Hvordan en online forhandler av forlovelsesringer og smykker kan tilpasse de romantiske bevegelsene dine

3 februar 2019

Kortversjonen: Taylor & Hart har revolusjonert måten folk plukke ut smykker for deres kjære ved å tilby tilpassede design på sine engasjement og gifteringer. Kundene kan velge mellom over 100 000 graderte diamanter og fargede edelstener, og så de kan arbeide med en personlig konsulent for å få form, kutt, og bandet akkurat. Taylor & Hart har fysiske steder i London og New York City, men det selger smykker rundt om i verden gjennom en praktisk nettbutikk. Takk til Taylor & Hart, alle kan gå på nettet og lage en unik gave til den spesielle personen.

I 2013 visste sørafrikanske entreprenøren Nikolay Piriankov kjæresten hans var noen spesiell, og han ønsket å planlegge et forslag om å uttrykke hvordan han følte seg. Så kom han ut til en gammel venn i diamantindustrien for hjelp til å opprette en original ring. Nikolay hadde en visjon for en ring som ville reflektere skjønnheten i hans forhold.

load...

Etter å foreslå til kjæresten sin, så en mulighet til å lage egendefinerte forlovelsesringer rimelig og etisk Nikolay Piriankov.

Med hjelp av sin venn, Nikolay designet og produsert en forlovelsesring inspirert av bølgene i havet utenfor kysten av Cape Town, der han foreslo. Nikolay kjæreste ble overrasket av omsorg og tanken som gikk inn den tilpassede ringen, og hun sa ja til forslaget hans.

Det øyeblikket forandret Nikolay liv på to måter. Ikke bare gjorde han få engasjert, men han har også begitt seg ut på abusiness våge å lage skreddersydde diamantringer tilgjengelig for alle blåøyde romantisk der ute.

load...

Nikolay grunnla diamantring e-selger nå kjent som Taylor & Hart å tilby spesialdesignede smykker til en rimelig pris.

“Taylor & Hart er en nedbrytende e-handel av skreddersydde forlovelsesringer og fine smykker,” sier Iva Tsenkova, selskapets PR og sosiale medier Manager. “Vi designer one-of-a-kind stykker for våre kunder med en hastighet og pris som er uovertruffen.”

Nå kan folk bruke Taylor & Hart å designe en unik ring, armbånd, kjede, eller andre smykker som vil forbløffe sine betydelige andre. E-selgerens personlige designprosessen har gitt kundene muligheten til å få akkurat det de vil og gi en meningsfull gave ulik alle andre.

Forstyrre diamantindustrien ved å tilby større verdi

Taylor & Hart er en teknologisk avanserte smykker selger som opererer helt på nett. Forhandleren setter kundene i ansvaret ved å tilby et bygge-det-selv forlovelsesring delen. Kunden kan planlegge en konsultasjon med en ekspert som vil tilpasse diamant form, stil og ring metall. Når kunden er fornøyd med design, og Taylor & Hart kan ha sin skapelse klar i 15 til 30 dager.

load...

“Vi er historiefortellere på hjertet,” Iva sa, “og sette folk i stand til å fortelle sine kjærlighetshistorier gjennom smykker.”

Mange unge fagfolk rundt om i verden har hoppet på denne muligheten til å lage sine forslag skiller seg ut og gi den spesielle personen en uerstattelig gave.

“Taylor & Hart visjon er å koble kunder med det opprinnelige formålet med smykker som apersonalized produkt som forteller en historie,” Iva sa. “Vi er historiefortellere på hjertet og sette folk i stand til å fortelle sine kjærlighetshistorier gjennom smykker.”

Dette forstyrrende forretningsmodell har forbedret smykker shopping erfaring og gjort vakre tilpasset smykker mer tilgjengelig for den gjennomsnittlige dater.

