Jordan vingård og vingård: et elegant og tidstestet datosted der par liker mat og vinoppkoblinger

3 mai 2019

Kortversjonen: Ligger i Sonoma Alexander dalen i California, Jordan vingård frister par med en velsmakende Eksem sammen med en jevn glass vin. Dette familieeide vingården tilbyr mat motstandere med alle sine vinsmaking, slik at du kan unne deg en appetittvekkende opplevelse i et eksklusivt reisemål. Winery kokker trekker ingredienser fra Jordans hager og skape forfriskende retter og hor d'oeuvres å gå med vingård klassiske flasker cabernet sauvignon og chardonnay. Du kan prøve ulike årganger av samme merke vin og sammenligne smaken profilene i den elegante vinkjelleren eller private spisestue. TheJordan Estate belønner programgives vin entusiaster en sjanse til å oppgradere sine erfaringer til å omfatte intime middager, piknik lunsj, og en helg opphold Jordan slott. Neste gang du planlegger en date, bør du vurdere å bestille en tur, smake, eller middagsselskap i Jordan Winery.

På begynnelsen av 1970-tallet, Tom og Sally Jordan reiste ofte til Europa for å smake fransk mat og en flaske Bordeaux. De elsket mat, og de elsket vin, så det virket bare naturlig å koble de to lidenskaper når de plantet en vingård og startet en liten vingård i California i 1972.

Jordan vingård tappet sin første årgangen av vin i 1976, og laget har perfeksjonert sin vinproduksjon prosess siden den gang. Jordan Winery ligger i nordlige Sonoma County, like utenfor skjer mat byen Healdsburg, og serverer en klassisk cabernet modellert etter en First Vekst Bordeaux. Den Jordans ønsker sine viner å være tilgjengelig og mat-vennlig for vinkjennere og nybegynnere, så sine flasker har myke smaker med mindre surhet enn andre California merkevarer.

load...

I dag, par innom Jordan Winery å slappe av med et glass vin og dele en plate av oster eller andre gourmet hors d'oeuvres i en elegant atmosfære. “Våre grunnleggernes opprinnelige kjærlighet til mat har diktert alt vi gjør,” sa Lisa Mattson, direktør for markedsføring og kommunikasjon. “Mat, vin og gjestfrihet arbeid i konsert her.”

Enten du er ute etter et sted å nyte en ettermiddag dato eller foreslå til din kjære, vil du finne en fortryllende, laid-back, og intim plass ved Jordan Winery.

load...

Siden 1972 har Jordan Family Serveres Smooth Wines

I stedet for å mikse og matche kompliserte smakskombinasjoner, Jordan vingård holder ting enkelt. De gjør to varietals vin - en rød og en hvit - laget med presisjon og omsorg. For de siste 40+ årene har Jordan familie fokusert på gammeldags vinproduksjon og aldring som bringer ut elegante smaker.

Gjestene kan velge mellom Jordans silke cabernet sauvignon og sin skarpe, fruktig chardonnay. Den vingård tilbyr ulike årganger av cabernet under turer og smaksprøver, så i løpet av mat og vin motstandere kan du se hvordan vinens smak endringer over tid. Disse høykvalitets årganger er mesterlig balansert å kombinere godt med tur og smaker hors d'oeuvres, velsmakende måltider, plater av oster og andre kulinariske retter laget av kjøkkensjefen på stedet.

Jordan Winery er et perfekt sted å besøke hvis du ønsker en litt saltsmak opplevelse.

load...

Jordans kjøkkensjef Todd Knoll kommer opp med sesongens mat motstandere å glede sansene og fremhever smaken av Jordans vin. Han trekker mye av sine ingredienser, inkludert 20 + typer arvestykke tomater og seks typer gulrøtter, fra Jordans ett mål store hagen plot.You kan spasere gjennom boets hager å se jordbær, bringebær, fiken og meloner vokser som en del av Estate Tour & Tasting eller winery sesong Vineyard Hike hendelser.

Gjennom årene har det familieeide vingård opprettholdt en down-to-earth følelse som det fungerer glatt, approachable viner. “Det er majestetisk og vakker, men det er ikke et snobbete sted,” sa Lisa. “De som jobber her elsker mennesker. Det er en svært varm og innbydende sted å være.”

Ta en tur, nyte en Tasting og holde en stund

Jordan Winery har fire turer og smaksprøver etter avtale til par som ønsker å utforske vingård og smake sitt beste wines.TheLibrary Tasting, tilgjengelig hele året med unntak av søndager i løpet av vinteren, har en sittende vinsmaking i kjelleren rom. Du vil tilbringe en time sampling Jordan Winery nåværende utgivelsen Russian River Valley Chardonnay suppleres av en hors d'oeuvr før han flyttet til kjelleren plass til flere årganger av Jordan Alexander dalen Cabernet Sauvignon med håndtverker oster og boets olivenolje. Det smaker varer en time og alltid forlater gjester som vil bestille en fremtid vinsmaking med en omvisning.

“Eiendommen er vakkert, vinen er deilig, og teamet er fantastisk,” sa Sarah W. I en frie gjennomgang. "Vi kommer tilbake."

Våren vingård tur gir par en sjanse til å se fjell, innsjøer og dyreliv rundt Jordan eiendom.

