Hvordan få et “langdistanseforhold” til å fungere (en sakkyndiges 6 tips)

18 februar 2019

Jeg har jobbet med en rekke par der en person måtte flytte for å ta en jobb de ikke kunne finne lokalt. I andre tilfeller par møttes på nettet og var ikke i stand til å flytte sammen. Marcia og Harvey kom til meg i en situasjon som ligner på det første eksempelet.

Når Harveys selskapet ble kjøpt opp, mistet han jobben. Deretter ble han tilbudt en lukrativ jobb i hans drømmer i Seattle. Etter uker med diskusjon, bestemte de seg for at han skulle ta det. Marcia sa: “Endringen har vært veldig vanskelig for oss begge. Vi virkelig savner hverandre, selv om vi vet at det er best for Harvey og våre penger situasjon.”

load...

Holde et forhold levende og sunt når du bor i samme hus er utfordrende nok. Men når par skilles etter den geografiske avstanden, det setter ekstra belastning på forholdet.

Uansett om en partner måtte flytte til en annen stat, eller du møtte på nettet og falt i kjærlighet, her er seks strategier for å hjelpe deg å arbeide gjennom noen av Kinks av å håndtere en langdistanse forhold.

1. Finn en ny måte å se på situasjonen

Det er normalt å føle distressed om dette skillet. En måte å forvandle din negative utsiktene er å reframe situasjonen.

load...

Selvfølgelig, du kommer til å være frustrert med separasjon, men prøv å holde positivitet opp.

Det er, prøver å vise langdistanse forhold i et positivt lys. Hvordan kan leve fra hverandre for en begrenset tidsperiode være gunstig?

Marcia frivillig denne: “Det har gjort våre reunions sexy.” Hun sa også at hun gledet seg til å dekorere Seattle leilighet.

De to snakket om å ha mer tid til å gjøre sine egne ting og ikke ta hverandre for gitt. Harvey sa at hans nye stilling har vært enorm for hans karriere. Prøv å komme opp med minst tre fordeler.

2. Ikke har hemmeligheter fra hverandre

De to viktigste forsvar mot sjalusi, mistenksomhet og paranoia er åpenhet og inkludering. Dele historier med partneren din om menneskene i livet ditt. Ikke utelate hendelser eller interaksjoner rett og slett fordi de kan inspirere et stikk av sjalusi.

load...

Du vil både erfaring ensomhet og sjalusi fra tid til annen, men å holde ting fra hverandre, uansett hvor lite, vil gjøre det verre.

Hver av dere vil oppleve ensomhet fra tid til annen - det er naturlig. Men du kan holde deg fra å handle på det - og holde partneren din fra å bekymre som du vil - ved å avsløre dine følelser og gir mange detaljer om livet ditt.

3. Kartlegge Parametere Sammen

Setter seg sammen og definere parametrene og forventninger til denne langdistanse ordning. For hver av dere, hva er dine bekymringer? Hvor ofte vil du besøke? Hva med barna? Er det innenlandske problemer (husholdning vedlikehold, bil, økonomi, etc.) som kan kreve en ny handlingsplan?

Sammen finne ut hva forventningene er for lang avstand ordning. For eksempel gå dere hverandre hver helg?

Jeg oppfordret Marcia og Harvey å diskutere deres største forholdet bekymringer med hverandre, bekymringer som intimitet, sjalusi og tillit. Det er viktig å få alt ut i det fri helt i starten, slik at du både kan begynne denne nye eventyr på like fot.

4. Se fremover, og lage en plan

Be partneren din: Hvor ser du oss i ett år? Hva med fem årene? Snakk om hva hver av dere kan gjøre, i sammenheng med lever adskilt, som vil gjøre denne fremtidige visjon til virkelighet. Å ha felles mål er en av nøklene til et lykkelig forhold, og gjøre denne aktiviteten subtilt minner hver av deg at du jobber som et team.

Diskutere ting som hvor du ser ditt forhold kommer i fem år, og sette mål du kan oppnå sammen.

Bor i egne boliger betyr ikke at du må føre separate liv og har separate futures, og heller ikke at avstanden vil være permanent. Harvey innrømmet at han hadde problemer med dette. “Når jeg prøver å projisere inn i fremtiden, jeg føler meg lammet.” Jeg foreslo at han snakker om hvor han ønsker at forholdet skal være om fem år, ikke nødvendigvis detaljene i deres livssituasjon, og han fant dette nyttig.

5. Etablere daglig kontakt

Sett opp vanlig telefon, Facetime eller Skype datoer. Det er utrolig hvor teknologien har brakt folk sammen. Kommunisere hver dag, mer enn en gang, hvis det er mulig. Det er kritisk viktig, når to mennesker ikke kan ha fysisk intimitet, for å opprettholde et emosjonelt bånd.

Prøv å kommunisere minst en gang om dagen, selv om det er å dele ting som hva du hadde til lunsj. Det vil gjøre en forskjell!

Selv om partneren din er egentlig ikke en oppleser, finne måter å holde kontakten. Hvis hun hater å være på telefonen, så e, tekst eller direktemelding hverandre. Del dine små seire og frustrasjoner eller bare noe morsomt som skjedde i løpet av dagen. Spør om hverandres dag, og sørg for å støtte hverandre gjennom gode og dårlige dager. Bli kjent med hva en dag i livet til partneren din ser ut.

6. Komme sammen i Person

Snakker, video chatting, og e-post er alle gode. Men for å opprettholde et romantisk forhold, må du få tid til å se hverandre ansikt til ansikt. Sammen gå over ditt arbeid, familie og andre forpliktelser, og deretter planlegge tider når du besøker. Det er også viktig for hver partner å besøke den andre partneren, hver person bør ha mer enn en verbal beskrivelse av den andre partneren hjem, byen, og favoritt haunts.

Teknologi gir oss store fordeler, men ingenting slår personlig kontakt. Sett opp en reise og meetup rutine som fungerer for deg!

Også når du ser hverandre, finne kreative - og hyppige - måter å holde romantikken går i forholdet. Fordi Marcia er en lærer, var det lett for to av dem til å planlegge turer til Seattle. “Men han må komme her også, noen ganger” sa hun, “fordi barna savner ham.”

Det er mulig å trives i et langdistanse forhold!

Marcia og Harvey har hatt Skype-økter med meg i et halvt år. Harvey kobler fra Seattle og Marcia fra Chicago. Selv om sjalusi og ensomhet var i starten, de to største utfordringene for dem, de har lært til tekst og video chat med hverandre nesten daglig og inkludere andre i vanlige detaljer i livet.

De diskuterer ofte at dette er en midlertidig situasjon, og Harvey arbeider for å overtale sin nåværende selskap å flytte ham til Chicago. Marcia har vært vitne til hennes venner og voksne barn oftere også, som holder henne opptatt. Hun kom selv til et helsestudio for første gang, og spiller tennis i en kvinne liga.

Vi vet alle at det kan være utfordrende å foreta lokale relasjoner arbeid, så har miles mellom deg og din partner kan opprette flere påkjenninger. Mitt råd er å ikke glemme de små tingene. Når du ser en morsom sitat, komisk, eller historie, sende det til partneren din. Fortsett å gjøre hverandre latter, selv om du ikke er ansikt til ansikt. Minn deg selv på hvorfor du ble tiltrukket av hverandre i første omgang. Og, selvfølgelig, nå og da skrive din partner kjærlighetsbrev som du kan sende i posten. De er den perfekte måten å la den andre personen vite at du tenker om dem.

Bilde kilder: manrepeller.com , connect-bridgeport.com , communitychaplainservices.org , lovemybrit.com