Kjærlighet ved første kamp - bruce muzik lærer par hvordan de kan fikse forholdet og løse emosjonelle konflikter

16 juni 2019

Kortversjonen: Utdannet forhold reparere ekspert Bruce Muzik Bruce Muzik gir par verktøy for å stoppe kampene og begynner å koble med hverandre. Fordi Bruce har vært å studere relasjoner i over 20 år, kan han komme til hjertet av problemene mellom par og anbefaler proaktive og varige løsninger. På sin nettside, LoveAtFirstFight.com, gir han omfattende ressurser for par, inkludert en syv-ukers online gjør-det-selv forhold reparere programmet, relasjonsrådgivning over telefon, og privat helg retreat i ditt hjem. Hans empatiske coaching stil oppfordrer par til å diskutere deres frykt og transformere sine relasjoner. Engasjerte partnere kan slå til Bruce for kunnskap, verktøy og støtte for å sørge for at deres kjærlighet går avstanden.

Mennene i familien min er for det meste pasifister; de går med strømmen, unngå konflikt, og prøve å få alle til å komme sammen (ikke alltid den enkleste oppgaven). Kvinnene i familien min, på den annen side, er Hellraisers. De kjører showet, tale krav, og noen ganger teste tålmodigheten deres partners.My pappa liker å spøke om hvorfor mennene i vår familie føler seg trukket mot slagferdige kvinner. “Vi liker utfordringen,” sier han, dukke som mamma kaster en pute på ham. “Livet ville være for lett ellers.”

load...

Selvfølgelig er det ikke så morsomt i tider med konflikt når en person ønsker å bekjempe den med hevet stemmene og skarpe ord, mens den andre sitter i stadig mer anspent stillhet. Vanligvis mennene i min familie overgi ved første glimt av sinne og prøve å feie partnerens bekymringer under teppet. Men våre varme temperamentet aren'tso lett feid vekk.

Som trener og rådgiver, utdanner Bruce Muzik par å arbeide gjennom følelsesmessige problemer.

Forholdet reparere ekspert Bruce Muzik kaller denne tilstanden Turtle og haglstorm. Det er en ond sirkel av konflikt mellom partnere. Selv som skilpadden trekker seg inn i et skall av stillhet og sikkerhet, føles haglstorm uhørt, verdsatt, og usikker, og så det hjems skilpadde med makt og raseri. “Jo mer turtle farms, jo mer haglstorm jager,” han sa.

load...

Bruce ønsker å vise par en mer produktiv og sunn måte å kommunisere med hverandre og håndtere konflikter. Han jobber tett med par i krigsherjede relasjoner og lærer folk nye måter å være sammen og oppfylle hverandres følelsesmessige behov.

I løpet av årene, Bruce hasdeveloped et omfattende utvalg av ressurser for par, inkludert en hjemme-studiet , by-telefon relasjonsrådgivning , helg hjemmebesøk , og gratis råd på sin blogg. Hver økt og artikkelen lærer folk det grunnleggende for god relasjonsbygging.

“Jeg legger mye fokus på det pedagogiske aspektet,” sa han til oss. “De fleste ekteskap problemer ikke krever behandling - mange ikke engang trenger coaching, egentlig. Halvparten av forholdet kamper jeg ser kan løses med litt utdanning.”

load...

Fra Knust Single til CertifiedMarriage reparere Expert

Mens i 20-årene, Bruce lidd mange sorg og mislykkede forhold. Etter fire år med sliter med en on-again off-again forhold, bestemte han seg for å gjøre noen selvransakelse og finn ut hvorfor han gjorde de samme feilene i hans kjærlighetsliv. Han begynte å lese studier og ser på vitenskapen bak menneskelige relasjoner for å forstå hva som foregikk.

“Da jeg begynte å lese, den vedvarende tanken jeg holdt har var: 'Hvorfor ble ikke jeg lærte dette på skolen'” forteller han. “Hvis vi hadde blitt lært dette på skolen, ville mine forhold har vært mye jevnere og lykkeligere.”

Bruce føltes så rørt og motivert av alt han fikk vite at han bestemte seg for å begynne å lære det til andre. Så han avsluttet sin vellykkede karriere som en internasjonalt anerkjent seminarleder og gikk tilbake til skolen for å få sertifisert for å hjelpe par. Han ble uteksaminert i toppen av sin klasse, tjener de høyeste karakterer i historien av skolen, og begynte å tilby seg selv som en nyttig ressurs for par overfor konflikten.

Bruce er en empatisk coach som hjelper par føler seg trygge åpne opp og håndtere sine følelser.

Nå Bruce er en anerkjent forhold reparasjon ekspert og ekteskap rådgiveren med over 20 års erfaring med folk fra alle samfunn life.In hans coaching praksis, kjærlighet ved første kampen, råder Bruce par over telefon, i opplæringsvideoer, og gjennom helgen farms. Hans grundige programsgive folk den utdanningen de trenger for å overvinne alle slags forholdet utfordringer.

Han helpsboth enkeltpersoner ta bevisste skritt mot å pleie sin kjærlighet, forstå hverandre, og beskytte forholdet.

“Jeg føler med mine klienter,” sa han. “I prosessen med sin reise, jeg går gjennom min egen følelsesmessige berg fordi jeg gjør omsorg, jeg tar en personlig interesse, og jeg virkelig ønsker å gjøre en forskjell i deres liv.”

Hva gjør Bruce effektiv som et forhold coach er det faktum at så mye av hans råd er basert på forskning, studier og erfaring. Hans proaktive tips bære vekt fordi de er jordet universelle psykologiske sannheter. Når du forstår de emosjonelle behovene til partneren din, er det lettere å løse konflikten på positive måter.

