Hvorfor det er din skyld, tar det for deg å møte en fyr på nettet

14 mai 2019

Med stort utvalg av single menn og kvinner på nettet, skulle man tro etter oppslaget en stor profil, vil du bli dating opp en storm.Right?

Vel, ikke alltid.

Vi vet menn er visuelle og liker å søke etter nye ansikter og forfølge de nyeste medlemmene når de søker etter kjærligheten på nettet eller bare på jakt etter en date.

load...

Imidlertid er dating en toveis street.Men er opplært til å være forfølgerne, men når de blir frustrerte når de ikke får svar fra kvinner, de slapp av litt.

Mitt budskap til kvinner er:

Vær proaktiv med ditt kjærlighetsliv - online og offline

Hva kvinner må innse er hvis de blir passive mens dating på nettet, de er i utgangspunktet sitter og venter på at noen skal finne dem.

Med mer enn 40 millioner singler bruker dating nettsteder og mobile applikasjoner, er det som å finne en nål i den digitale høystakken, eller som jeg sier, å ha en i 40 millioner finne deg.

load...
Når en av mine kvinnelige klienter postet hennes nye profilen vi jobbet med, hennes største frustrasjon var det tok FOREVERto møte en normal person på nettet.

Hun tenkte siden hun “favorittmerket” og “likt” sine profiler mens du søker, vil de umiddelbart skrive til her.Unfortunately det er ikke alltid slik.

Vi kan ikke kontrollere når menn vil logge på, eller om de vil selv ta deg tid til å se blunker, favoritter og flørter. Ofte vil de bare lese sine e-poster.

Siden hun møtte to menn i den første uken av oppslaget hennes profil, tror jeg hun får gode resultater. Jeg vil heller se noen snakke til to kvalitets menn med samme interesser som de kunne være forenlig med enn det motsatte.

En av mennene som skrev til henne levde ca to timer unna, men når hans e-post ble for intens, hun støttet av. De hadde ikke engang møtt eller Skyped, og han hadde allerede fortalt henne at han ikke ønsker å forfølge noen andre.

Hun følte at han var følelsesmessig knyttet uten selv å vite henne, og det ble for mye for fort. Hun fortalte ham at hun ikke var klar til å gjøre dette engasjementet ennå, og han forsvant.

load...

Hun var litt lettet og var smart å følge hennes intuisjon og ikke forfølge denne mannen.

Dette er den normale dating prosessen

Da hun gikk på en date med den andre mannen hun møtte på nettet, hun trodde han var hyggelig og de hadde en flott tid. Men han gjorde ikke kalle henne igjen. Dette er også svært vanlig.

Husk at du er på en datingside og er dating flere personer på en gang. Jo oftere du går på datoer, jo bedre dater du bli, og det begrenser hva du er

Virkelig er ute etter.

Så hun gjør noe galt ved å vente? Er prosessen ikke raskt nok for henne? Skulle hun være maile menn i stedet for bare å like og favoriting dem?

Problemet er at hun ønsker en fyr å forfølge henne og hun forutsetter at de ikke er interessert hvis de ikke svarer til de passive liker og favoritter.

Hva er løsningen?

Hvis du vil ha en mann til å forfølge deg , må du gi ham et bedre signal. Det betyr å ta seg tid til å lese hans profil og sende en kort, flørtende e-post for å si hei.

Finn noe i sin profil som pirret din nysgjerrighet, stille ham et spørsmål om noe han skrev og deretter invitere ham til å besøke profilen din.

Når du tar saken i egne hender, du starter en digital dialog som forhåpentligvis vil slå inn i en telefon dato og anledning til å møte IRL.

Dette betyr ikke at en kvinne må være den aggressive og vil ikke ha mannen hennes tigge for å se henne igjen.

Sjansen er at menn vil være glad for å se din e-post i innboksen sin og din date kortet vil begynne å fylle opp.

Bilde kilder: indycatholic.org, 247sports.com, vixely.com