Hvordan unngå online dating-tvangstanker

12 juli 2019

Når det brukes riktig, online dating fungerer som en virkelig effektiv supplement til et normalt, sunt, real dating liv. Mens det er absolutt mulig å møte din neste oppkobling, kjæreste eller kone på nettet, har du sannsynligvis ikke vil ha mye dating suksess med en kvinne du møter på nettet hvis du ikke har en solid base av sosiale ferdigheter bygget opp fra møte og flørte med kvinner i den virkelige verden.

Online dating tillit ikke nødvendigvis oversette til virkelige verden dating suksess. Dessverre, en hel masse menn glemmer dette viktige punktet og bruke online dating som en full-on erstatning for analog dating, og det er et reelt problem.

Menn som gir online dating for mye vekt har en tendens til å gjøre følgende feil:

load...

1. De bruker for mye uproduktiv tid på nettet.

Det er veldig lett å logge seg på en online dating nettsiden og tilbringer timer å sjekke og re-sjekke kvinners profiler uten å sende ut en enkeltmelding.

Dette er det digitale motstykket til å gå til en park, en kafé eller en bar og tilbringer timer ser på alle de pene jentene og unnlater å si “hei” til noen av dem, og det er like ødeleggende for din følelsesmessige tilstand.

Videre kan jentene se når du besøker sine profiler, og sjekke ut en jente om og om igjen uten å si noe er veldig skumle. Hvis du klarer å samle opp steiner for å faktisk sende henne en melding etter at hun ser du har sett på henne mer enn 13 ganger, hun er usannsynlig å svare.

load...

Hold på nett kort og fokusert. Aldri tillate deg selv å logge på og bare bla. Alltid kommer online med et mål for øyet (som å sende ut tre meldinger), deretter logge av det andre du nå det målet.

“Online dating er en flott introduksjon til

leter etter og snakke med nye kvinner.”

2. De tilbringer mer tid flørter på nettet enn i person.

Du bør alltid, alltid, alltid bruke mer tid på å snakke med jenter i person enn å snakke med dem på nettet. Ingenting vil føle deg bedre og forbedre din dating ferdigheter mer enn person-til-person kontakt med attraktive jenter.

I tillegg bruker mer tid på å snakke med jenter i det virkelige liv vil ta desperate kanten av din online kommunikasjon og gjøre deg mer vellykket med digital dating liv også.

Bruke minst dobbelt så lang tid å tilbringe tid med attraktive jenter i den virkelige verden enn du bruker meldingstjenester jenter på nettet. Husk at målet med online dating er å møte i person, ikke til uendelige direktemelding.

load...

3. De har for mange profiler.

Du vil alltid gjøre det bedre hvis du fokuserer på ett til tre dating nettsteder enn hvis du prøver å finne kjærligheten hver eneste sted du tror kan få deg en date.

Personlig tror jeg du vil få de beste resultatene å registrere seg for bare ett område. Hvis du forblir fokusert og vet nøyaktig hva du leter etter, er det ingen grunn til å spre fokus blant flere digitale muligheter.

Finne ut hva du leter etter, og deretter finne en til tre nettsider der kundebase matcher nettopp det.

4. De bekymrer seg hva andre mennesker vil tenke.

Hvem bryr seg om at du er på en datingside? I disse dager, er online dating helt normalt og er den nest vanligste måten par finner hverandre, rett bak møte gjennom venner.

Hvis du er åpen og ærlig om dating på nettet, du trenger aldri å bekymre deg for at noen vil se din profil og “fange” deg. I tillegg bør du ikke bekymre deg hvis du ønsker å delta i en online datingside rett etter at du får ut av et seriøst forhold.

I dette tilfellet, er online dating en flott introduksjon til jakt etter og snakke med nye kvinner - en introduksjon som er lav effekt og uforpliktende nok til å hjelpe deg gjennom en vanskelig tid i dating liv.