Hvordan lage en jente som deg (over tekst, online og personlig)

6 mai 2019

Å finne ut hvordan du får en jente til å like deg kan være forvirrende og frustrerende, men det trenger ikke å være. Ikke bare kan vi hjelpe deg å forstå hvordan å gjøre det, men vi kan også hjelpe deg å forstå hvorfor disse tipsene fungerer.

Her er hvordan å gjøre en jente som deg, enten du flørte over tekst, online eller i person. Klikk på lenkene under for å hoppe til den delen som best dekker dine behov.

Over Tekst | online | Personlig

Hvordan få en jente som deg (Over tekst)

Texting har blitt de facto måte å kommunisere. Det er enkelt, det er raskt, og det er ikke-påtrengende (for det meste). Selv thoughit er alltid bedre å snakke i person, jeg vet at du fortsatt kommer til tekst, så la meg hjelpe deg å gjøre det på riktig måte.

load...

1. Send Gratis, enkel meldinger som ikke kan feiltolkes

Mennesker er biologisk fastkoblet for i-person communication.According noen studier, bare omtrent 10% av humane kommunikasjon er om ordene som brukes. Restis kroppsspråk, tone, volum og andre ikke-verbal kommunikasjon.

Kommunisere utelukkende kan overtext føre til forvirring om personens tone eller intention.When texting, kan vi ikke se eller høre personen, så vi haveno sosiale signaler eller kroppsspråk for å holdepunkt oss inn i hva de egentlig prøver å si. Nøkkel og Peele har en skisse som er all-time beste eksempel på misforstår tekster.

load...

Skipthe miscommunicationby holde tekster klar og kortfattet. Du shoulduse texting som et middel til å dele litt tanker, ideer, morsomme fakta - i utgangspunktet, bare ting som ikke kan bemisinterpreted.

Si ting som “I går kveld var moro, gleder meg til å se deg igjen!” It'sshort, søt og rett på sak. Dette statementdoesn't trenger et svar, det er bare ment å letthat person vite at du tenker om dem. Når folk ser at du når ut til dem bare fordi du vil, uten å forvente et svar tilbake, det er mye mer flatterende.

2. Still spørsmål som ikke krever for mye Back & Forth

Hvis youenjoy goingback frem og tilbake med hverandre via tekst, sørg for at questionshave enkle svar. Ikke flom hennes innboksen eller gjøre henne skrive hennes personlige biografi om henne phone.Texting er ment å være en rask utveksling av informasjon, så holder det på den måten.

load...

Her er anexample dårlig teksting:

Hennes: Hva føler du liker å gjøre i kveld?

Du: Dunno. Hva gjorde du sist helg? Du sa at du gikk til en haug med morsomme steder og så noen band.

Dette er for mye for henne å svare på. I tillegg bør du lagre disse temaene for når du er inperson og kan virkelig komme inn i samtalen. Hun ba deg om å lage en plan, så lage en plan og lagre ransakelse for senere.

Her er et eksempel på god texting:

Hennes: Hva føler du liker å gjøre i kveld?

Du: Movie høres bra eller lokal pub. Tanker?

Hennes: Movie høres flott ut!

Der. Ferdig. Løst.

Hvordan få en jente som deg (Online)

Det er lettere å presentere deg selv på nettet (enten det er på en datingside eller sosiale medier), anda mye av vår daglige kommunikasjon happensover nettet, soyou bedre vet hvordan det gjøres.

1. Være til stede i hennes online liv, men ikke skal

Det er morsomt å se folk i samspill med innleggene dine. Men det er alltid thatone venn (eller relativ) som kommenterer eller liker alt. Det er ingen raskere måte å frik ut en jente enn ved å være over hennes sosiale kontoer. Dette betyr ikke at du liker henne, det viser at du er forfølgelse på nettet henne.

Gutter bør kommentere noen ganger på en jente profil uten å være overbærende.

Føl deg fri til å like hennes innlegg-bare ikke alle av dem. Et par raske interaksjoner (kommenterer “Funny” eller “Cool pic!”) Vil vise henne at du er interessert uten å skyve henne bort.

2. Hold Alle offentlige Flørting Lys og hensiktsmessig

Pass på at du ikke blir hardhendte eller super flirtyin slik offentlig medium. Hun kan bli flau hvis moren er å lese dine dårlig råd komplimenter. Ikke si noe på nettet som du ikke ville rope på gaten. Du ønsker ikke å være “den fyren.”

3. Ta hensyn til hennes interesser for å vise at du bryr

Fra hennes online-profil, kan du enkelt fortelle hva hennes liker er. Har hun legge masse kattevideoer? Er hennes Instagram mate full av edgy motebilder? Har hun holde retweeting Bernie Sanders' tweets? Alle disse er brødsmuler til hennes gode favør, så følg dem.

Hvis du kommer over en søt katt video, legge det ut på sin side med en uformell bildetekst som “Saw du liker katt vids. Denne er super søt!”Og la det bli med det. Thisshows at du har tatt deg tid og omtanke for å finne ut hva hun liker. Bare ikke overdriv.

4. Velg profilbilder som vil tiltrekke henne til deg

Hvis du ønsker kvinner å ønske deg, må du først lære å være attraktive for kvinner. Så la oss være ekte, er det første de kommer til å legge merke til er ditt Blog. Du ønsker å gjøre et godt inntrykk, så vil du probablychoose en av deg selv smilende og ser på kameraet, ikke sant? Vel, det er feil flytte.

