Kjærlighetsmentor elizabeth sullivan gir vennlige oppmuntringer til smarte kvinner som søker langsiktige forhold

18 juli 2019

Kortversjonen: Elizabeth Sullivan, aka Love Mentor , blir womenin riktig tankesett for å tiltrekke seg en seriøs partner, vedlikeholde gode relasjoner, og lykkes i alle aspekter av livet. Hun tilbyr en-til-en coaching og lærerike workshops for anyoneseeking nøkterne og medfølende mentorer. Hennes vennlig oppmuntring guider enslige og par mot kjærlighet og oppfyllelse. Utdannet klinisk hypnoterapeut, NLP Master Practitioner, og dating coach, kan Elizabeth raskt fastslå hva som er holdingher kundene tilbake og hva de kan gjøre for å gå videre og dyrke lykkeligere, sunnere relasjoner.

Mary var 19 år gammel da hun møtte sitt livs kjærlighet, John Sullivan. De møttes i 1961 og giftet seg i 1963. I dag er de fortsatt så forelsket at fremmede kommer opp til dem å spørre dem om deres forhold. Deres datter Elizabeth vet hvor sjelden det er for to personer til å være så gal om hverandre etter 50 + års ekteskap og føles så heldig å ha som eksempel i hennes liv.

load...

“Ikke mange har sett en så vellykket forhold førstehånds”, sier hun. “Jeg var heldig nok til å være vitne til det i mine foreldre.”

Kjærlighet Mentor Elizabeth Sullivan er en empatisk dating coach og klinisk hypnoterapeut.

Å vokse opp i Wellington, New Zealand, Elizabeth prioritert utdanning og ønsket å være en revisor. Men som anadult, fant hun det vanskelig å finne en balanse mellom hennes personlige relationshipsand sin karriere. Hennes ambisiøse arbeid ethictook en toll på hennes kjærlighetsliv.

Mens workingin London, møtte hun mange lignende vellykkede og drevet kvinner whohad problemer med å komme nær mennesker. Noen var så sterk og uavhengig at menn ikke føler nødvendig eller ønsket. Noen var for sjenert til å vise interesse for de mennene de likte, selv om de var veldig trygg i andre områder av livet. Elizabeth mente dette frakobling kan korrigeres, hvis bare smarte kvinner hadde noen til å peke ut sine feiltrinn.

load...

Elizabeth Sullivan sa bli Love Mentor følte naturlig for henne. Hun hadde lært hemmelighetene til langvarig kjærlighet ved å se sine foreldre og ønsket å passere disse innsikt i for enslige. Hun startet i det små bygiving biter av råd til folk hun kjente. Deretter hjelpe en venn gjenvinne hennes kjærlighetsliv inspirert Elizabeth å bli en profesjonell dating coach.

Penelope hadde vært sammen med kjæresten hennes fem år og thoughtthe forholdet skulle ingensteds. Han hadde aldri seriøst forpliktet til en kvinne før, og hun bekymret for at han aldri ville. Den 35-år gammel singel kvinne slått til Elizabeth for veiledning og fikk oppmuntrende ord og håp. Tre uker senere, foreslo kjæresten. Elizabeth gikk til bryllupet og så Penelope på henne høyeste høy.

“Det var som et lys hadde slått på innsiden av henne, og hun ble gjennomskinnelig med lykke,” sier Elizabeth. “Det viste virkelig meg hva en forskjell kjærlighet kan gjøre i menneskers liv.”

load...

Hvordan være Lucky in Love ved å ha riktig tankesett

Elizabeth utdanner kvinner til å bli magneter for kjærlighet ved å veilede dem gjennom dating barriers.Because hun bruker Skype for hennes one-on-one coaching økter , har Elizabeth påvirket kvinnene i land rundt om i verden, inkludert USA, Spania, New Zealand, og Tsjekkia Republic.She har jobbet med kvinner så unge som 24 og så gamle som 65, men mange av hennes klienter har en tendens til å være i slutten av 20-årene eller begynnelsen av 30-årene - rett rundt den tiden kvinner begynner å føle presset til å slå seg ned og har barn. Det er også et stort antall i midten av 30-årene og 40-årene som er veldig klar til å slå seg ned.

