Hvordan holde en fyr interessert (lgbt råd)

19 juli 2019

Ingenting skaper mer spenning (og angst) enn å møte en fyr som stimulerer deg mentalt, følelsesmessig, åndelig og seksuelt - spesielt når det kan være så vanskelig i denne moderne dating landskapet å møte noen anstendig og kompatible. Magen gjør salto når du er rundt ham, skjelver kroppen din med forventning å se ham igjen, og tankene dine er opptatt med fantasier om hva som kan bli av dette blomstrende forhold.

Du vil at dette skal fungere så dårlig at dine tanker blir sentrert rundt hvordan du kan holde din nye kjærlighet interesse like betatt med deg som du er med ham.

Denne artikkelen tar for seg dette unnvikende psykologi og utforsker måter å holde tiltrekning går lenge nok for en tilfredsstillende forhold for å gå av bakken. Lære å bygge videre på det første lokke vil hjelpe motvirke ghosting tendenser som har blitt vanlig i vår dating tid.

load...

Over Tekst | After Sex | Lang avstand

Måter å holde gjennom tekst Ham Interessert

Siden texting vil trolig være en stor del av kommunikasjonen med denne nye fyren, vil du ønsker å være forsiktig. Det skrevne ord kan lett bli misforstått med alle dine spenning å etablere kontakt. Her er noen tips for sunn navigering av tekstkommunikasjon som vil holde ham klinket:

1. Tekst Ham sparsomt og målrettet

En stor dating felle er at i all sin spenning, vil mange menn stadig tekst sitt nye dating prospekt dag inn og dag ut. Selv om dette kan skape en første topp i gjengjeldt enthrallment i de fleste tilfeller, over tid kan dette føre til motsatt effekt av å skyve ham vekk ut av en følelse av kvelning.

load...

Texting den nye fyren mye kan være søt i begynnelsen, men det kan fort bli irriterende og desperat utseende. Så trå lett.

Hva var opprinnelig sett på som søt kan begynne å virke desperat, nedlatende, og trengende. Det handler om balansen mellom tilkobling og selvstendighet samt grenser. Når du kommuniserer, la det ikke være relevant, og bruke ord for å formidle mening og intensjon snarere enn endeløs spyr av adorations. Ordene vil bli mottatt med mer effekt og intensitet hvis ikke overdose.

2. Dryss Personlig Avsløringer over tid

I likhet med den første spissen, ønsker du å være sikker på at du gradvis selv avsløre. Ikke avsløre alt om din livshistorie på en gang. Teksting gjør det altfor lett å losse og si ting vi kan bli mer bevoktet med når ansikt til ansikt.

Husk, mystikk og intriger er aphrodisiacs i romantikk. Tempoet dine opplysninger for å ha ham som ønsker og lengter etter å lære mer. Dette pacing mekanismen gjør deg også mer tid til å bli kjent med denne mannen for å sikre at han er verdig din å la ham være kjennskap til de mest intime delene av din sjel og liv fortelling.

load...

3. Tekst som en form for Flirtatious Validation

En fordel med å tekste i mellom de gangene dere to kan ikke komme sammen er at det tillater deg å fylle drivstoff på tiltrekning og fantasier om hverandre lenger... Hvis det gjøres på riktig måte. Flørte gjennom tekst kan være en strategisk måte å styrke din kjærlighet for hverandre.

Sende flørtende tekster kan være en måte å øke tiltrekningen mellom dere to.

I sin bok “ The Art of Mingling: Fun og utprøvde teknikker for å mestre alle slags rom ,” Jeanne Martinet drøfter hvordan den raskeste måten å få noen til å danne et godt inntrykk av deg er å validere dem i autentiske måter. Hun har rett. Når noen sier noe fint til oss som virkelig resonerer med vår unike selv, det gjør oss godt om oss selv, som senere skaper en positiv sammenheng mellom disse ord og den personen som leverer den meldingen.

Nøkkelen er å validere denne fyren med substans, og texting kan være en fin måte å la ham vite at du virkelig se ham i all sin special. Små doser av dette kan gå en lang vei mot å fange hans hjerte, men det må gjøres i ånden av autentisitet og ikke manipulasjon eller gamey forsøk på å hekte ham.

Måter å holde ham interessert etter Sleeping With Him

Men ikke nødvendigvis et populært syn, jo lenger du holde ut på sex, jo bedre. Ikke bare vil det skape større forventning, bygge opp, og seksuell spenning, men det gir deg også en mulighet til å sikre at fyren er virkelig inn i deg for deg (og ikke rent for en oppkobling.) Men hva gjør du hvis du allerede har gjort gjerningen? Her er noen ideer for deg.

4. Hold det kreative og interessante

Dette er en ganske opplagt spissen, men sex er ett av de områdene i et forhold hvor du kan være leken og morsom, og la alle hemninger gå for optimal nytelse. Som nevnt tidligere, mystikk og intriger er store aphrodisiacs og hjelp drivstoff seksuell lyst.

