Hvordan holde online dating interessant - (8 tips for suksess og moro)

30 mars 2019

Vår side er et gratis online ressurs som tilbyr verdifullt innhold og sammenligning tjenester til brukerne. For å holde denne ressursen 100% gratis, får vi kompensasjon fra mange av de som er oppført på stedet tilbyr. Sammen med viktige gjennomgang faktorer, kan denne kompensasjonen påvirke hvordan og hvor produktene vises på tvers av området (inkludert, for eksempel i hvilken rekkefølge de vises). Vår side omfatter ikke hele universet av tilgjengelige tilbud. Redaksjonelle meninger uttrykt på nettstedet er strengt vår egen og er ikke gitt, støttet eller godkjent av annonsører.

Annonsør Disclosure

Slik holder Online Dating Interessant

Bli med i en ny datingside er som å flytte til en ny by, men med mindre pakking, stress, og pappesker. Alt på en gang, er du i et spennende miljø omgitt av nye folk, og du har en hel slew av nye muligheter til å få kontakt med dine nye naboer / nettdatere.

load...

Sjekk ut våre vurderinger av de beste dating-nettsteder rundt for å finne et uutforsket dating arena ideell for dine behov og ønsker.

2. Spør Dine CrushThought vekk & Off-the-Wall Spørsmål

Dette er ganske grunnleggende, men det er viktig å markere for Kjeder du deg nettdatere ute. Hvis du liker noen, spør dem et spørsmål. Eventuelle spørsmål som kommer til hjernen. Hva var din favoritt film som barn? Har du noen gang reist utenfor landet? Hvor mange licks tar det å komme til Tootsie-roll sentrum av en Tootsie pop? Ikke overthink dine spørsmål. Hvis det er noe som interesserer deg, så gå videre og bare spør.

Dette er en god måte å starte en engasjerende samtale og holde deg (og din date) interessert i å snakke mer og bli kjent med en en annen.Vi tilfeldigvis har allerede kommet opp med en liste over gode online dating spørsmål for gutter og jenter prøver å holde gnisten i live og finne ut om de er kompatible kamp.

load...

Enten du chatter på person eller på nettet, spør en personlig eller tankevekkende questionkeeps den fryktede pinlige stillheten i sjakk, og gir din date noe å svare på. Og hvem vet? Du kan bare finne sine svar virkelig fascinerende.

3. Rediger eller Legg til din dating profil

Du kan gi din dating profil en rask makeover for å tiltrekke seg mer oppmerksomhet på nettet. Det trenger ikke å være en fullstendig overhaling - kanskje bare gi det en titt, og sørge for at den representerer det beste av hvem du er. Rediger ordlyden, oppdatere informasjonen, eller kanskje legge et annet bilde.

Husk jo flere bilder du legger, jo mer vellykket din dating profil bli, ifølge eHarmony interne statistikk.

Redigere en dating profil er en rask og effektiv måte å gi deg selv en virtuell ansiktsløftning, og trekke flere øyne til alt du har å gå på. Plus, mange dating nettsteder og programmer willhighlight profilen til andre medlemmer hvis de ser at du er aktiv og ta skritt for å forbedre din online dating opplevelse.

load...

4. Gå på en fotoseanse Adventure

Dine bilder er ofte det viktigste aspektet av din dating profil. Bildene du velger å gjøre opp din første inntrykk, så bør du gjøre det en god one.Bustle rapportert at selv om ca 80% av profilbilder på Hengsle er stilt, de oppriktige bilder var faktisk mer vellykket på å tiltrekke oppmerksomhet. I gjennomsnitt, oppriktige skudd var 15% mer sannsynlig å få en som fra en bruker på kvaliteten fokuserte forhold app.

Du kan lage en mer engasjerende og attraktiv dating profil ved å gripe en fancy venn av en profesjonell fotograf og ta bilder av høy kvalitet bilder av deg selv på en hund park, lese en bok, spille en sport, eller bare går om dagen.

En standout bilde på profilen din kan generere mer interesse blant potensielle onlinekamper.

Online Profil Pros offersprofile vurderinger og foto shoots for nettdatere i USA og Canada. Theytake profesjonell-grade ansiktsbilder og på location bilder for å gjøre noen dating profil shine.If du er inthe Storbritannia, kan du gjøre en avtale med Hey lørdag å gå ut med en fotograf og komme unna med vakre bilder.

5. Utfordre deg selv til å si ja og ta sjanser

I ukene etter at jeg så Jim Carrey er “Yes Man”, bestemte jeg meg for jeg ønsket å etterligne den slags positivistisk tilnærming til livet og si ja til muligheter for moro. Ved å være optimistisk og akseptere alle vennlige invitasjoner, jeg snart fant meg selv på en fest der jeg møtte og utvekslet tall med en veldig pen pre-med student.

