Hvordan skjuler jeg profilen min på Zoosk? (2019)

31 januar 2019

La oss si at du møtte noen på en datingside som du virkelig liker og ønsker å bli kjent. Du ønsker ikke å slette kontoen din, men du også ønsker ikke å oppbevare får nye kamper og meldinger du ikke kommer til å se på. Eller kanskje du ikke vil at personen skal se at profilen din er fortsatt aktiv og bli opprørt. Eller kanskje du har vært på stedet for en stund og bare ønsker å ta en pause fra online dating for en stund.

Uansett årsak, de fleste dating-nettsteder, inkludert Zoosk , tillate deg å skjule din profil. Her er fire enkle trinn for å gjøre det på Zoosk.

1. Logg deg på Zoosk & Click ditt visningsnavn

Selvfølgelig er det første du vil gjøre hvis du ønsker å skjule din profil på Zoosk er å logge inn på din konto. Du kan gjøre dette via en stasjonær, en smarttelefon eller et nettbrett.

load...

Deretter vil du ønsker å klikke på visningsnavnet, som er som ditt brukernavn - det er akkurat hva du går med på nettstedet. Du finner dette i øvre høyre hjørne på hver side.

Når du er logget inn på Zoosk, se til høyre på siden, og du vil se ditt brukernavn, alder og plassering samt en pil ned. Det er hva du ønsker å klikke.

Du vil også se din alder og plassering. Når du klikker på visningsnavnet ditt, får du en rullegardinmeny med en haug med alternativer for å redigere din profil, justere ditt medlemskap, og logge ut.

2. Klikk på “Kontoinnstillinger” i rullegardin

I denne rullegardinmenyen, vil du se ting som “Min profil”, “Gå Invisible”, “mynter”, “Hjelp”, “Logg ut” og “Kontoinnstillinger”. Sistnevnte er hva du skal klikke.

load...

3. Klikk på “Edit” i “Kontostatus” Section

Når du klikker på “Kontoinnstillinger”, vil det være flere andre punkter som “konto”, “Meldinger”, “Betalinger”, “abonnement”, “mynter”, “Boost”, “automatisk svar”, “blokkerte brukere” “SmartPick” og “Home”. Du bør bo i “konto”, som er standard.

I kontoinnstillingene, se til helt nederst på siden, og du vil se “Kontostatus.” Klikk på ordet “Edit”, som er til høyre, for å skjule din profil.

Her ser du “Name”, “Språk”, “E-post”, “passord”, “Mobile Phone” og “Kontostatus”. Til høyre for hver, det er ordet “Edit”. Klikk på en neste til “Kontostatus.”

4. Klikk på “Pause konto” og velge hvor lenge

Når du har klikket “Rediger” ved siden av “Kontostatus”, vil du ha muligheten til å klikke “Pause Account” eller “Deaktiver konto.” Klikk på tidligere. Deretter en pop-up vises. Det er der Zoosk forklarer hva skjule profilen din betyr. For eksempel, vil området lagre tilkoblinger og din siste meldingen historie.

load...

Zoosk kan du bestemme hvor lenge du ønsker å skjule profilen din, så når du bestemmer deg, klikk på “Pause din konto.”

Zoosk kan du også velge hvor lenge du ønsker å skjule din profil: en dag, to dager, tre dager, fire dager, fem dager, seks dager, en uke, to uker, en måned, to måneder, seks måneder, ett år , eller “til jeg kommer tilbake.” det siste du vil gjøre er å klikke på den grønne “Pause Account” -knappen.

Din Zoosk profil vil vente på deg når du ønsker å komme tilbake

Det er massevis av grunner til hvorfor du ønsker å skjule din dating profil, og et flertall av dating-nettsteder, inkludert Zoosk, ikke bare gi deg denne muligheten - men de gjør det også enkelt å gjøre det. I tillegg kan du være trygg på at du ikke mister noe. Profilen din vil være nøyaktig slik du forlot det når du bestemmer deg for at du ønsker å starte online dating igjen.