi basert på publikum intel og harde data. Plattformens pålitelige sporingsverktøy kan fortelle deg hvor kundene er, samt hvordan man skal bringe dem til dine tjenester via merkede domener. Gjennom sine analyser, utdanner Bitly deg å utvide din merkevare på nettet ved å lære ferdigheter som spenner fra når du skal legge ut hvordan du kobler.

Dating nettsteder og matchmakers kan ikke bare stole på jungeltelegrafen for å dyrke sine virksomheter - de må komme seg ut der og markedsføre sine tjenester til daters. Anta at en dating coach legger ut på en aggressiv Twitter-kampanje, linke til nettstedet sitt på en jevnlig basis og bruke så mange hashtags som han kan passe på 140 tegn. Han begynner også en blogg der han knytter til sin coaching i innholdet. Etter et par måneder, ser han en uptick i kunder som kommer til ham, men han kan ikke finne ut hvilke innlegg, tweets, eller koblinger fungerte best, så han ikke vet hvordan å vokse som trafikk og improvehis innsats.

load...

For å kjøre en effektiv Internett-kampanje, må du vite hvor publikum er, og hvordan de er i samspill med din online tilstedeværelse. Grunnlagt in2008, Bitly utmerker seg ved å måle, sammenligne og vurdere linker slik at bedrifter kan målrette sine online markedsføringskampanjer og direkte deres egen kundeopplevelsen. Hver måned forkorter plattformen og optimaliserer over 800 millioner koblinger som mottar mer enn 10 milliarder klikk helt.

Bitly sporer samlede link ytelse slik at kundene har et helhetlig syn på publikum engasjement.

load...

Bitly tilbyr merkevarer en omfattende oversikt over sin innflytelse i den digitale verden, hjelpe dem å kontrollere og oppmuntre online aktivitet. Gjennom merkede koblinger, mobil dyplenking, omnichannel sporings, og publikum etterretning, oppsummerer Bitly opp koblingen ytelse og skaper større engasjement for bedrifter i alle størrelser.

“Vi gjør en innvirkning ved å spore lenke ytelse”, en talsmann for Bitly fortalt oss. “Våre kunder kan se hvilke koblinger som oppnår best resultater og drive trafikk til sine nettsteder.”

Med Konsistens & Authority: et selskap bygget for å kjøre opp trafikk

Som et selskap, er Bitly handler om optimalisering: kartlegge en vei til å skape bedre innhold med bedre koblinger for å bedre passe publikum. For dating merker, betyr at å forstå hvor singler er på internett og hvordan de navigerer på nettet.

“Linken vet alt, og det kan du,” ifølge nettstedet. Ved å forstå dine egne linker, kan du mer efficientlymarket dine tjenester over nettet og tiltrekke oppmerksomhet til ditt nettsted. Bitlyhas vært rundt på nettet i lang tid og legger myndighet til markedsføringstiltak med sine optimaliserte Branded Bitlinks. Disse tilpassede linker hjelpe kundene videre kontrollere sin merkevare.

load...

“Bitly OneViewallows oss til å se hva slags innhold arbeid på hvilken kanal, hvilke kanaler vi skal være å investere i det mest, og hva vi må gjøre for å optimalisere innholdet vårt.” - Keegan Fong, Media Marketing Manager for VISSLA og Bitly klient

“Branded Bitlinks kan virkelig hjelpe så langt som å generere og fortsetter merkevare integritet, slik at du har økt merkevare tillit”, heter det spokespersonsaid. “Vi ønsker å skape en friksjonsfri opplevelse, meaningyour brukere får hva du har funnet ut til å være den beste brukeropplevelsen for dem på alle kanaler.”

Bitly Enterprise lar deg se hva innholdet er mest vellykket

Klarert av merker som Buzzfeed og eBay, Bitly Enterprise tilbyr merkevarer korte lenker samt utvidede analyser til kunder som ønsker å markedsføre seg selv. Du kan demo denne utgaven gratis for å se om det er for deg. Administrere kontoen din er enkle i sin enkelt grensesnitt, og du vil ha en dedikert kunde suksess sjef hjelpe deg hvert steg på veien.

I dashbordet, Bitly link analytics tydelig vise theperformance av alle koblinger, includinghow mange totalt antall klikk og hvilken tid på døgnet ser det beste publikummet engasjement, slik at du får en Fullview av trafikken kommer til webområdet ditt.

Klienter bruker Bitly å finne ut ideelle publisering ganger, operativsystemer og sosiale kanaler.

“Vi ønsker businessesto kunne se over hele Internett og forstå hvem deres publikum er, og hvordan de er engasjerende med elektronisk innhold,” talsmannen forklart. “Noe vi er veldig opptatt av er å gjøre alle som bruker vår plattform smartere om hvordan de bruker lenker.”