The Winery Tour and Library Tasting legger en halvtime tur til den ikoniske vingård chateau til Jordan Winery private smaker. Det ble kåret blant pakker Topp 10 amerikanske Winery Tours. Denne erfaringen tilbys hele året med unntak av søndager desember til mars.

The Estate Tour og Tasting, utendørs ekskursjon tilbys mai til oktober, gir folk en drivende omvisning i hagen med stopp i hagen, ved sjøen for Chardonnay og mat motstandere, og i vingården. Turen er ferdig med en flott cabernet sauvignon smaker og ost plate på en bakketopp med panoramautsikt over gylne åser, vingårder og fjell. Du kan ta i naturskjønne vistas av Sonoma County og nyte en utendørs vinsmaking paret med farm-til-bord delikatesser fra Jordan kjøkken. “Det er en tre-timers bevegelig fest”, sa Lisa.

Til slutt, den sesongmessige Holiday Tour & Tasting bidrar til å få gjester i ånden av sesongen med champagne smaking og dekadent mat-og-vin motstandere, komplett med hjemmelaget varm kakao og ferske støttet informasjonskapsler til dessert. Denne erfaringen tilbys bare på faste dager mellom Thanksgiving og jul.

Alle Jordan turer og smaksprøver tilbys etter avtale og krever forhåndsbestilling. Dyr, barn og andre gjester under 21 er ikke tillatt i disse sitter mat-og-vin sammenkobling opplevelser.

Jordan Winery organiserer også unike hendelser for å friste folk til å betale dem et besøk. Enten du liker å lage gourmet s'mores på brann eller piknik på terrassen etter en tur gjennom en blomstereng, vil du være fornøyd med den Vingård sommermiddagsselskaper, vingård turer, og andre sesongmessige hendelser.

Du kan tjene poeng gjennom Jordan Estate Rewards program for å tjene private smaksprøver, private måltider, overnatting, og foretrukket prissetting på vingård event-billetter. Når du har brukt $ 500 på Jordan Winery, blir du en Silver medlem og kan tjene belønninger som slakte lunsjer, Champagne & Caviar Tasting, og en privat smaker med småretter.

Gold-medlemmer (som har en levetid utgifter historie på $ 2500 i Jordan) kan bruke sine poeng for å bestille et opphold på Jordan Winery. De franske stil la vin entusiaster tilbringe en romantisk ferie i fanget av luksus. I 2018, til ære for 10-årsjubileet for den lojalitetsprogram, vil Jordan Winery tilby sine luksuriøse rom for halve poeng. “Det er vår måte å si takk,” sa Lise, “for å være lojale fans så lenge.”

En privat sted å foreslå eller feire et jubileum

Par kan le, prate, og slappe av på Jordan vingård. Dette 1200 mål store eiendommen gir vidstrakt utsikt og en fredelig pusterom fra livet i byen. Du kan gå på en fottur i løpet av våren, sommeren og høsten, og få en opp-nærmere titt på vingård eller delta på et middagsselskap og nyt klassiske kulinariske retter forbundet med prøvd-og-sann flasker vin.

Plenty av par har gått på datoer på Jordan Winery, og noen har til og med hatt sine forslag historien der. Lisa sier laget vil gjerne planlegge en skreddersydd opplevelse å imøtekomme noen som ønsker å foreslå. Sølv medlemmer av lojalitetsprogrammet kan arrangere en privat smaker og komme ned på ett kne i en intim setting.

Dave Butterworth sa han og kona feiret sin 24. Bryllupsdag på Jordan Winery og var takknemlig til de ansatte for å gå ut av deres måte å gjøre dagen spesiell.

“Hagen er fantastisk. Hver tur er verdt å bruke tid og krefter “. - Doug R. I en Facebook gjennomgang av Jordan Winery

“Anbefaler å besøke Jordan vingård! Slikt et vakkert sted, og de ansatte er så høflig,” sa Peter C. Davis i en Facebook gjennomgang. “Hvis du går, ta med noen til å ta del i opplevelsen, og jeg lover, du vil være tilbake til å gjøre dette igjen og igjen.”

“Dette var den beste turen vi har gjort,” sier Tom Vertrees. “Maten var god, vinen utsøkt, og begrunnelse var vakkert.”

Sarah Stierch sa deilig mat på turen bortskjemt henne. Hun ringte Jordan Winery “en sann klasse-act, romantisk, og et must når du er i vin landet.”

Jordan Winery velkommen Romantics av ​​alle slag

At Jordan Vineyard and Winery, vil du se par i alle aldre - noen som oppdaget vingård på sosiale medier, og noen som har gått der i flere tiår - mingling i en avslappet atmosfære. Den vingård fokus på å gi en top-notch kulinarisk opplevelse skiller det fra andre vingårder og vinkjellere i California. Jordan Winery vil ikke bare gi deg en prisbelønt vintage; det vil tjene deg gourmet mat motstandere med ferske råvarer fra sin egen hage.

Par kan komme bort fra sine daglige påkjenninger og skjemme bort sine sanser i verdensklasse smaker og tur på Jordan Winery. Det er en flott måte å dele en latter, gi deg selv en godbit, og gjøre et varig minne i fjellene i California.

“Gjestfrihet er bare en del av hvem vi er,” sa Lisa. “Det er inngrodd i oss. Vi er stolte av våre mat-vennlig viner, og vi elsker å dele dem med andre mennesker.”