Jeg vet hvorfor nettdating ikke fungerer for deg

21 april 2019

Det er ingen ende på de klager folk har om online dating og hvordan det fungerte ikke for dem.

Irritasjonen vanligvis går noe sånt som dette:

Jeg vet online dating kan og fungerer for mange mennesker. Jeg møtte min mann på nettet og vet for et faktum det er folk på nettet genuint ute etter reell sammenheng.

load...

På baksiden er det også folk trolling dating sites ute etter å svindle deg, bare koble opp eller som er bare lei og leter etter oppmerksomhet.

Jeg lover deg det er håp! Jeg har noen ideer for deg å vurdere før du sletter profilen din.

Er du virkelig klar til å date?

Noen mener den beste måten å reparere et knust hjerte er å finne et annet forhold så raskt som mulig.

For din egen skyld og for de du kan date i løpet av en brukket hjertet rebound , ta en pust i bakken før dykking tilbake i dating pool.

Du vet alle ting som ikke fungerte i det siste forholdet? Vel, du ignorerer det og finne en erstatning er ikke til å løse det problemet.

load...

Gi deg selv litt tid til pause, reflektere og komme opp med en bedre plan for spillet før lansering med hodet først inn i dating. Hvis du fortsetter å gjøre hva du har gjort, vil du bare få mer av det samme.

Vet du egentlig hva du vil?

Eller er du bare kaste piler?

Svar på følgende spørsmål: Har du brukt mer tid på å forske hva du ønsker i en ny bil enn virkelig finne ut hva du ønsker i et forhold? Hvis du svarte ja, du har en jobb å gjøre.

En flaske vin på en lonelyFridaynight har produsert mang en dårlig dating profil. De er de samme menneskene som er sjokkert over å finne en innboks fylt med e-poster fra rykk klart å spille odds via klipp og lim e-poster.

Før du setter opp en profil, gi noen trodde til den type person og forholdet du ønsker i livet ditt. Ja, det vil ta litt mer arbeid å stoppe opp og reflektere, men hvis det du egentlig ønsker er en god, varig forhold, det er hva du må gjøre.

load...

Du kan ikke få det du vil hvis du ikke vet hva du leter etter. “Jeg vet det når jeg ser det” ikke vil klippe den.

“Online dating er et kraftig verktøy

for tilkobling. Resten er opp til deg.”

Jeg kan ikke gjøre matematikk.

Forventer databeregninger for å finne kjærligheten ville være ryddig, men det er ganske usannsynlig uten noen innsats fra din side.

En datingside er et verktøy som hjelper deg med å finne mulige treff. Hva dating nettsteder er ikke er magi.

Mange dating nettsteder hevder de kan finne din sjelefrende for deg, men det er der deres evner slutt.

Når du finner hverandre, er det opp til deg å gjøre det arbeidet og matematikk er ikke til å hjelpe deg.

Med dating nettsteder, må du være din egen advokat, har en god ide om hva du leter etter og bruke sunn fornuft. De kan tilby opp noen gode profiler for å se på, men ikke stole helt på dem for å gjøre tilkoblinger for deg.

Jeg anbefaler nettsteder som tilbyr god plass for deg å beskrive hvem du er og hva du leter etter, og som tillater deg å gjøre selvstendige søk på nettstedet.

Hold deg unna nettsteder som gir deg 400-spørsmåls undersøkelser før forteller deg at du er uten like og kraft mate deg dine kamper.

Hva med manipulerende rykk online?

Så mye som jeg ønsker å si at det er en måte å unngå dette, er det bare ikke. Det er ganske vanskelig å gå hvor som helst i disse dager, og ikke kjøre inn noen med dårlig oppførsel og tvilsomme hensikter.

Tidlig i dating reise, anbefaler jeg at du godtar deres eksistens (mye som vi gjør søppelpost) og som dessverre de kommer med territorium, og deretter fortsette å ignorere / slette / blokkere dem og rapportere dem til dating nettsiden om nødvendig.

For de mer subtile rykk, til de som synes OK å begynne med, og så til slutt få et ensidig opptatt involvingrushing inn i noe som sex, dyre middager eller flytte sammen, stole på mage.

Hvis du begynner å føle ubehag om noe i bytte med noen, kaller dem på det. Hvis du ikke får et tilfredsstillende svar, avslutte den. Livet er for kort for rykk.

En viktig merknad om rykk:

Ikke gi penger til noen du møter på nettet uansett hvor stor deres fortelling om sorg er.

Seriøst, er alle med et snev av integritet ikke kommer til å gå å spørre komplett fremmede for pengene, spesielt de som de hevder å være hodestups forelsket med.

Online dating kan og fungerer for mange mennesker. Det er noen mennesker som magisk finne den rette på grunn av hvem ble levert i innboksen sin.

For resten av oss som fant kjærligheten på nettet, fungerer det fordi vi gikk inn i den klar for å date, visste hva slags person og forholdet vi ønsket, ikke la rykk få oss ned og nøt turen for å møte mennesker og fin- tuning hva vi ønsket.

Online dating er et kraftig verktøy for tilkobling. Resten er opp til deg.

Foto kilde: envato.com