Internasjonalt plakatgalleri - mer enn 10.000 vintage kunstverk for å livliggjøre hjemmet ditt og imponere din date

17 april 2019

Kortversjonen: Ditt hjem sier mye om hvem du er. Det er derfor det er viktig å sørge for at veggene er utstillingsvindu den beste siden av din personlighet, og International Poster Gallery kan hjelpe. Området er en utmerket ressurs for å finne unike, historisk betydningsfulle plakater for å dekorere din stue. Galleriets omfattende søkefunksjoner gjør det enkelt å finne den perfekte perle å markere hvem du er. Med mer enn 10.000 originale stykker å velge mellom, serverer internasjonale Poster Gallery kunst som en god samtale starteror den perfekte gave til den spesielle personen.

Studier viser ditt hjem kan være en dating dealbreaker. Mens messi, funky lukter og skitne ark kan ta kaken, er dårlig dekorere også høyt på listen over dating turnoffs, spesielt blant kvinner. Faktisk kvinner sitere stygg eller upassende kunstverk som den nest mest off-putting interiørdesign no-no.

load...

Ikke alle har et øye for design, og se arbeidet av mestere gå for millioner av dollar kan gjøre hengende overbevisende kunst på veggene virke uoppnåelig. Men ingen av disse barrierene bør hindre deg fra å presentere en levende plass som best reflekterer din personlighet og smak. International Poster Gallery inneholder flere tusen originale plakater som kan legge en bit av raffinement til boligen din med priser fra bare noen få dollar til tusenvis av dollar for mer ettertraktet stykker.

Vis frem personligheten din med riktig utvalg fra International Poster Gallery enorme inventar.

load...

The Gallery enorme lager av vintage kunstverk fra hele verden kan hjelpe deg med å kuratere en samling sikker på å imponere dine datoer. Enten du elsker amerikansk Post-WWI pop art, bilder fra italienske operaer, eller avant garde, kan du finne den med nettstedets omfattende søkefiltre.

Hvis du leter etter gode samtale startere, Gallery dedikerer en del av sitt nettsted til historien om plakatkunst - fra dens begynnelse som treplater og metallgraveringer, til litografiske prosessen og dagens digitale trykkteknikk. Så når du inviterer den spesielle personen i for første gang, kan du diskutere verdens kulturhistorie mens han eller hun soaks i den raffinerte kunstverk på veggene.

To tiår med å dele en kjærlighet for kultur med verden

Grunnlagt av Jim Lapides, er galleriet en forlengelse av hans personlige lidenskap for originale vintage plakater. I næringslivet nå i mer enn 23 år, har International Poster Gallery vunnet oppover på 100 utmerkelser for sitt varierte innhold og inventar.

load...

Kunstelskere kan besøke galleriet fysisk i Boston Art and Design-distriktet i Sør slutten.

The Gallery har også fått strålende anmeldelser i publikasjoner som The New York Times, The Boston Globe, verdt Magazine, og Financial Times. Og dens klientell spenner over hele kloden.

Organisasjonen er respektert i kulturlivet og har bistått i kuratering plakat samlinger for mange bedrifter og museer, blant annet Museum of Modern Art i New York, Library of Congress, og Museum of Design i Zürich for å nevne noen.

Let Your Walls uttrykke din Sofistikert og personlighet

The Gallery enorme samling av gamle plakater er en perfekt måte å formidle din karakter til daten din. I motsetning til plakater av tenårene, disse verkene er originaler fra hele verden, og kan reflektere en styrking av artisteri, kultur og forhøyet smak til alle som besøker ditt hjem. De er ikke reproduksjoner, men heller antikviteter - de er rester fra den opprinnelige utskrifts går fra 1890 til i dag.

Mens mange gallerier er dominert av plakater av franske kunstnere, går Gallery langt utover Paris for sin imponerende samling. Nettstedet tilbyr italiensk, nederlandsk, russisk, og sveitsiske plakater, samt midten av århundret moderne, reise og avant garde verk, blant mange andre sjangere.

Teamet på International Poster Gallery bruker sin enorme kunnskap og globale forbindelser til kuratere sine mer enn 50 utstillinger. Så hvis du leter etter en historisk italiensk opera plakat, trenger du ikke å bruke år å spore det ned - Galleri gjør alle legwork.

The Gallery tilbyr mer enn 10.000 plakater fra mange sjangere og land rundt om i verden.

Med et enkelt klikk kan du søke etter flere kategorier, inkludert under, country, periode, stil, artist, størrelse og pris. Du kan også utvide hvert fag hvis du ønsker å bla plakater med, si, musikk. Dette gjør at du kan finne den opprinnelige plakat av Yellow Submarine du var ute etter, noe som kan være den perfekte måten å starte en samtale med Beatles fan du ser.

Du kan også nyte en virtuell galleri tur med over 10.000 originale vintage plakater. Du trenger ikke lenger å være i Boston for å besøke en av de ledende antikke plakat gallerier i verden - slideshow er nesten som å være der.

Ikke bare Gallery gir deg tilgang til fantastiske original kunst til hjemmet ditt, men det gir også en fantastisk ressurs for å finne gaver til spesielle personen. Kanskje du og din partner har nettopp tatt din første store ferie til Barcelona som et par. Det ville være en hjertevarmende overraskelse å ha en original plakat av den spanske byen for å komme hjem til som en måte å markere øyeblikket.

Oppdag History of Design og Start-interessante samtaler

International Poster Gallery gir deg også datere en pedagogisk primer i plakatkunst. I den Om Poster Art delen , kan nybegynnere lære en kort historie av sjangeren. Derfra kan entusiaster velge et bestemt land, stil og tema for å studere deres område av interesse.

For eksempel kan kultur tilhengere lære Art Nouveau-bevegelsen tok inspirasjon fra naturen, syssels flytende linjer ment å etterligne de organiske former som finnes i miljøet.

Creative datere finner samtale ideer i Galleri-delen på historien til plakatkunst.

Primeren gir informasjon om tidsperioder, hvor bevegelsen så i forskjellige land, og spesifikke detaljer om stilen. Det informerer også leserne av de ledende kunstnerne i tid og lenker til tidligere galleriutstillinger.

Med alt dette kunnskap, tenk hvor enestående det ville være å ha en romantisk levende lys samtale om verdens kulturelle historie over blinkende glass vin. Med en knitrende peis eller romantisk musikk i bakgrunnen, vil du være i stand til å fyre daten din intellektuelle brann. Det er definitivt en mer minneverdig anledning enn middag og bowling.

International Poster Gallery: Dedikert til Utstillingsvindu Inspirerende kunst

International Poster Gallery er viet til et utstillingsvindu overbevisende kunst i sine online galleri utstillinger , som kan inspirere sesong eller aktuelle dekorere ideer.

Mesterverk mai har kjente verk fra Art Nouveau, Art Deco, og modernistiske bevegelser. Tenk deg Cycles Gladiator eller en original Niklaus Troxler, full av sin dynamiske og edgy stil, hilsen gjester i stua.

Bare bla gjennom hver utstilling lar fantasien løpe løpsk med måter å heve din nåværende dГ © cor.

Med så mange unike stiler og opprinnelsesland, kan galleriets tusenvis av originale vintage plakater vise dine interesser og god smak, og skape et hjem som ikke er en dating dealbreaker.