Hvordan komme tilbake med eksen din - (7 trinn for å overbevise ham eller henne)

15 mars 2019

Slik at du bare fikk dumpet. Du føler deg knust - som du nettopp fikk sparket i tarmen. Etter å ha fått drukket og spist en hel pizza mens du ser en “Scrubs” maraton, bestemmer du at du vil gjøre alt for å vinne din ex tilbake. Men du er ikke sikker på hvordan du effektivt gå om det. Og, ærlig talt, folk flest ikke går om det på riktig, sunn og produktiv måte.

Som alltid, er alle forhold annerledes, og det er ingen one-size-fits-all disposisjon for å få en ex tilbake. Det avhenger også av hvorfor du brøt opp i første omgang. Hvis du sov med sin mor, er ingenting i denne listen kommer til å hjelpe deg.

Men hvis du føler forholdet bare slags puttered ut, og ingen gjorde noe for å såre den andre, prøve ut så mange av disse tipsene som du kan. Selv om du ikke får tilbake med din ex, har du gjort deg selv en bedre person for det neste forholdet du har.

load...

1. Gi deg selv tid til å sørge

Slutten av et forhold er en liten død. Det er død “oss.” Nå er det tilbake til akkurat deg. Som med alle traumatisk hendelse, må du tillate deg selv litt tid til å behandle dette. De fem stadier av sorg er fornektelse, sinne, forhandling, depresjon og aksept. Du kan ha slike tanker:

  1. “Det er ingen måte at hun / han ville slå opp med meg. Hun / han vil nok kalle meg i en dag eller to for å be om unnskyldning.”
  2. “Dette er bull! Jeg er det beste som har hendt henne / ham.”
  3. “Jeg vil fortelle henne / ham at jeg vil endre. Uansett hva det var at hun / han ikke liker, jeg kommer til å endre det.”
  4. “Jeg vil aldri elske noen slik jeg elsket henne / ham. Livet er meningsløst.”
  5. “Kanskje hun / han hadde et poeng. Kanskje jeg ikke gi henne / ham alt hun / han trengte.”

Å være den type person som kan vinne tilbake din ex, må du oppleve disse og komme ut på den andre siden. Med mindre du gjør det, vil du aldri være i stand til fullt ut å forplikte og inn i en annen sammenheng, enten det er med din ex eller noen andre.

load...

2. Adresse og Fix hvorfor du Brøt opp

Det er aldri null grunner for en breakup. Det kan være trivielle grunner ( “Jeg liker ikke måten hun tygger.”), Men det er en grunn eller grunner. Kanskje de fortalt deg nøyaktig hva det var, og kanskje du har ingen anelse om hva det var. Hvis det er noe spesielt, ta det på hodet.

Finne ut hvorfor forholdet ikke fungerte ut og komme opp med en måte å fikse det.

Lior Gotesman, grunnlegger av RelationshipHero.com, et nettsted dedikert til å vinne tilbake din ex sier: “Ikke blindt følger ingen kontakt regelen. Du kan kaste bort tiden din eller gjøre situasjonen verre. For eksempel, hadde jeg en klient med ex brøt opp med ham fordi han prioritert arbeid over henne. Ingen kontakt ville har gjort henne til å tenke at han fortsatt ikke bryr seg. Jeg fortalte ham å hoppe på neste fly til hennes byen og møte for kaffe - hun var ekstatisk “.

load...

3. Bygge et liv du elsker

Før du kan bekymre “oss” igjen, trenger du å bekymre deg. Arbeidet med å bygge et liv på egen hånd for tiden. Det betyr ikke at du gir opp å få tilbake med din ex - det betyr bare at du ønsker å være best forberedt.

Gjør ting som gjør deg lykkelig. Igjen med en gammel venn, ta lange turer i landet alene, går tilbake en hobby du har latt forfalle. De fleste relasjoner ende med et klynk og ikke et smell. Var du bare i den samme gamle hjulspor arbeid, Netflix, og coupledom? Legge til nye ting i livet ditt kan hjelpe legge til noen positive følelser tilbake i en ellers trauste eksistens.

