Kattehuset på konger er et 12 mål stort dyrsreservat som redder liv takket være dedikerte foster og frivillige

26 februar 2019

Kortversjonen: Hvis du er en katt person, har du sannsynligvis ønsker å date noen som kan sette pris på og dele din kjærlighet til katter. Det er lettere å komme sammen når du har det til felles, og da trenger du ikke å bekymre deg for betydelige andre og din pels babyen mislikte hverandre. Men å møte andre kattemennesker kan være en utfordring. Det er derfor redning organisasjoner kan være store ressurser for dyreelskere som ønsker å sette seg der ute og møte nye mennesker. The Cat House on the Kings i Parlier, California, er et verdig sted å gi din tid fordi det redder liv. Den 12 mål store helligdom fremmer et bur-fri og trygt miljø for hundrevis av katter i alle raser. I løpet av de siste tre tiårene, har Cat House på Kings reddet mer enn 37.000 dyr og sterilisert / kastrert i løpet av 58.000 samfunnet katter. Du kan støtte nonprofit oppgave å forbedre livskvaliteten for katter, kattunger, og andre kjæledyr ved å bli en frivillig. Ved å gjøre det, kan du bare møte noen du ønsker å ta med deg hjem.

I 1983 flyttet Lynea Lattanzio til et rolig hus på river i Fresno County, California. Hun håpet å finne fred etter henne vanskelig skilsmisse, men de seks dekar jord bare gjort henne til å føle mer alene. Men hennes kjærlighet til katter hjalp henne med å finne et nytt formål for hennes liv og land.

load...

En dag hun besøkte et lokalt dyr ly for å hjelpe sin far lete etter to Manx kattunger å vedta - og hun gikk hjem med en boks med 15 forlatte kattunger. Ingen av dem var Manx. Innen et år, hadde hun reddet 96 hjemløse katter.

År senere, Lynea solgte henne to-karat diamant giftering og hennes 1973 Mercedes for å hjelpe henne å finansiere et nytt prosjekt for å slå henne eiendommen til et kjæledyr helligdom. I 1997 Fresno County Board of Supervisors godkjent en reguleringsplan varians for hennes nonprofit redning organisasjon, som hun kalles Cat House på Kings. I 2004 hadde helligdommen doblet i størrelse og ligger over 500 katter og kattunger.

The Cat House på Kings begynte på et oppdrag for å redde et liv, og det har utvidet til en vastoperation som har reddet livet av over 32.000 kattunger og katter og over 7100 hunder og valper. Dette nei-kill ly har hatt en enormt positiv innvirkning på samfunnet ved å redde og omsorg for dyr i nød. Du kan bli med i denne medfølende teamet ved frivillig din tid ved helligdommen i Parlier, California, eller redningssentral i Fresno.

load...

The Cat House on the Kings er åpen syv dager i uken, så alle som er interessert i å vedta eller fremme en ny feline venn kan stikke innom og se hundrevis av katter i alle raser og aldre. Helligdommen team tar vanligvis vare på 700 + voksne katter og 200 + kattunger (pluss flere hunder) til enhver tid. Noen lever på 12 mål store eiendom, mens andre lever med fosterfamilier før de kan vedtas av sine furever hjem.

Fordi Cat House på Kings er et bur fritt helligdom, sine dyr er fri til å leve i henhold til deres egen natur. Teamet setter lykke av kattene først. Du kan stille inn til krisesenteret er kattunge cam å se sine yngre innbyggere lur, utforske og leke.

Beth Caffrey, leder av PR-teamet har jobbet i dyrevelferd yrket i over et tiår, og hun fortalte oss Cat House på Kings avhengig av sine frivillige for å hjelpe dem å ta vare på tusenvis av kattunger, katter og andre dyr. “Vi kunne ikke redde så mange liv som vi gjør uten våre fosterfamilier,” sa hun. “Det er stort for oss.”

load...

Engasjer deg som frivillig eller Foster i California

Frivillighet er en flott måte å møte mennesker som deler dine interesser og verdier. Når du pitch i å hjelpe et dyr ly som Cat House on the Kings, har du sjansen til å gjøre noe godt for samfunnet mens mingling med godmodig mennesker i samfunnet. Det er en vinn-vinn-situasjon.

Livslang katteelsker Beth Caffrey er ansvarlig for PR på Cat House på Kings.

Mange tilbyr sine tjenester som en foster for katter og kattunger på Cat House on the Kings, å ta vare på dyrene hjemme på midlertidig basis, men du kan også få mer involvert med dag-til-dag arbeidet i ly ved å bli en generell frivillig. Beth fortalte oss at de trenger hjelp med en rekke oppgaver, inkludert dyr omsorg, kontorarbeid, og vaskerom. “Jeg kan ikke si nok gode ting om våre vaskeri kvinner,” sier Beth. “Vi har massevis av vaskeri. Det er konstant.”

The Cat House on the Kings har også frivillig katt kosedyr som hjelper hjemløse katter og kattunger blir vant til en menneskelig berøring. Dette gjør dem mer adoptable - fordi alle vil ha en kosete pus! Hvis du trenger en god kos, kan du ta turen til helligdommen og pakke en furball i armene.