Brand Manager: En brukervennlig grensesnitt for å spore ulike Brands

Med Brand Manager, kan Bitly kundene se individuelle beregninger for forskjellige merker. Filtrering systemet er raskt og enkelt, slik at du kan bytte mellom franchiser, avdelinger eller klienter. Hvis du administrerer en matchmaking og dating coach fast, kan du finne dette en nyttig måte å holde orden på fremdriften av både markedsføringskampanjer.

Vinhold: En elegant måte å se Ytelse på flere kanaler

Gjennom Vinhold, Bitlycollectsinformation på alle merkede Bitlinks og oppsummerer det i fargerike bilder. Klienter kan slå til denne tilpassede platformto se hvordan sosiale kanaler og e-postkampanjer fungerer.

I et strømlinjeformet og organisert plass viser Bitly kunder antall visninger, nedlastinger og web-besøk fra flere kanaler. Hvis du ønsker å spore resultatene for din online innhold, Bitly tilbyr et omfattende verktøy for å sammenligne markedsføring taktikk.

Vinhold providesa flerkanals erfaring til bedrifter, gi dem et helhetlig perspektiv på den generelle kundedeltakelse. På tvers av flere kanaler og for flere merkede koblinger, kan kundene spore Internett-trafikk med letthet på Bitly.

Målgruppe Intel: Et verktøy som viser Customer Interaction Online

Bitly tilpasser sine data slik at markedsførere kan målrette sine particularaudience bruke en informert linking strategi. Plattformens Målgruppe Intel funksjonen viser kundene nøyaktig hvor kundene kommer fra nettet.

Dating brandscanincrease effektiviteten og relevansen av sine forbindelser med Bitly data guiding sine kampanjer. Når du ser hvordan koblingene gjør, disse trendene indikerer ofte måter som din bedrift kan vokse et større publikum.

Ressurser Empowering bedrifter til å kjenne sitt publikum

Gjennom årene har Bitly kompetanse tiltrukket seg mange store navn klienter som wanthelp med driver folk til deres hjemmeside eller måle online engasjement. Gjennom Bitlinks kan kundene overvåke trekkraft fra anyoneon de web.As et eksempel på lagets suksess, Laura Napoli, den kommunikasjonssjef ved Bitly, forklarte at Kickstarter bruker Bitlinks å spore klikk og måle bruker interesse for sine prosjekter.

Bitly gir deg verktøy til å forkorte, optimalisere, og forstå koblingene.

Fra en reklame perspektiv, Bitlinks gi monetizable støtte og innsikt. Hvis du vet hvor publikum er, og det som trekker oppmerksomheten deres, kan du bedre sted annonser både på og utenfor nettstedet.

“Gratis apps og tjenester, for eksempel Grindr, avhenger av annonsører for inntekter,” sier Laura. “Ved å bruke Bitly kan Grindr lett rapportere engasjementsdata til sine annonsører.”

Bitly nettsted tilbyr også omfattende kunde ressurser i form av webinarer, ebøker, infographics, case-studier, og blogger for å forklare hvordan Bitly ulike tjenester kan brukes. Av og til, dryss de i noen just-for-moro innhold likea Bitly nedbryting av LeBron James' 2014 kunngjøring at han var på vei tilbake til Cleveland Cavaliers.

Bitly sin Analytics Tools kan du optimalisere alle plattformer

Kunnskap gir mennesker makt til å handle effektivt og produktivt mot hva målet de har lyst til å stille. I tilfelle av lenker, jo mer du vet, jo bedre du kan la disse brødsmuler over nettet for å friste nye kunder. Bitly har analyseverktøy og merkede koblinger for å effektivisere enhver online markedsføringskampanje.

Nå dating trenere og andre industriledere kan fortelle hvilket innhold som fungerer og hva koblinger må forbedres, så gjennomfører en markedsføringskampanje krever mye mindre gjetting.

Hvis du er ute etter å kvantifisere Internett-trafikk fått fra koblingene, innholdet eller nettstedet ditt, Bitly Kampanjer setter all relevant informasjon på en enkel å forstå format. Dating merkevarer kan optimalisere koblinger på tvers av enheter og kanaler på kort tid ved å utnytte den Bitly lagets grundig web erfaring.

“Linken er en konsekvent ressurs som bedrifter kan bruke på tvers av alle kanaler for å lære, sammenligne og ta bedre markedsføring beslutninger,” sa talsmannen. “Vi ønsker å gjøre våre linker så smart som mulig - og så friksjonsfritt som mulig -. For kundene”