Intimitetsekspert allana pratt gir strålende kvinner og badass menn til å benytte seg av sin indre seksualitet og styrke

19 juli 2019

Kortversjonen: Hyllet dating coach Allana Pratt er en søyle av styrke og inspirasjon for alle som på en reise av selv improvement.This dating, forhold, og intimitet ekspert tilbyr dypt personlige råd for single og par i uro. Hun forklarer deftly varme dating emner som hvordan sårbarheten kan være sexy, hva menn kan gjøre for å komme ut av venn sonen, og hvordan å tenne en vilt sensuell relationship.Through hennes coaching, workshops, radio show, bøker og andre selvhjelp materialer, gir Allana menn og kvinner verktøy til å transformere seg selv og sitt liv til det bedre. Hvis du er klar til å ta kontroll over dine relasjoner og vekke din kjerne styrke, kan Allana er oppløftende visdomsord vise deg veien.

I 2016, dating ekspert Allana Pratt fikk et rørende brev fra en tidligere klient som heter Sandra. Notatet ble innledet med “Kjæreste Fairy Godmother Allana”, og ble positivt gushing med gode ord og oppriktige takk. Etter bare seks økter med å jobbe med Allana, sa Sandra hun ble forandret for alltid.

load...

“Det er som du plantet noen magiske frø som fortsetter å vokse og bære frukt lenge etter å ha blitt plantet,” skrev hun. “The strategier, selvtillit og egenkjærlighet tjente jeg er fortsatt til stede i livet mitt nå, og for det, føler jeg svært takknemlig.”

Sandra forklarte at i det siste yearshe hadde mistet over 35 pounds og møtte drømmemannen. Ved å følge Allana råd, Sandra fant styrke til å være rå og autentisk i sine relasjoner og fikk wavesof kjærlighet som resultat.

Som en dating-ekspert, utstråler Allana Pratt styrke og motiverer sine klienter til å finne glede i livet.

load...

Allana er veiledende ånd for mange singler, som Sandra, som noen ganger føler tapt i en kaotisk og kaldt dating verden. Men hun var ikke alltid så trygg og sammensatt. Dette alenemor tjent henne dating, forhold, og intimitet kompetanse gjennom hennes ownjourney fra usikkerhet til lykke.

Når hun var alonely kvinne i 20-årene håper på en mann for å redde henne. Hun giftet seg med en høy, mørk og kjekk millionær som fordømmende natur snart hadde hun følelsen fanget og maktesløs.

“Jeg var så redd og usikker. Jeg trodde ikke jeg kunne gjøre noe bedre,”minnes hun. “Men jeg vokste og fikk mer selvtillit til å være meg selv, og han gjorde egentlig ikke som den virkelige meg, så jeg igjen.”

Med litt liv erfaring under beltet hennes, Allana trodde hun hadde kontroll over livet hennes, men hennes andre ekteskap også kom fra et sted av usikkerhet og frykt. Hennes mor var døende av kreft, og hun ville ha en baby å erstatte det forholdet. Hun ønsker ikke å være alene. Hun var ikke i kontakt med sitt hjerte, og innen et år, ble hun skilt og vender en juridisk kamp som skulle vare i flere tiår.

load...

“Min andre ekteskap er en historie å inspirere folk til ikke å ta avgjørelser basert på en lukket,” sa hun. Hun mener hun valgte dårlige relasjoner med menn fordi hun ikke helt egen eller hevder hennes feminine power.While hun er takknemlig hennes vei førte henne en fantastisk sønn og en fornyet følelse av styrke, hun vet bedre nå.

I dag deler Allana hva hun har lært om livet, dating, og oppfyllelse med kvinner og menn over hele verden. Hun trenere singler på hvordan du kan bli mer attraktiv ved å dyrke egenverd og positiv energi. Du kan se om hennes coaching stil er riktig for deg i en gratis 60-minutters strategi sesjon via telefon. Anyonecan registrere deg for Allana inngå livet coachinghere.

“Jeg er en sårbar, ydmyk, ikke-perfekt lærer som gjør at folk føler seg veldig trygg med hva de har gått gjennom,” sa hun. “Jeg er bedre på grunn av alle disse utfordringene, fordi jeg gjøre jobben, og jeg hjelper folk flytter gjennom blokkene slik at de kan bli bedre fra hva utfordringene de har vært gjennom.”

Intensive coaching økter føre til personlig gjennombrudd

Allana tilbyr privat, en-til-en coaching for single i alderen fra 20-årene til 70-tallet. De fleste er voksne som ønsker å forvandle kjærlighetslivet deres. Kunder kommer fra hele verden toinvest i en hjerte-til-hjerte med en så kunnskapsrik og medfølende dating expert.Her trening pakkene varierer i intensitet fra en seks-session program ($ 3997) for å Anin grundige opplæringen gjennom Allana Pratt Method ( $ 9997). Hun trenere herclients i person og over telefon og Skype.

Allana tilbyr datere en rekke gratis og eksklusivt innhold samt personlig coaching økter.