Taylor & Hart gir en personlig touch til alle sine kreasjoner ved å sette en rød rubin på innsiden av alle sine ringer. Denne gratis siste touch er gullsmed kvalitetsstempel håndverk og representerer hjertet som går inn i hver brikke.

Under mottoet “teamarbeid gjør drømmen arbeid,” Taylor & Hart teamet har drømt opp en innovativ måte å lage og selge smykker. Dens skreddersydd prosess har madecustom design rimeligere enn noen gang før. Taylor & Hart partnere med Erkjenne å tilby 0% april finansiering på online kjøp.

Enten du ønsker å legge til dine initialer til bandet eller opprette en helt original forlovelsesring, kan Taylor & Hart gi deg verktøy for å slå hjertet ditt ønske til virkelighet.

Du kan sette et personlig preg på en forlovelsesring ved hjelp av Taylor & Hart.

Taylor & Hart har en 90-dagers returrett på nesten alle sine smykker. Det eneste unntaket er for individuelle diamanter eller edelstener som koster mer enn $ 15.000. Den smykker Selskapet tilbyr også en levetid Fabrikantgaranti , gratis Årlig Ettervern og annen nyttig garanterer at sikkerhets kvaliteten på hver Taylor & Hart kjøp.

Den fantastiske utvalget at Taylor & Hart er ideelt for daters shopping for en gave til en spesiell anledning. Kundene har over 150.000 etisk hentet diamanter og edelstener å velge mellom, og de kan finjustere smykker som passer deres smak og lommebok.

“Den smykker våre kunder kjøper og slitasje fungerer som en talisman som hjelper dem husker fondly minnene om de spesielle øyeblikkene i livet,” Iva sa. “Vi tror at fagmessig laget tilpassede smykker som symboliserer din stil og historien skal være tilgjengelig for alle.”

Bespoke Kundeservice Skiller E-selger

Personalisering er navnet på spillet for Taylor & Hart. Den smykker forhandler har utviklet en kunde første forretningsmodell hvor romantiske ideer blir fysiske realiteter. Folk kan avhenge av Taylor & Hart til å gjennomføre sine visjoner og skape et kvalitetsprodukt ved hjelp av etiske sourcing metoder.

En personlig design konsulent kan hjelpe kundene gjennom skreddersydd prosessen og sikre at de ender opp med en forlovelsesring de kan være stolte av å tilby den rette.

“Vi er kjent for vår fremragende service og for å prøve å bygge en gullsmed for livet" forholdet”, Iva sa. “Gjennom empati lytter vi først søker å forstå før tilby råd eller veiledning.”

Taylor & Hart tilbyr en praktisk, fleksibel og kostnadseffektiv ring handleopplevelse.

Utforme en tilpasset forlovelsesring eller giftering tar tid som Taylor & Hart arbeider for å få alle detaljene akkurat - innenfor kundens stil og økonomiske spesifikasjoner. Etter at de har utarbeidet et design, kan kundene besøke et utstillingslokale i New York eller London for å se en 3D-trykt kopi av ringen og gi tilbakemelding. De kan endre og vise ring design opp til tre ganger.

Når kunden godkjenner det endelige produktet, vil de motta et tilbud, som er gyldig i inntil to uker. Tilpassede engasjement ringene typisk ta ytterligere måned for å produsere og skip.

“Vi gir det beste av nettet og det beste av detaljhandel,” Iva sa. “Det som skiller oss er friheten vi tilbyr våre kunder i måten de handler - de har frihet til å handle på nettet eller besøke et utstillingslokale, frihet til å velge en pre-designet ring eller starte fra scratch på en skreddersydd ring, og friheten til å kommunisere via e-post, telefon, eller til og med WhatsApp og få en 24/7 klient-leder handleopplevelse.”

I 2018, Taylor & Hart lanserte sin første ready-to-wear smykker samling , som har halskjeder, armbånd, øredobber og ringer. Disse brikkene har en fantastisk måte for par å holde kjærligheten kommer og butikk på Taylor & Hart for bursdager, jubileer, helligdager og andre spesielle anledninger.