Hennes dating coaching pakker offerone 60-minutters økt eller tre 20-minutters økter per måned over telefon eller Skype. I skreddersydd økter, gir Elizabeth hennes klienter lekser og gløgg dating tips for å hjelpe dem å ta merkbar fremgang i et kort tidsrom.

Elizabeth gir praktisk råd til å hjelpe single sortere ut sin kjærlighet liv og karriere.

Kvinnene som kommer til Elizabeth tendens til å være karrieredrevet fagfolk. De har oppnådd vellykkede karrierer som advokater, leger, lærere, revisorer eller andre yrker og nå wantto arbeide på sine relasjoner. Hun identifiserer vanlige dating spørsmål - får i relasjoner som går ingensteds, mangler tillit rundt menn, og tiltrekker seg feil type - og skisserer enkle løsninger for å komme i lykkelige, sunne relasjoner.

Basert på sine erfaringer som arbeider med singler, hevder Elizabeth mot myten om at noen mennesker er bare heldige i love.She holder at det singler oppfatter som “flaks” egentlig koker ned til tenkemåte og arbeidsmoral.

“Den heldige mennesker nettverk. De vet hva de vil og holde ut,”sa hun. “De prøver mye vanskeligere enn de fleste, og fortsetter til de får det riktig.”

Elizabeth oppfordrer sine kunder til å prøve nye ting og tilnærming dating med et positivt syn. “De vellykkede daters er ikke redd for å prøve noe annet,” sa hun. “De utdanne seg og endre sin tilnærming. Det er forskjellen.”

Selv en liten endring i holdning kan ha en stor innvirkning på en persons relasjoner. Elizabeth ønsker å hjelpe folk å finne ut hvilke endringer vil sette dem på veien Tolong sikt kjærlighet. Enten hun velger bilder for en dating profil eller snakker en sliten enkelt gjennom online dating utbrenthet, gir Elizabeth en varm og vennlig støttesystem for hennes klienter.

“Du vil bli overrasket over hvor raskt det kan snu,” fortalte hun. Hun pekte på eksempel på A33-åringen revisor, som forferdelig negative opplevelser i dating scene kjørte henne til å søke help.Elizabeth jobbet på buildingup kvinnens tillit slik at hun ville appearmore attraktive for menn. I en uke, tre gutter spurte henne ut.

“Mange kvinner føler seg motløs når det ikke fungerer ut, og de føler avvist,” sier Elizabeth. “Jeg hjelper dem med å håndtere dating og nyte det fordi, når du har det gøy, klikker du med folk raskere.”

Går et skritt videre med karriere og forhold Coaching

Langsiktig, godt avrundet lykke er Elizabeth drøm for hennes klienter. Hun dekker alle aspekter av deres liv i sin coaching virksomhet. Med en nonjudgmental og kunnskapsrik tone, onhowto hun trenere kunder tiltrekke seg den rette forhold samt hvordan du kan holde det gående i hele år, som hennes foreldre gjorde.

Fordi Elizabeth gjort en karriere endring i livet hennes, vet hun hvordan virknings slik beslutning kan være mot langsiktig lykke.

Elizabeth misjon som et forhold coach er å hjelpe engasjement klare par ta skrittet fullt ut, stuck-in-a-brunst par tenne romantikk, og på-en-korsvei par bestemmer seg for om de skal kalle det avsluttes eller feste den ut.

“Jeg ble overrasket,” skrev Mary, en relationshipcoaching klient. “I en økt, kunne hun finne ut hva de viktigste 'berøringspunkter' var med henne eksepsjonell lytteferdigheter, perceptiveness, og astuteness.”

Karriere-orientert klienter kan seekElizabeth ord av wisdomas en karriere coach også. Hun råder konflikt folk som ønsker å gjøre en karriere endring, og hun støtter ambisiøse medarbeidere som ønsker å nå toppen av sitt felt uten å ofre sitt personlige liv. I utgangspunktet, hjelper Elizabeth mennesker føre oppfylle liv og finne lykke i alt de gjør.

