Hvordan fortelle barna dine at du er lesbisk

10 juli 2019

Etter hvert som flere og flere lesbiske leve åpent, er flere studier som gjøres for å finne ut hva som eventuelt påvirker blir oppdratt av en lesbisk mor eller lesbisk par har på barn.

Den gode nyheten er at det synes å være bare gode nyheter.

Datingadvice.com nylig rapportert på en studie gjort på barn av lesbiske som ble unnfanget ved sæddonasjon.

Ikke bare gjør disse gutt og jenter gjør det bra på skolen, de også gjøre det bra sosialt, er mindre sannsynlig å være regelbrytere, er mindre aggressive og er ikke like utsatt for å skylde sine problemer på andre.

load...

Dette er ganske spennende nyheter og det taler til en kvalitet på omsorg og oppmerksomhet som kommer fra å ha to kvinner til stede og tilgjengelig.

Totalt sett barn av lesbiske par faktisk gjøre så godt på skolen og i livet som barn av heterofile par. Ja, egentlig sier studiens dette.

Nå hvis du kommer ut og allerede har barn, resultatene av denne studien er ikke helt relevant.

Dine barn har en far som de kjenner og som de forhåpentligvis samhandle med selv i møte med skilsmisse (fordi du har akseptert at du er lesbisk).

Yngre barn har ikke utviklet fordommer.

Eldre barn, spesielt ungdomsskole og videregående skole barn, kan du finne din kommer ut for å være vanskelig og pinlig.

load...

Gruppepress kommer i veien for selv de mest kjærlige foreldre / barn-forhold, og en lesbisk mor kan være en veldig vanskelig ting å bearbeide for noen barn.

I min egen erfaring, min sønn på 18 var svært opprørt om min kommer ut som lesbisk. Min datter, som var syv, ga aldri min er lesbisk en tanke.

Forskjellen i hvor de var utviklingshemmede var betydelig. Det tok min sønn om seks år å venne seg til sin mor å være lesbisk, men jeg er takknemlig for at vi igjen har et godt forhold.

Min datter trengte hjelp tilpasse seg andre endringer som fant sted i vår verden.

Hun var fortvilet at hun ikke lenger kunne se hennes far hver dag, ble ikke lenger bor i huset hun elsket da vi var en familie og mange andre store og små endringer som fant sted.

Vi fant en herlig barneterapeut som spesialiserer seg i spill terapi. Dette er noe jeg vil anbefale til en kvinne med barn som kommer ut.

Som terapeut hjalp oss med å flytte gjennom sorgprosessen til å kunne finne glede og moro i livet igjen.

load...

“Å leve mer ærlige liv er en av

gaver du vil gi dine barn.”

Så hva med deg?

Kommer du ut med ingen barn, men planlegger å ha dem? Da denne studien gir dyp emosjonell støtte hvis du er bekymret for hvordan barnet ditt vil klare seg i livet. Han eller hun vil gjøre stor.

Allerede har barn? Deretter forberede å gi dem ekstra tid og oppmerksomhet.

Vær klar til å snakke med dem om homofili i form de kan forstå. Din 6-åringen ikke trenger den samme informasjonen din tenåring trenger.

Vær på utkikk etter en terapeut som har spesialisert seg i å jobbe med barn. Barna og du kan trenge ekstra hjelp på enkelte punkter i overgangsprosessen.

Selv om det er mye glede i å ta skritt for å leve autentisk, er det alltid en sorgprosessen som må tas i betraktning.

For alt du får, må du gi slipp på andre ting.

Kommer ut i en gjennomtenkt og planlagt måte vil hjelpe hele familien håndtere overganger lettere.

Til syvende og sist, er du åpner opp verden på en ny måte for deg selv og dine barn.

Med kjærlig oppmerksomhet, dypt lytte til deres behov og bekymringer og en sterk støtte system, vil dere gjøre så vel som barn i denne studien.

Leve fyldigere, lykkeligere og mer ærlige liv er en av de gaver du vil være i stand til å gi dine barn.

Hva er dine største bekymringer for dine barn i å komme ut prosessen ? Del med oss i kommentarfeltet nedenfor.

Foto kilde: curvemag.com.