Hvor lang tid tar det før den blir offisiell?

18 april 2019

Hvor lenge har du date før du gjør det offisielt? Dette er et veldig interessant spørsmål, fordi det ikke har bare ett riktig eller galt svar. Det er egentlig avhengig av følelser av begge parter.

Relasjoner utvikle seg mellom begge parter ved ulike hastigheter, så det er ingen måte å gi deg et svar på hvor lang tid det kan ta. Folk trenger ikke nødvendigvis falle i kjærlighet på nøyaktig samme tid.

Oftenone faller mye raskere enn den andre, noen ganger gjør engasjementet mer av en “presset inn” følelse snarere enn en naturlig letthet inn i en mer alvorlig, forpliktende samarbeid.

load...

Siden det ikke er noen eksakt frist før det offisielt, det er visse avslørende tegn partneren din ønsker å gjøre forholdet eksklusive. Her er noen:

1. Implisitte helg planer

Før et forhold blir offisiell, er det fortsatt en frierføtter prosess som skjer. Planer er gjort dager i forveien fordi en av partnerne spør den andre for en dato for å sikre planene er satt i stein.

Når helgen planene er mer underforstått, er det trygt å si at forholdet utvikler seg og beveger seg mot å bli mer alvorlig, og dermed fører opp til “the talk.”

2. Person elementer igjen i hverandres hjem

Hvis en av partnerne forlater personlige elementer i den andre hjem, betyr det vanligvis at de tilbringer nok tid sammen og ønsker ikke å ta deg tid til å gå tilbake til sine egne hjem.

load...

Dette skaper en falsk følelse av å leve sammen, men det er en god øvelse for å bli vant til partneren din uten full satsing.

3. Diskusjon

En partner ønsker å ha en seriøs diskusjon om hvor forholdet er på vei. Hvis begge parter ikke føler det på samme måte, kan dette snakk bli svært ubehagelig. Ingen liker å såre andres følelser.

Det er ingen tidstabell for denne talen. Når man føler sterkt, dette er da det vanligvis skjer.

Dette kan enten gjøre eller bryte forholdet. Hvis begge parter ikke er enige, er det trygt å si at forholdet trenger mer tid å utvikle.

Hvis “å gjøre det offisielt” talk er brakt opp etter en viss tid, og en av partnerne er fortsatt skeptiske til å flytte forholdet fremover, det mest ofte er akkurat der forholdet vil bli og en av de to vil til slutt ende det.

Ikke prøv og rushto få engasjement du ønsker. Dating tar tid og bør være en naturlig progression.Keep et åpent sinn, og når det føles riktig, vil det være offisiell!

load...

Bilde kilder: galleryhip.com, elizabethannedesigns.com, movieclips.com, gurl.com