Katolikkinglinger: et sunt datingsamfunn for singler av tro

8 juni 2019

Kortversjonen: Hvis du praktiserende katolikk prøver å date, finne noen som deler dine verdier kan være vanskelig på et generelt datingside. Du må jakte gjennom et enormt antall profiler for å finne den snaut få som er kompatible med deg, og fortsatt er det ingen garanti for at du vil også finne noen som prioriterer religiøse syn på dating. For å effektivisere jakten på en perfekt match, CatholicSingles.com tilbyr direkte kommunikasjonslinjer til katolske datere over hele USA. Nisje datingside ble opprettet av en katolsk eneste som opplevde utfordringene i trosbasert dating og følte inspirert tobuild et tett innenfor Den Katolske kirke som en løsning. CatholicSingles grunnlagt i 1997, og tilbyr medlemmer en innbydende plass der alle singlene har minst én ting til felles: de er alle katolikker. Du kan bli med gratis å søke etter datoer, komplett morsomme spørrekonkurranser, og discoverwhy området er en pålitelig dating ressurs for så mange. Gjennom flere tiår har CatholicSingles tiltrukket tusenvis av katolikker som danner dype obligasjoner basert på felles tro.

For noen år siden, Anna sluttet CatholicSingles.com på en tør. Shehad veldig lave forventninger til datingside, men skjønte det var verdt et skudd. Når Mike inviterte henne til å få en kopp kaffe, hun var nølende til å bli enige fordi han bodde to timer fra sitt hjem i New York City. Men fire måneder med e-post var nok til å overbevise henne om at han var verdt risikoen.

load...

Anna møtte Mike på CatholicSingles, og de giftet seg to år senere.

Paret møttes på Memorial Day weekend og tilbrakte syv lykksalig timer oppslukt i samtalen. Etter at deler en kopp kaffe, Anna og Mike attendeda Vigil messe i St. Patricks katedral og deretter gikk ut for å spise middag i Chinatown. Det var en varm og fuktig dag, men ingen av dem tenkende en bit. De kunne ikke få nok av hverandre!

“Vi har vært uatskillelige siden den gang,” Anna sa i sin vurdering. “Vi fikk engasjert to år etter at vi møttes. Vi ønsker ikke en lang engasjement.”

load...

CatholicSingles.com eksisterer for å tjene trofaste katolske datere, som Anna og Mike, som søker etter en spesiell tilknytning basert på felles tro. Datingside oppfordrer single menn og kvinner til å samhandle og bygge vennskap og relasjoner med likesinnede.

Mark Daoustrecently tok over som administrerende direktør i CatholicSingles og sa han føler glade for å gi en så viktig tjeneste til katolske mennesker. “Tro er viktig når det kommer til relasjoner,” sa han, “så har de felles verdier som gjør en forskjell.”

Grunnlagt 20+ år siden som en katolsk Dating Resource

Som en ung enslig katolsk, David Nevarezgraduated fra college, fullføre totalt 12 års katolsk utdannelse, og fant sin dating pool hadde tørket opp. Mens i skolen, han var et aktivt medlem av den katolske Newman Club, en populær katolsk klubb, og hadde et sterkt sosialt nettverk basert på tro - men, som voksen, han hadde færre veier for å møte single kvinner som delte hans tro og verdier.

load...

“Jeg begynte å innse internett kan være en måte å hjelpe meg selv og andre,” sa han. “Det var ingen andre katolske dating nettsteder i 1997, så på den tiden, en lyspære gikk av, og den Hellige Ånd veiledet meg inn i og gjennom dette prosjektet.”

I 1997 David lansert CatholicSingles.com, håper det vil være et nyttig verktøy for folk med lignende tro, bakgrunn og tro. Bygget av en katolsk dater for katolske datere, området snart vunnet personer over og fått en hengiven følgende.

Gjennom årene CatholicSingles hasestablished et rykte som en pålitelig dating site.Now området har gått inn Marks hender. Han har tatt opp Davids grunnla oppdrag å koble et fellesskap av katolske datere på nettet. “Min historie er bare å begynne,” sa han. “Forhåpentligvis kan jeg gjøre noe så bra som han gjorde med den.”

Begynn Chatting WithSingles i tre enkle trinn

CatholicSingles gir en nisje dating plass med effektiv kommunikasjon og søkefunksjoner. Du kan bli med i området og begynne mingling med andre enkelt katolikker i bare tre trinn.

Det første trinnet er å skape din profil. Du bare inn din fødselsdag, yrke, plassering og andre grunnleggende informasjon for å opprette en gratis profil på CatholicSingles. Memberscan deretter fylle ut en mer detaljert bio og legge til bilder. Du kan også ta stedets omfattende kompatibilitet test for å fremheve de grunnleggende aspekter av din personlighet og hva du leter etter i en partner.

“Vår kompatibilitet test kombinerer tid-testet metodikk med unike spørsmål om tro,” sier David. “Religion er en svært viktig komponent i langsiktige relasjoner, og våre medlemmer er her for å dele det perspektivet.”

