Hvorfor har hun ikke ringt?

11 juli 2019

I en verden av dating, noen ganger vi møter noen vi klikker med en gang. Vi føler en lidenskap så intens at vi aldri vil det å falme. Andre ganger finner vi oss å spørre en av de mest forvirrende spørsmålene stadig stilles av menneskeheten: “Hvorfor gjorde de ikke ringe?”

Da Alexander Graham Bell oppfant telefonen, han endret dating scene for alltid. Telefonen kan være din beste venn eller verste fiende. Når telefonen ringer og navnet på den nydelige gal du møtte på din venns grill er pusset over skjermen, får du litt futt i trinn. Når det ikke skjer, er stillheten øredøvende, og det er nok til å gjøre deg sint.

load...

Kvinner er rustet til å takle hva forholdet problemer komme deres vei fordi de har kjærester å snakke med. Vi tilbringer timer å analysere hvorfor en fyr ikke ringer. Menn, derimot, har du det dårlig. Du har ingen reell kontakt fordi gutta ikke sitte rundt og skravle om forholdet usikkerhet. Når hun ikke ringer, er du igjen i mørket. Fordi jeg vet at vi kan være ganske forvirrende, jeg kommer til å dele noen hemmeligheter med deg og forklare hvorfor kvinner ikke ringe.

1. Vi plukket opp en psyko vibe.

I dagens stadig mer fiendtlig verden, kan kvinner aldri være for forsiktig. Tidlig på, våre sanser er i høy beredskap, på jakt etter noen liten grunn for hvorfor du kan være en weirdo. Dette er ikke å si at du er en weirdo, men kanskje du fortalte en dårlig spøk eller delt noen innfall om deg selv som gjorde henne ubehagelig. Hvis hun føler et rødt flagg, kan du glemme det. Hun er borte for alltid.

load...

“Når en kvinne graver deg, hun venter ved telefonen for

du kan ringe. Hvis hun ikke ringer deg tilbake, det er en grunn.”

2. Du sa noe hun fant støtende.

Hvis du sier noe som strider med hennes verdisystem, vil hun gå bort og aldri se tilbake. Dette er faktisk gode nyheter. Hvis du og din date ikke koble på et grunnleggende nivå, har du ingen sjanse til å lykkes uansett.

3. Hun kom tilbake sammen med sin ex.

Realiteten er at mange kvinner begynner å snakke med en fyr for å komme over en ex. Når han kommer krypende tilbake, tilgir hun ham og går tilbake til en annen vri på forholdet merry-go-round. Dette har ingenting å gjøre med deg, og det er ingenting du kan gjøre for å hindre en slik situasjon.

4. Du er altfor opptatt av å være i hennes selskap.

Ingenting slår en kvinne av raskere enn en klengete , trengende, psyko ringer. Menn gjør dette feil ofte - du kaller for mye. Jeg har møtt mange mennesker jeg var interessert i bare for å bli helt satt ut fordi de fortsatte å ringe meg. Gå lett i begynnelsen. Gjøre henne svette litt.

load...

5. Hun har sine egne problemer.

Bare fordi du går ut med en kvinne hvis selskapet du liker betyr ikke at hun er fri for alvorlige følelsesmessige bagasjen. Mange kvinner kjenner igjen sin egen manglende evne til å forplikte seg til et ekte forhold og unngå dem helt.

6. Hun gjorde ikke føler en forbindelse med deg.

En fyr kan være en perfekt gentleman , sier og gjør alle de riktige tingene, og være en god fangst. Men hvis en kvinne ikke føler seg “sommerfugler”, er sjansen stor for at hun vil kutte sine tap og gå videre med ingen forklaring. Dette er ikke å si at problemet ligger hos deg. Det betyr bare dere to ville ikke gjøre en god passform.

7. Det var bare ikke ment å være.

Denne er min favoritt. Om timingen er av, hun er bare ikke så inn i deg eller hun rett og slett ikke kan håndtere. Det er bare ikke skal skje. Ta dette som en velsignelse i forkledning, og takke universet for å frigjøre deg opp til å finne kvinnen som er riktig for deg.

Nå som vi har identifisert de vanligste årsakene til at kvinner ikke ringe, la oss legge ned loven når det gjelder telefon etikette. Hvis du liker en kvinne og hadde en flott tid med henne, ringe henne. Hvis du får henne telefonsvarer, fortelle henne, “Hei! Dette er meg. Ville bare du skal vite at jeg tenker på deg. Gi meg en samtale!”

Hvis hun ikke ringer deg tilbake, vente tre dager før du ringer igjen. Aldri ringe to ganger på en dag hvis du ikke hører fra henne. Når du ringer andre gang, sier: “OK, dette er min andre samtale. Jeg forlater deg en melding å si howdy. Ballen er i retten din.”Hvis hun ikke ringe tilbake, slette nummeret hennes og gå videre. Stol på meg, når en kvinne graver deg, hun venter ved telefonen for å ringe. Hvis hun ikke ringer deg tilbake, det er en grunn.