“Hun snakker rett til hjertet ditt; hun går så dypt ned; hun når alle de små røttene du ikke vet om; hun gjør dine vaklende biter føler meg så trygg at de kan begynne å gro. Og det fungerer,”sa en tidligere klient i en vurdering.

Sårbarhet er New Sexy er et gratis kurs for kvinner. Fokusert på femininitet, kommer mailet kurs i sju deler og guider single kvinner å finne styrke i mykhet. Ifølge Allana, er sårbarhet bothalluring og styrke.

“Kvinner har en misforståelse at sårbarhet er svak,” sa hun, “da, faktisk, er sårbarheten en av våre største strengths.It krever mot, fordi hjertet må være åpen ikke lukket.”

Plus, Hvordan være en Noble Badass er en gratis inngå resourcefor menn som trenger litt oppmuntring. Allana ønsker å vekke badass innenfor så menn kan tiltrekke seg kvinner de fortjener. Hennes bok på subjectspeaks direkte til verdsatt hyggelig fyr, og hjelper ham å navigere emosjonelle problemer i sunne relasjoner.

“Dette er noen virkelig kraftige treninger som jeg ønsker at folk skal ha full tilgang til,” sier hun. “Så jeg tilby dem gratis til noen som er ny i min verden.”

I de senere årene har Allana utvidet til gruppe coaching også. For tredje gang i desember 2017, vil hun gjennomføre Soul-Risting Bevissthet Week , et gratis fire-dagers workshop om hvordan å ha et bevisst forhold. “Jeg går virkelig dypt inn i en masse av mine prosesser i gratis workshop,” sa hun “og hvis folk vil ha mer, de kan registrere deg for min livsendrende Course.”

“Jeg elsker formatet av levende spørsmål,” sa Allana. “Det er veldig nyttig og verdifullt for mennesker.”

Hjerte sprikende Wide Open er hennes ni-ukers kurs som involverer en kombinasjon av en innspilt 7-episode webcast og to ganger ukentlig live video gruppe coaching. Det er en effektiv og virkningsfull måte for single og daters å vokse, til tross for motgang, og transformere sine relasjoner gjennom Allana veiledning. Du kan få på ventelisten nå for å sikre at du får en plass.

“Når du snakker med Allana, hjelper hun deg reflektere tilbake på deg selv i den mest positive, kjærlig og støttende måte,” sier Kelly, som tok flere coaching økter. “Hver coaching session er så terapeutisk med visualiseringer, spørsmål å tenke og inspirerende meldinger.”

Home-Study DVDer om å omfavne Sårbarhet & Healing

Gjennom årene har Allana finpusset sine coaching ferdigheter til et imponerende utvalg av engasjerende produkter, inkludert bøker, DVDer og nettbaserte kurs. Hun skreddersyr hennes råd for kvinner og for menn å gjøre dem uimotståelig i dating scene.

De Radiance DVDer hente ut en kvinnes makt og seksualitet i en seks ukers pensum.

Den Radiance Læreplanen inneholder tre DVDer pakket med ni timer med materiale om hva det betyr å være virkelig og unapologetically feminine. Slagord for dette kvinner kun kurset er “Forsterk din sexy faktor”, og det er det som hjelper kvinner gjør. Som Allana sa, “Det handler om kvinners mykhet være en styrke og kvinners seksualitet blir hellig”. Du kan også få tilgang til hele programmet digitalt.

Ved å være åpen og lyttende, kvinner skaper en strålende energi som er unektelig forlokkende for menn. Dette overgår fysiske utseende, ifølge Allana. “Radiance er en innsidejobb,” fortalte hun. “Når du kommer ut av en date med en strålende kvinne, mannen husker egentlig hvordan han følte å være sammen med henne. Det er en energi ting, ikke en fysisk ting.”

Allana er stor på å nå kvinner med en slik sterk og opplysende oppmuntring - men hun er også dyktig på å snu den rundt og gi kvinner et innblikk i hva kvinner ønsker og trenger fra en dato. Hennes seks-modul pensum som heter “ Dear Lover ” handler om å oversette og klargjøre kvinnelig perspektiv for en mannlig publikum.

“Jeg gir dem en bevisst kvinneperspektiv, skrive kjærlighetsbrev til disse single menn, og jeg forklare hva som mangler i mannen som gjør at hun ikke har begått, bortkommen, eller spøkelse,” fortalte hun. “Med betingelsesløs kjærlighet, humor og sass... Jeg dele hva de gjør eller ikke gjør for å få henne til å føle det slik - og jeg fikse det.”

Hun går menn gjennom dating prosessen, de emosjonelle behovene til kvinner, og grunnlaget for tiltrekning slik at ved den siste modulen av Dear Lover, menn vet hvordan å gjøre en kvinne ønsker å forplikte seg til ham.

Nylig samarbeidet Allana med Dr. Dain Heer, av Tilgang bevissthet , for å produsere “ Your Deilig Body ”, en styrke fem deler DVD og bonus 60 minutters healing MP3 for menn og kvinner (også tilgjengelig digitalt). Utdannings- og myndig materialer fokusere på å tømme ut eventuelle mentale blokker rundt intimitet, kroppsbilde, seksuelle uttrykk, tidligere forhold, og mer. For like under $ 300, sårer menn og kvinner kan trene seg til å komme over traumatiske dating erfaringer og gå videre i en sunn retning.