Bruce forhold navigere forhold uro å kjøre bil. Alle kan gjøre det, er butno en født vite hvordan du gjør det. Folk må først lære verktøy og ferdigheter, eller de risikerer mange smertefulle kollisjoner i learning by doing. “Det er ikke så vanskelig,” Bruce sa, “men inntil noen lærer deg hvordan du skal skifte gir, vil du bli stående stille.” Når forholdet reparere ekspert lærer peoplethe grunnleggende, de neste trinnene blir selvinnlysende og par føler seg bemyndiget til å ta hjulet derfra.

“Jeg hjelper par nærmer relasjoner fra perspektivet av hvordan å forene som et team for å ta vare på dette verdifulle du har laget,” sier Bruce.

Bruce Forklarer de 3 utviklingsstadier av relasjoner

I arbeidet med par, har Bruce oppdaget at relasjoner gjennomgå tre viktige forandringer over tid. Den første fasen er den bryllupsreise perioden, som mange er godt kjent med. Sommerfugler i magen. Lengselen etter å være sammen. Denne fasen av lykke er en drøm som kan vare i måneder eller år.

Bruce coaching praksis, kjærlighet ved første kampen, lærer par hva de skal gjøre når bryllupsreise fase av et forhold er over.

I Power Struggle scenen, men par våkne opp med en kjærlighet bakrus og lurer på om de har valgt rett person til å tilbringe livet med. Enkeltpersoner i codependent par føler at de har mistet seg selv. Fraseparerte par føler at de har glemt sine love.Both partnere står overfor nye konflikter og trenger å lære å opprettholde sin selvstendighet og samtidig opprettholde en sterk og sunn relationship.A fleste skilsmisser skje i løpet av denne vanskelige tiden.

Bruce fortalte oss at han jobber nesten utelukkende med par i Power Struggle fasen. “Jeg har alltid fortelle dem det er ikke et tegn på inkompatibilitet,” sa han. “Det er bare det neste utviklingsstadiet av forholdet.”

Gjennom opplysende coaching arbeid, innleder Bruce folk inn det siste forholdet scenen, som han kaller moden kjærlighet. I denne fasen, par føler seg vel med hverandre. De har sluttet å prøve å forandre hverandre og kan akseptere hverandres feil og usikkerhet. Denne siste fasen er mer stabil enn den kraft kampen fase og mer holdbar enn de Honey periode.

“Du kan ikke hoppe over stadier. Hvis du er i Power Struggle scenen, det er helt normalt “, understreket han. “Alt det betyr er at du har en jobb å gjøre for å begynne å bygge robusthet i forhold.”

Intensive coaching økter Tilby varig kjærlighet Solutions

Mandy og Jay var på randen av skilsmisse da de kom til Bruce, som så med en gang at de sto overfor en alvorlig og vanskelig problem.Mandy ønsket å forlate familien religion mormonismen, som ville ha varige konsekvenser på sine barn, sosial status og familietradisjoner. Jay følte seg truet av sin avvisning av sin tro, og trodde hun var trekke bort fra ham. I mellomtiden, hans kone fryktet hun ville bli utstøtt av sin beslutning, og at hennes mann ville velge kirken over henne.

Bruce jobbet hardt for å få Mandy og Jay å se hverandres perspektiv og berolige de inngrodde frykt. “Det hadde ingenting med religion å gjøre, til slutt,” sier Bruce. “Den undertekst var: 'Jeg føler meg ikke trygg med deg. Jeg vet ikke om jeg kan stole på deg for å beskytte meg og være min overlevelse partner.”

“Når du tar oppmerksomheten bort deg selv og sette den på noe annet du bryr deg om, er at når ting begynner å endre.” - Bruce, Muzik, forhold coach

Gjennom dybde økter, Mandy og Jay uttrykte sine bekymringer og snakket om sine problemer. Det hele toppet seg en dag da Jay så sin kone i øynene og sa: “Du kan bli hva du trenger for å bli. Jeg vil aldri forlate deg.”Begge brast i gråt og klemte. Det forsikring var det de trengte for å gå videre sammen som en samlet front.

I dag, Mandy og Jay sende Bruce en julegave video hvert år for å la ham vite at de er fortsatt sammen på grunn av hans nyttig veiledning. Han synes det er svært gledelig å høre fra folk, slik Mormon par, hvis liv han rørt.

Du kan lese anmeldelser siden til hearother ektefølte historier fra par som gjenoppdaget sin kjærlighet ved å arbeide med Bruce. “Hvis to personer er forpliktet til å arbeide gjennom programmet, kan jeg ikke forestille meg hvordan deres ekteskap kunne mislykkes!” Skrev Laura og Tom Davis. “Informasjonen som presenteres her må deles med alle.”

Couples Whisperer utdanner og inspirerer folk over hele verden

For turtleshoping å unnslippe sine skjell og for haglstormer som søker solskinn, er Bruce Muzik en velkommen fornuftens stemme som tilbyr kunnskap til å gå videre i sunnere måter.

Enten han jobber individuelt med et par ved et veiskille, eller dele sin insightsin informasjons seminarsto et større publikum, har som mål Bruce å gi praktiske forhold løsninger som kan hjelpe par løse både umiddelbare og fremtidige problemer. Hans innsiktsfulle tips styrke par til å bygge sterke relasjoner, skape stabile familier, og øke lykkelige og vellykkede barn.

“Undervisning er min gave, og jeg elsker å være på scenen fordi jeg ønsker å nå så mange par som mulig,” sa han til oss. “Dette er min måte å forandre verden, en relasjon på en gang.”