Ved å utvide sin samling, Taylor & Hart har som mål å vinne kundenes lojalitet og bli deres gullsmed valgfrihet for resten av livet. De fanger par hjerter med en imponerende forlovelsesring, og da de kontinuerlig tilfredsstille eksisterende kunder med smykker verdig en stor kjærlighetshistorie.

Noe som gir en ekstra polske to Love Stories

Taylor & Hart er i bransjen for å gjøre romantiske minner, og virksomheten er god. Mange par har skrevet til teamet for å takke dem for å gå den ekstra mil for å gi høy kvalitet smykker til en rimelig pris.

“My design konsulent gjorde en fantastisk jobb, helt ned til stilen på klør som er satt rundt min diamant,” sa Andrew , som foreslo å Forrest i 2016 ved hjelp av en Taylor & Hart ring. “Jeg har fått så mange komplimenter på den. Det er så glitrende og så unikt.”

Taylor & Hart hjulpet Jon tilpasse sitt forslag til Hayley med en tilpasset enhjørning ring.

Jon og Hayley møttes på nettet, og de datert i fem år før han bestemte seg for det var på tide å få alvorlige og sette en ring på den. Ikke bare noen ring heller - en enhjørning-inspirert Taylor & Hart ring. Da Jon så en annonse for en tilpasset ring design, han umiddelbart tenkte på enhjørninger. Han visste kjæresten elsket Disney prinsesser og enhjørninger, så han opprettet en forlovelsesring som ville gi et nikk til de mytiske skapninger.

Hayley ring har hemmelige unicorn horn under bandet. “Det er perfekt - akkurat den type stil jeg ville,” Hayley said.When Jon foreslått, ga han Hayley et glass tøffelen, en enhjørning ring, og et minne hun vil alltid verdsette.

Når Kate flyttet til over dammen til London i 2014, hadde hun ikke tenkt å bo lenge, men møtet James snudde livet hennes på hodet. Innen to måneder med dating, visste Kate James var en for henne , og hun bestemte seg for å bo i London permanent.

Kate var faktisk den som fant Taylor & Hart nettside. Hun videre James en e-post av hennes ideer for en ring, og han kom i kontakt med en personlig konsulent for å gjøre det skje. Sluttproduktet var alt hun hadde forestilt og mer. “Vi elsket den første ringen så mye at vi faktisk kom tilbake til dere for en giftering,” sa James.

Slike inspirerende kjærlighetshistorier motivere Taylor & Hart team til å fortsette å komme opp med innovative måter å inspirere romantikk, takknemlighet og kjærlighet.

“Vår oppgave er å bli folks pålitelige gullsmed for alle viktige øyeblikk i livet,” Iva sa. “Vi ønsker å fortelle sine historier. Vår visjon er å skape en merkevare som er kjent og elsket over hele verden for sin vennlige service, høy kvalitet tilpasset design, og åpenhet.”

Taylor & Hart Tar en meningsfull tilnærming til å gi gaver

Når du handler på Taylor & Hart, kan du la fantasien løpe løpsk og skaper en kjærlighetssymbol unik for deg og din partner. Du kan bruke cloud-basert plattform for å designe en skreddersydd engasjement eller giftering å gjøre anledningen så mye søtere og mer personlig.

Takk til Taylor & Hart, trenger par ikke trenger å betale for generiske eller overprisede biter av smykker. De kan slå til denne innovative smykker e-selger for kvalitetsarbeid, unike design, og rimelige priser. Enten du plukke ut en diamantring eller et par øredobber, kan du finne eller lage en minneverdig gave gjennom Taylor & Hart.

“Vi gir vårt engasjement ringer en personlig historie som bærer langt mer følelser enn et ferdig ringen noensinne kan,” Iva sa. “Hva er mest inspirerende er det mulighet for våre kunder å starte med blanke ark og utforme en forlovelsesring som er full av mening.”