Hvordan menn kan overvinne sjalusi

16 juni 2019

Sjalusi er en av de mest destruktive krefter som kan komme inn i bildet i et forhold, og det er en av de viktigste grunnene en kvinne vil velge å dumpe henne fyr.

En teskje av sjalusi kan vise at du virkelig omsorg for jenta , men noe mer enn det sier mer om deg enn det gjør om henne. Komme over dine sjalu tilbøyeligheter kan være det viktigste du noen gang gjøre for deg selv og ditt forhold.

Hva er sjalusi, likevel?

Sjalusi er ikke en demonstrasjon av kjærlighet. Det er en demonstrasjon av din usikkerhet og frykt for å miste din jente. Det gjør henne til å se dine svakheter, ikke dine sterke sider.

load...

Husk at en kvinne er tiltrukket av styrke, enten det er fysisk styrke eller karakterstyrke. Hun søker alpha male (toppen hund, så å si) som vil beskytte henne og gi henne.

Når du er sjalu på fyren hun snakker til, er det en klar melding til henne at du tror han kan være litt over deg. Dette kan gjøre henne ser deg som mindre av en mann og den andre fyren som en mer attraktiv premie, selv om hun ikke hadde noen intensjon om å være med ham til du mistet din kul.

Det er din tillit til deg selv og din uuttalt forutsetning om at hun vil komme tilbake til armene på den mest verdige mannen (deg) som spiller en viktig rolle i hennes fortsetter oppfatning av deg som “ The One ”. Og kvinner er aldri utro mot The One.

load...

Skjermene av sjalusi kan gjøre rasende henne til avhør ufeilbarlig lojalitet hun har investert i deg og forholdet så langt. Du er i utgangspunktet å fortelle henne at du ikke stoler på henne, noe som vil være begynnelsen på en kile som driver henne vekk fra deg.

Mistanker og beskyldninger vil gjøre absolutt ingenting godt for henne eller forholdet, men de kan bli en selvoppfyllende profeti som driver henne inn i armene på en annen mann.

“Så lenge hun fortsetter å komme tilbake, er det ingen grunn

å ødelegge ting med uhemmet sjalusi.”

Hvorfor er hun smiler til den fyren?

Før vi ser på noen løsninger for å forlate din sjalusi, er det viktig å forstå noen av de utløser som utløste din sjalu respons.

På dette punktet kan du si, “Det er ikke meg eller min usikkerhet. Det er hennes og hennes konstant flørter !”Hvis forholdet er stor når du er sammen, det er veldig muligens ikke tilfelle.

Menn er programmert fra fødselen å være menn, og kvinner er programmert til å opptre som kvinner. De lærer i tidlig alder at et smil er ikke bare høflig, men det vil gjøre folk liker dem og hjelpe dem med å få det de ønsker og trenger.

load...

Det kan ikke være din natur å smile til folk og være sjarmerende når du snakker med dem, men det er hennes natur.

Fantasien er ikke alltid en nøyaktig gjengivelse av hva som egentlig skjer. Hun er en kvinne og hennes hjerne er ikke alltid direkte koblet til skrittet hennes, som din er.

Hun reagerer og svarer folk på høflig menneskelige plan som hun alltid har, og hun ikke engang vet hennes skjønnhet og feminine Wiles er oser ut litt. Hun smiler fordi det er det hun gjør, og hun fniser fordi hun er litt uvel i situasjonen.

Hvis det skjer for å avvæpne en annen mann nok til å gjøre en tjeneste for kjæresten sin, så det er bare menneskelig natur på jobb. Hvis hun kommer til å jukse på deg, er det ikke kommer til å være foran ansiktet.

Med en bedre forståelse av dynamikken i arbeid, her er noen ideer som kan hjelpe deg å kontrollere din sjalusi:

1. Stol henne.

Hun er prisen du jobbet veldig hardt for å vinne, og du har aldri sett noen grunn til å være sjalu da. Hun er den samme personen nå. Tro hva hun sier og gi henne en lang bånd.

2.Curb fantasien.

Når du mister rasjonelle perspektiv og anta hennes tardiness eller handlinger peker på utroskap, prøve å forestille tre positive ting som kan forklare situasjonen, også. Ikke alltid hoppe til worst-case scenario.

3.Judge henne de gangene du er sammen.

Hvis det er hemmelige ting som skjer i livet hennes, vil du være i stand til å oppfatte dem når du er sammen. Hvis hun er alltid kjærlig og gi, og ikke frittliggende eller kjølig, så antar at hun er like inn i deg når hun er borte - fordi hun er.

4.Work på din egen selvfølelse.

Hvis du ikke tror du fortjener den kvinnen du har, så din usikkerhet vil stige til overflaten, og så vil din sjalusi. Bli den mannen hun fortjener, og hun vil få deg til å føle deg trygg i ditt forhold med henne.

Forstå at sjalusi vil alltid skade et forhold skal hjelpe deg å holde det utnyttet. Din sjalusi forteller henne at du er svak og usikker, at du ikke stoler på eller tro henne, og at du ikke setter pris på hennes lojalitet.

Du elsker at hun er en vennlig, tiltalende jente, så det er å forvente andre vil sette pris på at om henne også. Bare slappe av og elsker henne.

Så lenge hun fortsetter å komme tilbake, er det ingen grunn til å ødelegge ting med utemmet sjalusi.