Hvordan henvende seg til kvinner på treningsstudioet

30 mars 2019

Møte kvinner på treningsstudio kan være en vanskelig situasjon - pun intended. De fleste kvinner på treningsstudioet er varm og svett og lårene holde seg til setet for den stasjonære sykkelen når de prøver å få opp, som ikke er en god titt for å møte en fyr.

Når vi går til gym, de fleste kvinner gå dit for en grunn og en grunn bare, og det er å stoppe den evigvarende sag og jiggle av visse kroppsdeler. Dette betyr at når vi går gjennom den døren, har vi tunnel visjon: “Kom til elliptiske, komme til elliptiske, komme til elliptiske” Møte en mann og gjør en dato for fredag ​​kveld er det siste på listen.

load...

Dette er ikke å si gym er ikke et bra sted å møte gode kvinner fordi, tro det eller ei, gjør Cupid hyppige helse klubber, tilhørende mange kvinner som de gjør sin vei rundt treningen kretsen. Plenty av par møttes på treningsstudio og har siden blitt liv partnere og trening partnere. Det er spesielt lett for en atletisk mann til å nærme seg en atletisk kvinne på treningsstudio fordi de snakker samme språk. En kvinne som er i god form ikke føle skremt av menn på treningsstudio, og hun er lett tilnærmelig.

For mange av oss, men gå på treningsstudio er utrolig vanskelig og vandre gjennom døren tar utrolig styrke. Vi føler sårbare på treningsstudio, og det siste vi trenger er en fyr til å komme sammen og gjøre oss enda mer selvbevisst. Selvfølgelig, møte en stor kvinne på treningsstudio er mulig.

load...

“Husk at når du nærmer deg en kvinne på treningsstudio,

gjøre det med tillit, men ikke med arroganse.”

Her er noen tips som vil bidra til å øke sjansene dine:

1. Ikke snakk med henne mens hun arbeider ut.

Vent til hun er ferdig med sin rutine. Aldri, aldri, aldri gå opp til noen kvinne mens hun er rød i ansiktet og gryntende sin vei gjennom å løfte vekter. Hun vil hate deg for det.

2.Catch henne på den måten.

Den beste tiden å snakke med en kvinne på treningsstudio er når hun først kommer dit. Gå bort til henne, introdusere deg selv og be om nummeret hennes. Hvis hun gir deg sifrene, forlate - selv om du ikke har fungert. Du ønsker ikke henne til å føle ubehag etter innledningen.

3.Catch henne på vei ut.

Selv om dette ikke er ideelt, vurderer hun vil ikke være på jakt sitt beste, kan du alltids innlede en samtale med en kvinne på vei ut av treningsstudio. “Hvordan var din trening? Som for meg, jeg har jobbet ut alle slags grunner jeg kunne gjøre opp for å komme å snakke med deg, og jeg bestemte meg for jeg ville si hei, jeg heter.......”

load...

4.Join hennes aerobic, sykling eller gruppe klasse.

Dette gir deg et sted, formål og mulighet til å snakke med henne. “Boy, som var litt trening. Hva føler du at du gjør i klassen? Jeg får min rumpe whooped!”

5.Invite henne til å bli med deg i litt mosjon.

Spør henne til å være din kickboxing, tennis eller basketball partner. Hvis hun sier nei, introdusere deg selv og be om nummeret hennes. Bare fordi hun ikke er i lagidretter betyr ikke at hun ikke er i deg.

Husk at når du nærmer deg en kvinne på treningsstudio, gjør det med tillit, men ikke med arroganse. Innse at hun er sannsynlig å føle seg usikker på hvordan hun størrelser opp til andre kvinner og føles litt mer utsatt enn normalt. Være diskret og bruke inne stemme - som betyr at du bør snakke mykt og vennlig, slik som å ikke skremme henne. Sjansen er, hun vil gi deg en sjanse. Hvis ikke, må du finne en annen treningsstudio.