Disse bildene er kjedelig, tilhørighet i en skole årbok ikke sosiale medier. Ifølge OkCupid, kvinner reagerer best på bilder av gutter som leter bort og ikke smilende. Faktisk ser bort dobler sjansene for et svar. Det virker bakvendt, men du kan ikke argumentere med millioner av datapunkter.

Kvinner er mer sannsynlig å respondto bilder av menn ser bort fra kameraet og ikke smilende.

Kvinner som en mann med en liten mystery.Your langt-off stirre nesten trygler henne til meldingen du å finne ut hva din historie er.

Du bør også bare har 2-3 andre bilder i tillegg til den viktigste. For å vise at du ikke skjuler noe, post minst én som er en full-body shot av deg. Kanskje også inkludere en av deg å ha det gøy sted sosialt, slik at du seemoutgoing og likable. Bare sørg for at du er den mest attraktive og interestingperson i hvilket som helst bilde du legger ut. Ingenting bør trekke sin oppmerksomhet bort fra deg.

5. Beskriv dine interesser til å koble Med Hennes & Lokke henne å nå ut

Mange ganger, når du fyller outa profil, guysmake den feilen å bare notering theirlikes i en lang katalog over favoritter. Hvis du sier “Jeg liker fotturer,” som ikke forteller en girlenough om deg. Uansett hva dine interesser er, det viktigste er at hvorfor.

Her er tre bedre måter å snakke om hobbyer eller interesser:

  1. “Jeg elsker Vandring fordi jeg føler meg så klaustrofobisk arbeids i min bås som jeg liker å komme seg ut i naturen og bare puste.”
  2. “Jeg elsker Vandring fordi jeg var tidligere et botanikk stor, og jeg elsker å komme seg ut til nye steder og se alle de grønne. Det gjør bare meg glad.”
  3. “Jeg elsker Vandring fordi jeg elsker en god utfordring, og når jeg er ute fotturer, er det bare meg vs. Natur, og jeg enjoythat aspektet av det.”

I stedet for å føre opp alt du vil, velge ett eller to eksempler og gå inn detailabout hvorfor du liker disse tingene.

Hvordan få en jente som deg (personlig)

I person interaksjon er den beste måten å få en jente til å like deg. Du har kanskje hørt noen av disse tipsene før, men jeg skal forklare spesifikt hvorfor og hvordan de fungerer.

1. Gi henne komplimenter Ved å være konkret og ekte

Hver mann med en pulseknows å kompliment en jente, men de fleste gutter gjør det galt.

Forestill deg at du går nedover gaten med en basketball, og noen sier til deg “Du kommer til å spille litt basketball?” Um, duh. Jeg holder en freakin' basketball, selvfølgelig kommer jeg til å spille basketball. Det høres bare dumt.

Dessverre, det er hvordan mange menn kompliment.

Feil:

Du: Det er en kul skjorte!

Hennes: (ser ned) Ja, det er det.

Du:....

Alt du gjorde var å gi en åpenbar observasjon; du gjorde faktisk ikke kompliment henne. Det høres ut som du whippedapickup-lineout av baklommen og ga den til henne. Generelle komplimenter gå av som uekte eller uspesifikke. For alt hun vet, du sier at for hver jente iført en kul skjorte.

I stedet fortelle henne hvorfor skjorten er kult.

Ikke sant:

Du: Det er en kul skjorte! Jeg elsker The Beatles. Hva er din favoritt album?

Hennes: (ser ned beundrer den) Takk! Jeg er besatt av Abbey Road. Hva med deg?

2. Vis henne at du er moro ved å gjøre ting som gjør deg lykkelig

Mange ganger, for å få en kvinne til å like dem, gutta fokusere på makingsure hun er glad. Dette er det motsatte strategien du ønsker å ansette.

La en jente se hva du liker, og du vil begge ende opp med å ha en god tid.

Hvis du hele tiden prøver å sørge for at hun har en god tid, kommer du til å føle deg engstelig. Som i sin tur gjør henne engstelig, som deretter gjør du bekymre deg mer om henne å være fornøyd med deg, slik at du føler deg mer engstelig. Ingen av dere er å ha det gøy i det scenarioet.

Alternativt, hvis du gjør noe som du liker, åpner kroppsspråk opp, din energi nivået øker, du smile mer, og du føler deg mer avslappet. Dette gjør henne til å slappe av også, slik at du både kan kose deg.

Nå, jeg sier ikke at du bør helt se bort fra henne lykke, men bare vet at du er en aktiv del av dette paret, og du bør gjøre ting som du finner morsomt. Hvis du gjør noe du liker, kan hun se din lidenskap og spenning, og det lar henne vite at du er en positiv person å være rundt.

Bare husk å være din ekte, Moro Selv!

Ærlig talt, ingen kan gjøre noen som dem. Det er bare ikke så easy.However, ved å vise at du er en morsom og kindperson med en genuin interesse for å kjenne noen for hvem de er, vil folk bevege seg mot deg.

Målet er å bea fyr som er interessant og komfortabel i sin egen hud- noens kvinner finner attraktive. Enten det er over tekst, online eller i person, disse tipsene vil få deg godt på vei til å imponere kvinner venstre og høyre, vise dem at du er en person verdt å elske.

Og hvis du ikke har funnet den spesielle kvinnen som er interesse du ønsker å fange, våre vurderinger av de beste dating nettsteder vil hjelpe deg å finne henne!