Hvorfor liker eldre menn yngre kvinner? - 7 grunner fra en senior dating trener

14 mai 2019

Det er neppe et nytt fenomen for eldre menn å forfølge betydelig yngre kvinner. Faktisk er det litt av en clichГ ©. Men fra en kvinnes perspektiv, kan det være helt frustrerende. Mange single kvinner som er online dating se profiler av menn 10 eller flere år eldre som er ute etter kvinner mye yngre enn seg selv (f.eks, hun er 40 og han er 60, men profilen sier han ser etter kvinner mellom 30 og 39).

Dette kan gjøre kvinner ønsker å la ut en lengre skrik eller avskrive menneskenes verden for godt. Er dette bare et tilfelle av en eldre mann på jakt etter en yngre kvinne å ha sex med, eller finnes det andre plausible grunner en eldre mann kan forfølge en yngre kvinne? Her er hva jeg tror:

load...

1. Han er endelig klar til å ha barn

Mange menn er veldig fokusert på å få sin utdanning, etablere sine karrierer, og skaffe økonomisk trygghet godt inn midlife og utover. Selv om det kanskje ikke har virket viktig tidlig, kan de bestemme en dag de faktisk ønsker å ha en familie. En mann som våkner til denne bevisstheten innser hans sjanser for ettertiden kan være større med en yngre kvinne som er fortsatt i stand til å ha sine biologiske barn.

2. Han er i fornektelse om hans alder

Det er veldig vanlig å høre eldre mennesker av begge kjønn sier de ser og føles mye yngre enn de faktisk er. Noen ganger eldre menn opptre og vises yngre enn sin kronologiske alder.

load...

Hvis en mann føler yngre enn han er, kan han tror kvinner i 20- eller 30-årene er mer egnet for ham.

Men det er ikke uvanlig for menn å være i fornektelse om tidens tann på deres utseende eller kroppsbygning. Han tror kanskje han ser mye yngre ut enn han egentlig gjør, og ser seg selv som mer av en moderne med yngre kvinner, selv om han ikke er.

3. Han ønsker å feire sin suksess

En eldre mann som er økonomisk trygghet har trolig jobbet veldig hardt og ofret mye for å komme dit. Han kan nå har ressurser til å leve godt, reiser, eller til og med trekke seg tilbake. Å ha en energisk, attraktiv yngre kvinne for å holde ham med selskap på dette tidspunktet kunne virke som glasur på kaken. Han kan være i stand til å gi henne den trygghet og oppmerksomhet en yngre mann ikke vil være i stand til å gi. Han kunne se ledsaget av en yngre kvinne som kronen på verket for hans suksess. Han er komfortabel og trygg på å forfølge den type kvinne han har alltid drømt om, men han tidligere ikke har hatt mot til å gjøre det.

load...

4. Han ønsker en Ego Boost

Som en mann aldre, likevel ønsker han å føle seg attraktiv, relevant, respektert og beundret. En yngre kvinne kan finne sin erfaring, visdom og ferdigheter til å være imponerende, og kan uttrykke sin takknemlighet fritt. Noen moderne kvinner kan ha overgått ham med graden av suksess. På overflaten som kan være greit, med mindre en kvinne begynner å sammenligne rГ © sumГ © s, konkurrerer med ham, eller til å kritisere ham. Nøkkelen her er en kvinne som setter pris på en mann for hvem han er, og gjør det mulig for ham å nyte rampelyset av og til vil ha større suksess med en mann i alle aldre.

5. Han er på returen

Hvis en mann kommer ut av et annet forhold som følge av et samlivsbrudd, skilsmisse, død , kan han bare ønsker å utforske sine alternativer. Han kan være som en unge i en godtebutikk realisere for første gang at han har hele spekteret av søte alternativer å velge mellom. Hvis kvinnene hans alder synes sint eller trett eller minne ham på hans tidligere kone eller kjæreste, kan han bestemme seg for å date yngre kvinner. Dette kan bare være en kortsiktig eksperiment, eller han kan faktisk falle i kjærlighet.

6. Han Revenge Dating

Noen eldre menn vil date en yngre kvinne bare for å bevise for seg selv og sin ex at de kan. Hvis ting endte dårlig, kan hans ego har tatt en blåmerker, og han kan være lurt å forsikre seg om at han fortsatt er ønskelig.

Noen ganger kan en mann kan være dating en yngre kvinne for å bevise for sin ex at han fortsatt er ønskelig.

Han ønsker å vise seg og muligens ex at han kan gå ut og erstatte henne raskt med noen yngre eller mer attraktivt.

7. Han er rett og slett Føler attraksjon

Mens det kan være mange motiver for en mann å date en yngre kvinne, la oss ikke glemme at tiltrekning kan skje mellom mennesker som kan synes å være en usannsynlig kamp. Etter at alle grunner eller begrunnelsen, kan den mest åpenbare svaret være den mest nøyaktige. Han er rett og slett tiltrukket av hvem han er tiltrukket av, og vil velge å date tilsvarende.

Til slutt er alder bare et tall og Kjærlighet er kjærlighet!

Noen menn er rett og slett fast bestemt på å date bare kvinner i en viss aldersgruppe. Ikke automatisk diskvalifisere deg selv, though. Mange menn er fascinert av kvinner i ulike aldre, utseende eller kroppstyper - uansett hva det står på deres online profil. Om en mann er eldre eller yngre, hvis du fokuserer på å være den mest strålende versjon av deg selv, leve livet ditt fullt ut, og være åpen for å utforske nye muligheter, du sannsynligvis til å møte fantastiske mennesker som er interessert i dating deg.

Bilde kilder: designntrend.com, visihow.com, thefix.com