Hvordan finne mr. Ikke sant

24 juli 2019

Mr. Right er der ute, sammen med en rekke av Mr. Wrongs! Som et eventyr prinsesse, må du kanskje kysse mye av frosker for å finne prinsen din.

Nøkkelen til å finne Mr. Right er enkel - stoppe dating Mr. Wrong. Jeg hører du sier, “Oh, yeah! Det er virkelig dumt råd.”

Vel høre meg ut på dette. Vi stadig gjentar de samme atferdsmønstre, enten det er å lage en kopp te eller få klar i morgen. Mange av våre mønstre er nyttige - de får oss gjennom dagen uten å måtte tenke for hardt.

load...

Noen mønstre, men er mindre nyttig. Vi ofte, uvitende, gjenta mønstre som har hatt et negativt utfall, liksom forventer at denne gangen vil det alt arbeid ut i vår favør.

For å omskrive Albert Einstein: En definisjon av galskap er å gjøre det samme om og om igjen og forventer et annet resultat.

Eller sagt på en annen måte, hvis du alltid gjør det du alltid har gjort, vil du alltid få det du alltid har fått.

Hvordan forandre.

Det første trinnet i enhver personlig forandring er å erkjenne at endring er nødvendig. Det neste trinnet er å finne ut hva det er du trenger å endre.

Endre trenger ikke å være massiv. Det kan være ganske enkelt å tilpasse hva du gjør noe. Du må jobbe med de ressursene du har. Jeg foreslår ikke at du må helt gjenoppfinne hjulet.

load...

Jeg hadde en klient som kom til meg for å få hjelp. Han hadde en hel dansekort og hans svarte bok var alltid full av tall. Han kunne ha en date hver kveld i uken, og hadde masse sex, men ingen ønsket å slå seg ned med ham.

Han var forvirret på dette. Han hevdet at han viste sin datoer en god tid, tok dem til fine steder, og gjort de store romantiske gester (måltider ut, pyntegjenstander, helger unna). Men etter noen datoer, disse mennene falmet bort.

Forståelig nok, var han ganske forvirret på dette, som han trodde han gjorde alle de riktige tingene. Og han var, i det minste på ett nivå.

Han var ikke å gjøre en følelsesmessig forbindelse med sine datoer. Han var å kjøpe dem dyre ting, men han hadde fått det for seg at dette var det eneste han hadde å gjøre. Det fungerte en stund, men etter et par dyre måltider, ville de ikke tilbake sine samtaler.

Jeg spurte ham hva han snakket om når du er på en date. Han svarte at han katalogisert hans suksesser og fortalte sin datoer om sine styrker og mål i livet - han ønsket å imponere dem.

load...

Min klient er en vellykket kar, så det var mye å snakke om. Så spurte jeg ham hva mennene han hadde datet var som - deres liv, familier, mål og karrierer.

Han bare så på meg uforstående for en liten stund, og deretter penny til slutt droppet. Gjennom hele sitt dating karrieren han hadde nettopp snakket om seg selv, hadde han ikke spurt noe om mannen sitter overfor ham.

Den uuttalte budskapet de hadde mottatt var klar: “Jeg er bare interessert i meg, og du bør være, også!”

Med denne klienten, jobbet jeg på kommunikasjon. Kommunikasjon med daten din er viktig , og jeg mener ikke å fylle samtale hullene med kommentarer om deg selv.

Prøv å holde en 50/50 balanse i samtalen (og spør mange spørsmål.)

Dette klient erkjent at dette bestemt atferd mønsteret var å bringe om et resultat han ikke ønsker, så han endret og bevisst tilpasset sin dating strategi. Med et par andre atferds tilpasninger, han til slutt datet en mann som ble kjæresten hans.

“Se på det store bildet og gjenkjenne

at det tar tid å endre.”

Her er de tre beste rådene for noen som ønsker å finne Mr. Right hvis din nåværende forsøk er ikke like vellykket.

1. Skriv om din dating profil.

Slå det opp litt, endre fotografier, og tenke på å bruke en annen dating nettsiden.

2. Gå til forskjellige barer.

Hvis du holder på å komme borti de samme menneskene, du kommer til å synes det er vanskelig å møte noen nye.

3. Gi deg selv en pause.

Hvis du har mange datoer, men de aldri ser ut til å gå hvor som helst, ta foten vekk fra dating pedalen og dato selv for en stund. Gå til morsomme steder, investere i vennskap, og ta fokus bort fra å være singel.

Endre skriptet. Hvis du har kastet deg selv som den eneste fyren som aldri finner Mr. Right, deretter støpt selv inn i rollen dating ninja.

Se på det store bildet, og innse at det tar tid å endre. Men når du er klar over din oppførsel, kan du velge å gjøre de endringene som vil revolusjonere din dating opplevelse.