Hvordan spørre en jente om hun har kjæreste

1 juni 2019

Tenk deg at du gjør din ukentlige dagligvarer kjøre, venter på bilen til service eller henger ut med venner på nabolaget vannhull.

Du ser deg rundt og på tvers av rommet - eller rett ved siden av deg - det er en jente du ønsker å møte. Du smiler; hun blinker en tilbake.

Sohow finner du ut om hun har en kjæreste? Du følger disse enkle trinnene:

1. Vurdere situasjonen

Hvis du er som meg, er det første du gjør er å se på henne ringfingeren for ledige stillinger. Ingenting? Kryss av!

load...

For det andre er det noen barn rundt? Dette vanligvis meanstheir far er sannsynligvis ikke så langt unna. Sjekk, vi er bra!

Tredje, hun smiler og ler i telefonen hennes mens du spiller med hennes hår? Hvis ja, sjansene er det er en fyr i den andre enden. Dette er ikke så bra.

Men hvis hun ikke er det, er det på tide å gjøre ditt flytte og slå av en samtale , forhåpentligvis gi deg sjansen til et godt forhold.

Nå bør ting ser bra ut så langt, vil du aldri virkelig kjenner henne status med mindre du gjør en ting:

2. Be henne!

Ikke så enkelt, ikke sant? Og selv om det er noen andre, sier macho selv du kan vinne henne over, at du er bedre mann. Saken er, men det kan virkelig hjelpe din situasjon å vite på forhånd hva som skjer inne i hennes liv, relasjonsmessig.

load...

Hvordan finner du ut sikkert? Jeg har kommet opp med noen ideer.

Vent, før jeg gjør det, la meg starte med å si dette: Hvis hun har en kjæreste, som bør holde deg fra å prøve? Hva om hun går med på å gå ut likevel, og du oppdager at hun ikke er fornøyd med sin situasjon, er fortsatt spiller feltet eller liker du bedre?

Dating handler om å finne den rette for deg, og mange ganger finner vi at “spesiell en” mens du ser noen andre. Når sant skal sies, selv om du fant ut at hun allerede er involvert, hennes respekt og tiltrekning mot deg vil bare øke hvis du prøver. Kvinner hater svake menn og elsker de som prøver ting når oddsene er mot dem. De liker jegerne.

OK, men likevel ønsker å vite. Hvordan finner du ut uten å få egg på ansiktet ditt Enkelt? Spør men vær forberedt.

Den beste måten å finne ut noen informasjon om en jente er ved bare å spørre henne.

Under en samtale si noe sånt som:

load...

Tro meg, de fleste kvinner liker den ekstra oppmerksomheten, selv om de er pladask med en annen, og å gjøre dette vil bare øke din selvtillit hvis du prøver.

Selv om du finner ut at hun har tatt, det er en flott måte å lære hvordan man skal håndtere avvisning og reagere positivt, og denne holdningen kan bare hjelpe deg neste gang rundt.

Men hva hvis du ønsker å finne ut uten å spørre Det er noen mer subtile måter?:

1. Felles venner

Hvis du har delt venner, er det veldig lett å spørre en av dem om jenta du er interessert i. Andre ganger kan de faktisk snakke om kjæresten sin. Bare ikke være for opplagt om det. Folk elsker å sladre.

2. Sosiale medier

Ikke bruk dette som en grunn til å forfølge eller stadig holde orden. Folk får problemer å gjøre dette, men hvis du ønsker å kikke på hennes Facebook sivilstatus eller bla hennes innlegg på Twitter, det er OK.

Hvis hun er i et forhold, vil hun også ha bilder som gjenspeiler hvordan og hvem hun tilbringer sin tid med - med mindre hun er svært privat og ikke føler behov for å dele.

Hvis hun er i et forhold, vil hun ha bilder som gjenspeiler hvordan og hvem hun tilbringer tid med.

3. Enkel samtale

Mens diskutere hverdagslige temaer, er sjansen stor for at hun vil bringe opp sin kjæreste (hvis den finnes) eller hennes interesse for noen andre. Dette er også en god måte å finne ut hvor mye du virkelig liker henne. Du kan oppdage dine interesser er svært forskjellige.

4. Behavior

Måten hun opptrer kan noen ganger gi bort signaler om at hun har en kjæreste eller er virkelig interessert i noen andre.

Er hun stadig på telefonen texting og smilende? Er hun alltid opptatt med å kjøre bort til noen sosiale arrangement? Har hun ignorere blikk fra andre menn? Ingenting av dette er en sikker måte å finne ut, men noen jenter kan reflektere et sterkt signal.

Måten hun opptrer kan noen ganger gi bort signaler om at hun har en kjæreste.

Det er mange andre måter å oppdage en jente sivilstatus, og jeg har bare kalt noen, men du bør vurdere at dating og hele scenariet av å finne den rette ofte innebærer å konkurrere med andre. Det er naturlig og bare en del av spillet.

Enten du finner ut den du er målet har romantiske steder og andre steder eller ikke, er den beste tingen å gjøre flytte hvor ditt hjerte fører. Bare gå for det. Som det sies: “Hvis det er ment å være, vil det bli.”

Er du interessert i noen, og lurer på om de allerede er involvert? Legg igjen en kommentar nedenfor, og vi vil gjerne diskutere.

Bilde kilder: patheos.com, reyjunco.com, amazon.com