Thesay-yesphilosophy kan hjelpe din online dating opplevelse på en lignende måte. Når du begynner å dra rett på flere folk og å svare på flere startmeldinger (ja, selv de “sups”), øker du dine sjanser for å møte noen som fanger øyet.

Noen ganger bare å være åpen for muligheten for romantikk er nok til å bringe romantikk i life.Challenge selv å si ja, innenfor rimelighetens grenser, på en datingside eller app, og du vil definitivt ha mer interessante samtaler, datoer og opplevelser.

6. Få en venn til å plukke treff eller skrive svar for deg

En gang min venn ga meg telefonen hans mens han var på Tinder og ba meg om å sveipe gjennom jenter for ham. Jeg ivrig tok utfordringen. Det var veldig interessant å syde grensesnitt fra en fyr perspektiv og for å prøve å plukke ut en kvalitet jente for min venn. Min kamp selectionshelped ham utvide sine dating horisont og snakke med noen han kanskje har oversett om han var sveipe på egen hånd.

Hvis du er opp for det - og har en venn du stoler med kjærlighetslivet - utveksle dating profiler for en ettermiddag kunne hjelpe youget deg ut av enhver online dating brunst. Det er et morsomt eksperiment for å prøve. Når du får en venn som er involvert i prosessen med deg, kan du bare finne deg selv nyter opplevelsen mer fordi du vet du ikke er i det alene.

7. Plan datoer på uvanlige eller Underholde Places

Jeg kjenner en fyr som alltid tar sine datoer til samme restaurant. Uke etter uke, har han et sett første-date og andre oppdaterte mønster som ville virkelig gjøre meg lyst til å rive håret ut - men han ser ut til å nyte det. At livet er ikke for alle, skjønt.

Ved å slippe unna kjedelig middag-film rutine, kan du og dine online datoer ha mye moro.

Hvis din online dating rutinen blir gammel, vil jeg anbefale å blande ting opp på en bowlinghall, en bokhandel, en botanisk hage, eller hvor som helst, egentlig, det er ikke en kjøre-of-the-mill kaffebar. En ny og engasjerende innstillingen kan hjelpe deg å løsne opp og gjøre en sterk forbindelse basert på felles interesser.

Neste gang du planlegger en dato, invitere din online kjærlighet interestto bli med deg på noe du legitimt liker å gjøre. På den måten, selv om datoen er en dud, vil du fortsatt få en godbit ut av det.

Enten det er å dele den beste cheeseburger i byen eller utfordre noen til et spill av air hockey, går et sted utenfor allfarvei kan virkelig legge mye spenning til din dating liv.

8. Gå inn på siden med realistiske forventninger

Noen ganger rollercoaster av høye forhåpninger og stiplede drømmer kan virkelig få nettdatere ned som de navigerer tilnærmet uendelige romantiske muligheter som alle synes å føre til uunngåelige skuffelse. Hvis du skriver inn hver date tenker “Dette kan være 'The One',” du sannsynligvis ikke kommer til å nyte opplevelsen veldig mye. Youdon't vil hoppe i forkant av å få til kunnskap noen del av dating fordi det er et viktig skritt for å fallingfor noen.

Sørg for at du blir realistisk om hva du kan forvente med en kveld med en fullstendig fremmed. Først datoer bør være muntre introduksjoner, ikke strenge jobbintervjuer. Å være en god lytter, en engasjerende samtalepartner, og pragmatiske dater kan hjelpe deg å unngå online dating utbrenthet fordi du setter fokus og energi på å nyte datoen for hånden i stedet for å se fremover til en fremtid som kan eller ikke kan komme til å passere.

Hold din interesse og du kan bare interesse en attraktiv Dato

Jeg vet ikke om deg, men etter en stund av churning gjennom hundrevis av dating profiler og sjonglerer dusinvis ofsuperficial samtaler, begynner jeg tolose styr på hvem som er hvem og hva jeg selv ønsker fra dem. Det er lett å bli utbrent med online dating - og det er grunnen til at det bidrar til å gi deg mål, prosjekter, og spill å passere tiden mens du ser etter en hot date.

I min erfaring, den beste måten å holde din online dating opplevelse interessant er å kaste deg inn i den og holde fremover. Husk dating er ment å være morsomt. Ikke ta det for alvorlig. Jeg vet ikke svette det hvis jeg glemmer et navn her eller der fordi jeg vet de viktige datoene vil gjøre seg minneverdig mens alle andre bare forsvinner.

Forhåpentligvis kan vår liste over ideer hjelpe deg å få interessert i online dating igjen og møte noen som holder din interesse - i minst en dato eller to.

Bilde kilder: Hey lørdag og Gilmore Tweets