Hvordan date seg etter et samlivsbrudd

19 april 2019

Menn er de mest ynkelige ofre for hjertesorg, så det er ikke rart at det er vanskeligere for dem å helbrede og gå videre til en ny kjærlighet. Kvinner har alle sikkerhets utgivelser og støttesystemer at menn mangler.

En kvinne kan gråte det ut med et hav av tårer for timer, ta en boble bad i en grønn ansiktsmaske, kaller hennes venninner å snakke om hva en idiot han er, og hun er tilbake i aksjon.

En manns vei lider etter å ha mistet sin jente er ganske annerledes. Han kan gråte, han kunne drikke seg inn i en døs, eller han kan bli en arbeidsnarkoman.

load...

En ekte mann ikke kose seg med mamma eller har en god gråte med sine kompiser. Ingenting er løst, og han bare venter på det stykke hans hjerte til å dø. Ekkoene av kjærlighet i de tomme kamre av hjertet hans kan hjemsøke ham i måneder eller år, lamma hans evne til å elske igjen.

Unødvendig å si, det er ikke en god eller sunn reaksjon på en breakup. Men rett og slett mangler kompetanse til å håndtere sine følelser. Når menn er oversvømmet med følelser, går rasjonell tanke ut av vinduet, og de kan ikke tøyle følelsene. Men de må prøve.

1. Godta at sorg er uunngåelig.

En mann trenger å føle seg vellykket og ikke som en taper. Det første han må gjøre når han lider av et alvorlig tilfelle av hjertesorg er å forstå at de svært smertefulle følelser er bevis positivt at han har evnen til å elske noen fullt og helt fra den dypeste delen av hans menneskelige og åndelige vesen.

load...

Han var en suksess på kjærlighet fordi han åpnet seg opp til sårbarhet ubetinget tillit og ekte kjærlighet krever. Heartbreak er uunngåelig når vi venture i den ustabile verden av kjærlighet.

2. Han er sterkere enn før.

Deretter må han innse at denne erfaringen har gjort ham til en enda sterkere og bedre elsker enn han kunne ha vært før. Snarere enn cocooning inne i en beskyttende og ugjennomtrengelig skjold, er han allerede mer robust og bedre i stand til å håndtere både gleder og sorger som en fremtidig kjærlighet kan innebære.

Han er en bedre fangst for en kvinne nå enn han var før. Han vet hvordan å se mulige feil før de oppstår og kan lede forholdet til et lykkeligere sted.

“Han må henge der hvis

Han føler hun er en god kvinne.”

3. Fortsett daglige rutiner.

Han bør ikke jobbe lengre dager, drikke mer eller spise mindre. Han bør fortsette sin samme treningen rutine, eller begynne en, som det bidrar til å rense kroppen for giftstoffer som kan holde humøret hans ned.

load...

Han trenger å komme seg ut med sine venner, gå til sin ukentlige bowling league, besøke hans familie, og med snakke åpent og lidenskapsløst om hva som gikk galt, hvis han er så tilbøyelig.

En sunn kropp og et sunt sosialt rutine vil sette sin sjel i et sted som kan håndtere og arbeide gjennom overbelastning av følelser han har lidd gjennom. Å se normalt liv fra en vanlig referanseramme vil begynne å la sine normale begjær og instinkter lede ham mot en ny kjærlighet.

4. Ha en ny start.

Han bør ikke vente til han finner noen så godt som hans eks før han prøver dating. Ingen er god nok før du bygge et forhold med dem.

Han bør ikke ta en ny jente til de samme stedene han tok sin tapte kjærlighet. Hun fortjener en ny start som en unik kvinne.

Han bør starte med noen kaffe datoer, middag og en film og dagtid utflukter i grupper eller med en kvinne til en art fair eller et museum. Han bør ikke rush det fysiske aspektet, men skulle bare vente på at det skal skje naturlig.

5. Hang der inne.

Han bør heller ikke forvente å føle de samme høye følelser for en stund, da hans hjerte er fortsatt litt nummen. Han vil trenge å henge der hvis han føler hun er en god kvinne, selv om hans lender ennå ikke brenner med lidenskap.

Hvert bånd av kjærlighet er spesiell og unik, og når en ny kjærlighet til slutt får under huden hans, og bygge langsomt gjennom en steg-for-steg prosess, kan han oppdage en bredere og mer omfattende kjærlighet enn han noensinne forestilt seg.