4. Ikke fornedre deg

Hvis dette bruddet fanget deg av vakt, eller du føler at din ex var “The One”, kan du bli fristet til å gjøre hva det tar å vinne henne eller ham tilbake. Dette kan innebære 42 gjengjeldt tekstmeldinger , drukket og weepy talemeldinger, protester at du vil gjøre noe. Ingen har noensinne trodde dette var sexy. Ikke bare kommer over som trengende og desperat, men også ne.

Gi din ex noen plass, og avstå fra å sende back-to-back tekster og forlate drukket talemeldinger.

Lior tilbyr, “unnskyldning fungerer ikke hvis du gjør det rett etter bruddet. Det vil ikke gå av som oppriktig, spesielt hvis dine følelser kjører showet. Vent noen dager første, og ikke sende den vegg av tekst.”

5. Gjøre noen forbedringer

Noen ganger, når vi er på autopilot i våre liv, vi legger ikke merke til at enkelte ting har falt av veikant. Er alle dine skjorter to år gamle eller mer? Når var siste gang du leser en bok? Har vekten jevnt creeped opp? Har du hatt den samme frisyren siden videregående skole?

Selv om du ikke bør endre kjernen av hvem du er for alle, polering deg opp til å presentere den beste versjonen av deg kan bare hjelpe. Det er en setning jeg liker: “Interiøret verden speiler den ytre verden” Mening, hvis du begynner å gjøre noen fysiske endringer, det begynner å påvirke indre forandring også. Noen ganger noe så enkelt som en ny frisyre og antrekk kan gi deg et helt nytt perspektiv på livet.

6. Ta eierskap til hvorfor det skjedde

“Finne ut hvorfor bruddet skjedde. Bare da vil du vite hva du trenger å endre for å vinne din ex tilbake,”sier Lior. “Det er enklere enn du tror. Hvis du ikke har funnet det ut allerede, bør du nå. Det er det første skritt å ta når du får din ex tilbake.”

Det tar alltid to til tango. Uansett hva du tror, var du ikke uten skyld i bruddet. Vi har alle bidratt ting som kuttet bort ved foten av et forhold. De fleste mennesker ønsker ikke å åpne de mørke dørene i deres sinn som vil føre til alle sine feil, fordi det ville beløpe seg til å innrømme at de var ikke perfekt. Jeg liker vanligvis ikke dette uttrykket, men du trenger å bemanne opp, komme i kontakt med hva hjalp føre den, fikse det, og gå videre. Og aldri bruke uttrykket “Jeg beklager, men...” Bare si “Jeg beklager.”

7. Ikke forvent å hoppe rett tilbake til der du var

Hvis de godtar å møte opp med deg etter noen dager / uker / måneder for en kaffe, kan du ikke bare prøve og hoppe tilbake til der du slapp. Hvis du virkelig er den nye og forbedret versjon 2.0 av deg selv, så du kommer til å bli starter et nytt forhold med din ex.

Du trenger å gjøre noen av de samme tingene som du gjorde da du først kurtisert hverandre. Det betyr å ha lange samtaler, å tilbakestille seksuell klokken tilbake til null, og forstå at mens det vil være lik den siste tid sammen, vil det være nye med nye engasjementsregler. Ta deg tid til å forstå dem og retningen du skal bevege seg i.

Sette i arbeid, men vær villig til å akseptere det fungerer kanskje ikke

Vinne tilbake din ex er en av de vanskeligste tingene å gjøre. Det tar en ekstrem mengde arbeid og flid for din ex å se deg som en bedre versjon av deg selv. Og begge parter må være på samme side når det kommer til å prøve å få tilbake sammen.

Gå videre og gi vinne dem tilbake den gamle college prøve, men sørg for å gi deg selv en tid når du bare nødt til å ta et stort sukk og gi det opp. Og hvis du må flytte på, i hvert fall følge disse tipsene vil gjøre deg til en bedre person, og mye mer klar for et forhold.

Bilde kilder: noelledevera.wordpress.com , giphy.com