Varig suksess: 7 Bryllup, 6 Forslag, 4 babyer - og teller!

Gjennom hele sin karriere har Elizabeth samlet mange suksesshistorier fra kvinner som hadde fordel av innsikt av verkstedene, oppmuntring av coaching økter, og den samlede støtten fra Love Mentor. “Jeg hadde noen fantastiske og veldig rensende økter med Elizabeth”, skrev Rachel, en klient som jobber i PR. “Hun tok meg på en guidet meditasjon, og jeg slipper mye smerte.”

En tidligere klient som heter Tanya var en HR-direktør dyktige til å finne de riktige personene for hennes selskap, men hun hadde problemer med å gjøre det samme for hennes kjærlighetsliv. Hun gikk til Elizabeths coaching program i håp om å komme over fortiden vondt og finne fremtidige kjærlighet.

“Min historie ble definere min fremtid. Jeg kunne ikke gå videre,”sier hun. “Men ikke lenger. Elizabeth hjalp meg se på ting som hadde vært å holde meg tilbake og finne ut hva jeg vil og hvordan du får det.”Tanya giftet seg i løpet av sommeren 2016 og sa at hun ikke hadde følt så glad i år.

“Jeg tror at min beslutning om å søke Elizabeth råd var uvurderlig,” sa Irene, en bedriftseier som completedthe tre-måneders program. “Hennes veiledning hjalp meg å finne nye måter å se på og danne relasjoner med menn - og også vise meg fra en annen vinkel med snillere og mer tilgivende øyne.”

“Jeg møtte nylig en fantastisk fyr... Jeg føler meg trygg og positiv om reisen, og jeg takker Beth for denne nye holdningen.” - Irene, en kjærlighet Mentor klient

Irene møtte hennes partner og forelsket seg i løpet av hennes tre måneders coaching program i mai 2013. De flyttet sammen i august 2014. Irene kreditert Elizabeth for å hjelpe henne senke hennes forsvar og slutte å ta en konkurransedyktig holdning til menn. Hennes tillit steget, og hennes kjærlighetsliv blomstret.

Fra par møter på et tog på Valentinsdag til enslige mødre å finne den rette mannen, har Elizabeth sett så mange rørende historier som hun ble positivt fullstappet å dele dem med oss. En kvinne som heter Jill sa hun alltid drømt om å ha en mann vals henne rundt sine hjem, og hennes nå-husbandtwirled henne rundt på kjøkkenet uten at hun måtte prompthim.

Elizabeth sa hun elsker å høre fra kunder som har funnet kjærlighet og lykke i livet. Hun holder en privat opptelling av suksesshistorier og fortalte oss hennes track record så langt er sju ekteskap, seks forslag, og fire babyer (snart seks gang aclient føder tvillingene). Disse historiene motivere Elizabeth til å holde å gjøre en forskjell i livene til folk overalt. “Jeg har en lang vei å gå, men jeg håper virkelig å komme til 10.000 bryllup en dag,” sa hun.

The Love Mentor: En Compassionate Support System for enslige

År med å se henne lykkelig gifte foreldre og lære av deres relationshiptrained Elizabeth til å bli den kjærlighet Mentor for kvinner rundt world.In one-on-one coaching økter og engasjerende dating workshops, Elizabeth passerer på sin dype kunnskap om hjerte til singler i nød av veiledning.

I dag er hennes venn Penelope lykkelig gift, har to sønner, og kreditter Elizabeth med å gi henne push hun trengte. Noen ganger er alt som trengs er noen å hjelpe deg believethat kjærlighet er mulig for den rette personen til å dukke opp og forandre livet ditt. I Elizabeth erfaring, er en positiv dating holdning den mest verdifulle ressurs hun kan innpode i single på jakt etter kjærlighet.

“Når du liker å gå på datoer og føler deg komfortabel, vil du ha suksess,” sier hun. “Making oppleve moroa er egentlig målet mitt.”