“Det løser opp og helbreder alle våre begrensende tro på en kjerne nivå med tilgangs bevissthet teknologi” Allana forklart. “Det er healing på en kjerne nivå.”

Allana deler sin intimitet kompetanse med singler seekinga vilt tilfredsstillende sexliv.

Enten du er post-breakup eller i et ulykkelig forhold, Allana veiledning inspirerer menn og kvinner til å gjøre de endringer som er nødvendige for å leve mer autentisk, meningsfull og lykkelig som person. Hennes ord av Selvstendighet åpne lyttere opp til mulighetene i verden og potensialet i seg selv. “Jeg føler virkelig sterkt at de tre hjemme-studie læreplaner er fantastisk,” sa hun.

I tillegg til sitt bibliotek med nyttige ressurser, Allana også vert for en gratis radiosending kalt intime samtaler leve. Hun har produsert over 200 konserter med kjente gjesteforelesere diskuterer intimitet, relasjoner og bevissthet. Du må registrere deg med en e-postadresse for å lytte, fordi det er hvordan hun tiltrekker seg dyktige foredragsholdere og holder radio show går.

“Jeg ville bare takke deg for den mest fantastiske intervjuet på show,” skrev Linda Gray , en skuespiller som spilte Sue Ellen på “Dallas” og var en gjest på Allana radioshow. “Det var som om vi bare sitter utenfor under et tre med en fantastisk kvinne-til-kvinne snakke.”

“Jeg ønsker å nå flere mennesker,” Allana sa, diskutere planer om å overgangen til podcasting plass. “Jeg ser frem til å ha en større innvirkning med min radio show.”

Dyptfølt takkekort fra single som fant veien

Som en inspirerende figur, har Allana mottatt hundrevis av takknemlige brev fra klienter. Mange skriver at de viste sine liv rundt etter å lære fra henne under coaching økter eller moduler.

“Allana tillater kvinner og menn for å få ekte og ærlig om hva de virkelig ønsker i livet,” skrev en tidligere klient som heter Jeanette. “I en telefonøkten, kan hun få deg i kontakt med inngrodde frykt og snu det rundt til noe vakkert og fruktbart.”

“Pengene og tid du investerer i deg selv med Allana vil være en av de beste tingene du noensinne gjøre,” uttalte Rick fransk, en klient fra Alaska. “Hvis du kan holde et åpent sinn og virkelig ønsker å forbedre livet ditt for deg selv, må du kontakte Allana.”

“Allana er kult regn på en uttørket sjel, en rense skyet tanker.” - Alisha, en fornøyd kunde

“Allana er en ekstraordinær trener som har dyp følsomhet noen som bor det hun lærer,” Maria lagt i en glødende brev. “Hver samtale åpner noe opp for meg på et dypere nivå av autentisk uttrykk. Jeg elsker hvem jeg er på grunn av hennes støtte!”

“Hva en god samtale med deg! Tusen takk er ikke nok,” sa Rick i en vurdering. “Du er strålende, og jeg elsker deg! Det betyr så mye for meg å plassere meg i din kjærlige omsorg.”

“Jeg har sider på sider på sider med attester,” Allana fortalte oss, “og jeg er veldig takknemlig for det. Det gjør meg til å gråte gledestårer.”

Allana Pratt guider folk til en positiv sinnstilstand & Body

Etter tiår med learningand vokser, har Allana Pratt livserfaring til å sikkerhets hennes dating melding. Hun understreker viktigheten av egenkjærlighet enn romantisk kjærlighet. Når daters snakke med henne om å finne “The One”, oppfordrer hun dem til å være deres ownOne. “Så snart du finner deg som 'The One',” sa hun, “du vil ikke være trengende lenger, og du vil gjøre sunne valg.”

Treneren til dating har et talent for å kutte til hjertet av noen dating problem og avslørende for enslige menn og kvinner hva som holder dem tilbake. Gjennom årene har hun diversifisert sin merkevare som en dating coach i privat coaching, selvhjelpskurs, trykt materiale, og publisert works.In 2018, vil Allana komme ut med en ny bookshowcasing flere av hennes innsikt i dating og forhold.

“Allana er en dynamisk trener som mesterlig kombinerer medfølelse og ansvarlighet for å inspirere suksess innenfor hennes klienter.” - Elise, en av Allana Pratt kunder

Hennes inspirerende historie og støttende veiledning bringe håp til singler overfor sine egne utfordringer i kjærlighet og livet. Allana fortalte oss at hun angrer ikke feilene, tilbakeslag og dårlige relasjoner i livet hennes fordi de ga henne muligheten til å vokse og lede ved eksempel. I dag, som en dating coach, gjør hun en forskjell i folks liv bare ved å være seg selv.

“Å høre at jeg har forandret noens liv til det bedre - og de kommer til å få avkastning på sin investering for resten av livet - det gjør meg glad,” sa hun. “Det holder meg gående. Jeg er så takknemlig for mot til å leve min drøm og å hjelpe andre lever deres.”