Det neste trinnet er å søke etter kompatible datoer. Du kan utføre et avansert søk etter plassering, utseende og interesser. CatholicSingles oppfordrer medlemmene til å holde et åpent sinn når du blar gjennom profiler. Ifølge nettstedet , “De søker med minst restriksjoner noen ganger finne noen spesielle der de minste mistanke.”

Påmelding til CatholicSingles tar bare noen få sekunder, og du kan oppgradere til et fullt medlemskap når du føler pratsom!

Til slutt kan du oppgradere til et medlemskap plan til enhver tid å begynne å kommunisere med folk på CatholicSingles.com. Du kan registrere deg for en måned, tre måneder eller seks måneders medlemskap for en lav månedlig avgift. Betalte medlemmer nyte ubegrenset meldinger og mer avanserte søkeverktøy på nettstedet. Du kan sende en melding, et smil, eller live chat, eller du kan skrive inn et chatterom på området for å blande med kvalifiserte katolikker.

CatholicSingles.com skaper et morsomt miljø for singler med engasjerende funksjoner for å holde folk aktive på området. Brukergenerert innhold, slik asPrayer Intentions, gi brukerne en plattform for å sende ut gode tanker, be om forbønn, og få kontakt med de større nettsamfunn.

For å bli mer involvert, kan du abonnere på nettstedets nyhetsbrev eller sjekke ut lokale arrangementer arrangert av CatholicSingles medlemmer og partners.As nettstedets grunnlegger fortalte oss: “Hva trekker våre medlemmer i er følelsen av fellesskap og støtte som bare en virkelig katolsk område kan tilby.”

Hundrevis av par går fra felles verdier å dele sine liv

CatholicSingles fremhever kjærlighetshistorier dusinvis ofengaged og ektepar som møttes på nettstedet. Sine hjertevarme attester snakke til nisje dating samfunnet suksess ved å matche folk på et dypt nivå.

David fortalte oss en historie om en eldre par som møttes på nettstedet, og nå feirer sitt ekteskap jubileum hver måned. “De ble i årene,” sa han, “og ikke ønsker å ta for gitt den tiden de hadde forlatt med hverandre!”

“Jeg sluttet nettsiden fordi jeg skjønte den tradisjonelle måten å møte mennesker ikke var i arbeid for meg.” - Natalie, som møtte sin mann på CatholicSingles.com

Noen av disse historiene er virkelig mirakuløse testamenter til makt love.Matt faktisk hadde signert på å CatholicSingles å stenge kontoen hans da han så en melding som fascinerte ham. Det var fra hans fremtidige kone, Kristin. Nå er de lykkelig gift og har tre barn. “Vi ville aldri ha møtt hvis det ikke var for nettstedet ditt,” paret skrev i sin vurdering.

Carrie og Shawn sier også at de trolig aldri ville ha krysset stier om ikke for å bli CatholicSingles, og de ville har gått glipp av noe helt spesielt. Ifølge ekteparet : “Når vi møttes i Denver for middag, vi begge enige om at det var en av de mest morsomme datoer enten av oss noen gang hadde vært på, og vårt forhold bare holdt får bedre.”

Den attester siden gir singler håper at kjærligheten er der ute og CatholicSingles.com kan arbeide. “Det tar tid å finne den rette personen,” Mark bemerket. “Noen ganger er det frustrerende når det ikke skjer med en gang, så jeg vil at folk på området for å vite at de ikke er alene.”

CatholicSingles svar på bønnene av likesinnede Daters

Du vet aldri når (eller hvor) kjærlighet kan finne deg. “Jeg var klar til å lukke kontoen min når Anna bilde dukket opp som et forslag til kamp,” Mike skrev i sin CatholicSingles vurdering. “Jeg var det totalt motsatte av hennes profil, men jeg tenkte jeg skulle gå for det uansett.”

Uten CatholicSingles.com, Mike aldri ville ha møtt kvinnen han skulle bli hans kone. Området utmerker seg ved å koble personer som deler samme kjerne tro. Enhver katolske dater frustrert av den generelle dating scene kan logge inn for å få umiddelbar tilgang til et fellesskap av mennesker forent av deres felles tro.

Siden 1997 har CatholicSingles fungert som et sted hvor katolikker kan finne tro, vennskap, romantikk og kjærlighet på nettet. Du kan registrere deg gratis for å finne ut hva nettstedet handler om, og deretter abonnere på en månedlig medlemskap plan til fordel suge stedets effektiv kommunikasjon og søkefunksjoner. Nettstedet gjør det enkelt tomeet noen spesielle og føler seg trygg fra begynnelsen at du har minst én ting til felles.

“Planene fremover dreie seg om bettebrukeropplevelsen og å utvikle en mer følelse av fellesskap på CatholicSingles,” Mark fortalte oss. “Jeg ønsker å bygge videre på den måten at våre medlemmer er likesinnede mennesker med de samme ønsker og begjær.”