Jo lenger du to er sammen, jo mer må du blande ting opp på soverommet for å holde lidenskapen i live.

Dette kommer vanligvis naturlig i begynnelsen av et forhold, men det blir enda mer instrumental i langsiktige motstandere. Bidra til å holde fyr på tærne ved å utvide din erotikk og seksuelle repertoar. Blande ting opp, dele og handle ut dine fantasier, lære nye ferdigheter og triks, og våren ting på ham når han minst venter det. Han vil tigge etter mer.

5. Hold Ember Burning In Between Scenes

En viktig, ofte oversett del av et sunt erotiske liv er å unngå compartmentalizing sexlivet ditt liv i sin egen segregert hjørne av forholdet. Unngå venter på å bli sexy bare når det er på tide å være intim.

Seksuelt fornøyde par vet at hemmeligheten til en begeistrede seksuelt forhold er ved å holde en flamme går konsekvent gjennom sitt partnerskap, spesielt i ikke-seksuelle ganger. På denne måten vil du være å holde en grad av pirring og erotisk gnist går, så når det kommer tid til å være intim, er du allerede rettet opp og ikke trenger å starte fra grunnen av med din opphisselse.

Sende sexy bilder til hverandre, skriver overraskelse kjærlighet notater, og flørting er bare noen få eksempler. Vær kreativ, og han vil bli vred seg med forventning for din neste soverommet eventyr.

Måter å holde ham interessert når du er Long Distance

Det er forferdelige når du og din kjære en er fysisk atskilt og du ikke har råd til tradisjonelle dating ritualer for å hjelpe utvikle forholdet på grunn av avstand og mangel på kropps nærhet. Her er to av mine beste tips der kreativitet og maksimal oppmerksomhet kommer inn i bildet for å holde forbindelsen i live:

6. Snakk om positive i forholdet

Ikke bruk din dyrebare tid sammen klage om smerte og urettferdigheten i å være fra hverandre. Dette kan definere alle kontaktene dine med en negativ aura og gjøre potensialet for emosjonell distansering fra hverandre så mye mer mulig.

Når du to tekst, snakke i telefonen, og Skype, prøv å ikke fokusere på hvor vanskelig det er å være fra hverandre.

Gir hverandre masse positive affirmasjoner , og dele det du setter pris på. Holde romantikken i live, og innse at du har kontroll over klimaet i forholdet.

7. Foster langdistanse Interaktivitet

Selv om du kan være miles fra hverandre, gjøre ting under gjensidig nedetid som er interaktiv, slik som å spille online spill sammen, ha telefon sex, går inn i en online chat rom sammen, frivillig for lignende årsaker i dine potensielle boliger, skriver hverandre sexy historier eller fantasier som kan spilles ut når du neste møte, etc. (ikke la skrive erstatte verbal kommunikasjon, men.)

Du kan også lage kunst og håndverk prosjekter som kan tjene som en markering av forholdet. Lag en collage av bilder av minneverdige øyeblikkene du og din partner delte og legg den i en høy trafikk område av hjemmet der du får se det ofte for å holde ham tett. Mulighetene for å bygge bro-forbindelse er ubegrensede.

Å være deg selv og ærlig kan utgjøre hele forskjellen

De fleste artikler skrevet om hvordan du kan holde din mann tigge for mer ofte avhengige av gimmicker og triks som tyr til kunstig spill-spiller som plyndre deg for å være i øyeblikket med partneren din. Disse ploys kan oppfattes som manipulerende og contrived i stedet for å la seg å være i her og nå, og å være ute av hodet bekymringsfull.

Å vite hvem du er, like deg selv, og være åpen om dine ønsker og behov gjør finne og holde Mr. Right så mye lettere.

Så hva er topp hemmelig ingrediens for å holde noen interessert i deg? Vær unapologetically selv. No-innehar-sperret, uhemmet deg. Ved å være gjennomsiktig, er det ingen barrierer. Du kan leve livet ditt autentisk og la din medfødt personlighet skinne gjennom på en måte som vil tiltrekke seg og magnetisere dem som var ment å bli trukket mot deg fra en kompatibilitet og loven om tiltrekning ståsted.

Når du lever ditt sanne selv, vil Mr. Right elsker deg betingelsesløst for hvem du er og hva du står for, og ingenting av dette ender opp med å bli villedende. Han vil være interessert fordi han verds essensen av hvem du egentlig er. Denne svært grunnlegg piece (kombinert med forholdet ferdigheter du kan lære via rådgivning, coaching, selvhjelpsbøker, og personlig utvikling farms) er det som hjelper rasen tilkobling og intimitet over lang tid. Før du kan finne Mr. Right, må du være din egen Mr. Right ved å være den mest dateable at du kan være. Kjenn dine verdier, personlighet og talenter, og utnytte dem for å nå både personlige og forholdet potensialer. Du har fått denne!