Kan du forelske deg i noen du aldri har møtt?

20 juli 2019

Hvis du har vært på nettet på jakt etter kjærlighet, har du sannsynligvis hørt om begrepet steinbit. Kanskje du har selv sett MTV showet.

Hvis du er som meg, har du trodde folk var gal når du hørt historier om dem forelskelse og selv pant huset deres eller å sette seg i gjeld for å gi bort penger alt for en mann eller kvinne de aldri har møtt.

De sier til du gå en mil i andres sko, er du ikke i stand til å bedømme.

load...

Vel, som en veteran forhold coach, jeg faktisk gikk noen verft i disse skoene, og heldigvis er jeg nå i en unik posisjon til å forhåpentligvis hindre at det noen gang skjer med deg.

Det er lettere å falle for enn du kanskje tror.

Jeg vet at jeg har mye å tilby noen, så jeg er ganske kresen om hvem jeg finner interessant. Søke på nettet kan virke mye som questing etter en nål i en høystakk, men det har fungert utmerket for meg i det siste.

Da jeg fant “Jack” Jeg var definitivt fascinert. Han var kjekk og hadde masse bilder. Han var høy, vellykket og uttrykte seg vakkert.

Hans profil portrettert ham som en ekte romantisk som trodde “ærlighet og sannferdighet er to av de største dyder noen kan ha.”

load...

Integritet er det jeg verdsetter mest i en mann, og OkCupid sa vi var 91 prosent kamp og bare 1 prosent enemy.I sendte ham en e-post uttrykker det.

Han svarte noen timer senere, formidle at han ble smigret og at han var en arkitekt å fullføre et prosjekt i London i øyeblikket.

Han inviterte meg til IM med ham og spurte om jeg hadde en Yahoo username.I hadde slått av nettstedets chat, så jeg så ingen skade i å bruke Yahoo.

Vi hadde noen fine messaging samtaler og snakket på telefonen. Da jeg ønsket å video chat. Han sa at han ikke har et webkamera, men ville prøve å plukke opp.

Han begynte å sende meg e-kort og dikt. Han var fantastisk støttende og kommunikative, og vi raskt akselerert til en intens følelsesmessig intimitet. Han fikk meg til å føle utrolig elsket.

Jeg fortalte min familie og venner han var enten den mest romantiske mannen jeg hadde møtt eller den mest manipulerende.

Det viser seg at det var sistnevnte.

Heldigvis, jeg hadde min fot solid på bakken. Jeg hadde vært Google søk ham og fant ingenting om ham eller hans prosjekt.

load...

Da jeg spurte ham, fikk han defensiv og verbalt angrep meg for ikke å stole på ham. Han ledet meg til sin Linkedin side, men jeg fant det mistenkelig at han ikke hadde noen forbindelser.

Han begynte å få problemer med sitt prosjekt, og skulle bli forsinket kommer tilbake til New York. Like etter ba han om å låne $ 5000 for å hjelpe ham å få et lån for hans prosjekt. Jeg sa at jeg ikke har det.

Et par dager senere, han sa han kunne få lån, men han trengte for å overføre avgiften fra en amerikansk konto. Han ønsket å koble meg $ 5000 og ha meg sende det via Western Union - til Nigeria. Han ønsket mitt bankkontonummer og hjemmeadresse.

“Reality betyr at du kan se inn

hverandres øyne ansikt til ansikt.”

Jeg gjorde noen undersøkelser.

Som regnes som hvitvasking av penger, og hvis jeg hadde blitt enige om å gjøre det, jeg kunne ha potensielt blitt belastet med en føderal forbrytelse. Afrika er kilden til mange dating-svindel. Vær spesielt på vakt mot Nigeria, Senegal, Ghana og Elfenbenskysten.

Senere fikk jeg vite Google Imageshas et kameraikonet i søkefeltet. Hvis du klikker på kameraet, det gir deg muligheten til å søke etter et bestemt bilde.

Jeg lastet opp Jack profilbildet og ble overrasket over å finne bildene Jack hadde sendt meg var på Facebook-siden til en fyr som heter Doug.

Jeg følte at jeg kjente ham, men han var en totalt fremmed. Og så var Jack. Jeg har ingen anelse om hvem jeg var faktisk kommuniserer med.

De fire første sifrene i telefonnummeret hans var 4470. Jeg vet nå at er en videresending tjeneste som du kan bruke fra hvor som helst i verden, men det vil synes å være i Storbritannia

Vi hadde en høy matchende andel på datingside fordi han bare svarte 25 spørsmål. Jeg svarte mer enn 300. Det er ikke nøyaktig, og du bør ikke stole på det med mindre du svarer samme mengde spørsmål.

Dette er verktøy av en svindler du bør se opp for:

Hva jeg elsker om online dating er at du kan veterinæren noen og finne ut om du har fellestrekk, som er det som gjør et forhold arbeid før du selv vet om du har kjemi.

Jo mer spesifikk du er om hvem du er og hva du ønsker, jo bedre fungerer det.

Men å være på nettet bør bare være en forkortet introduksjon til oppdage hverandre. Deretter må du flytte virtuelle forbindelse til virkeligheten innen en uke eller to på det meste.

Reality betyr at du kan se inn i hverandres øyne ansikt til ansikt og fullbyrde forholdet. Inntil du gjør begge deler, ikke anser det ekte!

Ikke noen gang sende penger. Stopp all kommunikasjon. Send dem til å bare ringe for å avtale et møte i person.

Jeg fikk en mail fra Jack flere måneder senere. Det bare sa: “Jeg savner deg.” Jeg svarte ikke.

Foto kilde: screenrant.com