Frivillige kan også bidra til å sette sammen informasjonspakker, transport katter, og holde dyr områdene clean.The Cat House on the Kings selv har sosiale medier hjelpere som får ordet ut om hva som skjer på sanctuary.Whatever du er interessert i å gjøre , Cat House on the Kings kan gi deg en sjanse til å gjøre en forskjell og møte andre katteelskere mens du er i gang.

Hvis du ikke bor i California, kan du alltids bli involvert med en lokal dyr ly å møte dyrevenner i ditt område. “Hvert område har tilfluktsrom som oss som trenger hjelp,” sa Beth. “Å hjelpe dyr er en flott ting å gjøre for din egen helse og velvære.”

Årlige arrangementer skaffe penger og bevissthet i en festlig innstilling

The Cat House on the Kings vert noen få store årlige arrangementer, inkludert en pokerturnering holdt på et casino i sentrum Fresno. Avholdt i mars, Poker for Paws tiltrekker seg vanligvis over hundre deltakere og familiemedlemmer som ønsker å støtte ly gode gjerninger. “Poker for Paws er moro for mennesker som ønsker å hjelpe dyr,” sa Beth. “Det er noe litt annerledes, og du har en sjanse til å vinne en premie mens skaffe midler for Cat House på Kings.”

Hvert år dyret helligdom også setter på to store åpne hus på våren og høsten. De åpner sine dører og organisere en familievennlig festival komplett med spill, leverandører og katt-relaterte aktiviteter. Cat elskere har en ball å utforske begrunnelse og se så mange katter kjører gratis.

Under Åpent hus dager på Cat House on the Kings, deltakerne nyte en travel cat-vennlig atmosfære. Photo credit: The Cat House on the Kings.

Disse hendelsene tar mye planlegging og ressurser til å sette på, så teamet er alltid glade for å få hjelp av frivillige deler ut flyers på forhånd og bidrar til å kjøre arrangementet på dagen.

The Cat House på Kings' pengeinnsamling hendelser gi tusenvis av katteelskere i samfunnet muligheten til å bygge nettverk og blande i en morsom atmosfære. Ansatte, frivillige og givere kommer sammen ønsker å ha en god tid og støtte ly misjon av omsorg for hjemløse kattunger og katter i California.

40+ medarbeidere Care for tusenvis av katter og kattunger

The Cat House on Kongen krever mye arbeidskraft for å holde den i gang smoothly.Over 40 ansatte og hundrevis av frivillige arbeide sammen for å ta vare på tusenvis av katter og kattunger. Den ansatte har katteelskere av alle striper. De fører tilsyn med mange daglige gjøremål og langsiktige prosjekter, inkludert å sette opp avtaler for spaying og kastrering samt opplæring frivillige til å ta vare på spedbarn, voksne og eldre katter.

Beth jobb er i utgangspunktet å spre ordet om alt det gode arbeidet Cat House on the Kings gjør. Når folk hører om det, de ofte ønsker å engasjere seg og hjelpe til, så det er viktig å dele sin bemerkelsesverdige cat-relaterte historier på TV, radio, print og sosiale medier.

Siden 2011, har en frivillig heter Harvie jobbet over 60 timer i uken på Cat House Facebook-side. Hun fremmer dyr ly på sosiale medier for å finne Fosters eller frivillige, spre ordet om sine arrangementer, og heve sårt tiltrengte midler.

Teamet tar hensyn til behovene til sine katter og jobber hardt for å sikre at de leve et lykkelig og sunt liv. Deres nåværende prosjekt er å bygge en hvite hus hvor sollys-sensitive katter kan gå ute i et avskjermet i området der de er beskyttet fra solen. Fra å gi veterinær omsorg å tilrettelegge adopsjoner, Cat House on the Kings gjør alt for å ta vare på sin feline befolkningen.

“Enhver sjanse har du til å spre godhet i verden gjør ditt liv og livene du berører så mye bedre,” sier Beth. “Ved å hjelpe dyr, du bli en bevegelse av fred.”

The Cat House on the Kings har reddet Over 32.000 Dyr

Når Lynea begynte å ta inn katter og kattunger av dusinvis, innså hun at hun kunne gjøre en utrolig god ting ved å åpne sine dører for dyr i nød. Nå tiår senere, driver hun en godt respektert nonprofit som har reddet mer enn 32.000 katter og 7.100 hunder. Alle tok det var litt kjærlighet og en masse teamarbeid for å gi samfunnet katter, hunder og andre dyr et bedre liv.

Du kan bli en frivillig på Cat House på Kings for å støtte en god sak, og være en venn for tusenvis av katter i California. Enten du slår ut til en årlig begivenhet eller låne et par timers tid i helgene, kan dette givende arbeidet gi deg muligheten til å møte medfølende mennesker som bryr seg om dyr så mye som du gjør.

“Dyr gi ubetinget kjærlighet - de ikke dømme deg eller bryr seg om din politiske orientering - de bare ønsker å elske deg og gjøre livet ditt bedre,” sier Beth. “Det betingelsesløs kjærlighet er den største gaven av alle, og for å dele det med folk betyr alt for oss.”