Hvor fine er de hyggelige gutta på okcupid?

29 mars 2019

Nå har alle sikkert sett Nice Guys av OkCupid. Hvis du ikke har, her er premiss:

Noen trodde det ville være morsomt å legge ut bilder av skjemmende, sosialt keitete menn fra OkCupid, sammen med smertefulle klipp fra deres profiler snakker om hvordan de er “ hyggelige karer.”

Selv om jeg ikke kan hjelpe, men lurer på hva som ville skje hvis de kjønnsrollene ble reversert her, gjorde det får meg til å tenke om “nice guys”.

load...

La oss male et lite bilde av Nice Guy:

Nice Guy er en jentes beste venn. Han er alltid der når hun har problemer.

Faktisk frivillige han ofte sine tjenester selv når de ikke er ønsket. Han liker seg en dame nærmeste fortrolige, men han raser på å være i “ venn sone.”

Dette er ikke bare begrenset til fyren som lengter etter et forhold med sin beste venn, og ønsker å vite hvordan han kan gjøre det skje.

Dette er også den type fyr som bare snakker til kvinner slik at han kan få lagt.

Så hvordan “hyggelig” av en fyr er han?

Først av alt, snakker om hva en “nice guy” du er, er generelt en ganske klart tegn på at du ikke er det, som jeg tror er poenget med nettstedet i første omgang.

load...

Det er som gutta som alltid skjer om hvordan “ærlig” de er. Det betyr enten at de er stolte av å opptre som drittsekker hele tiden, eller de er patologiske løgnere.

Tilsvarende “nice guy” er alt annet enn. Han har en agenda (vanligvis en ganske egoistisk en), og han forkler det under dekke av å være en “nice guy”.

At The Art of Charm, vi er ikke det minste imot agendaer, selv de som kan være litt “egoistisk”. Men vi oppfordrer menn til å være ærlig og over bord om sine intensjoner til enhver tid.

“Folk har en tendens til å bli tiltrukket av ærlighet,

Formålet med action og høy sosial verdi.”

Alt dette unngår en ganske viktig punkt:

Ingen har noen gang fikk lagt ved å være en “nice guy”.

Den Fin Gutter av OkCupid mislykkes i å skape rapport og seksuell spenning. De så nå de passive-aggressiv konklusjon kvinner ikke liker dem fordi de er “for snill.”

load...

Dette er gutta som ærlig tror kvinner ser for drittsekker. Hver mann med en slikk av sosial bevissthet vet på noen nivå dette er ikke sant.

Men minst de vet hva slags kvinner de ønsker å date vil ikke være i dating drittsekker.

Hva kvinner egentlig vil ha?

Ettersom det er nesten 3,5 milliarder kvinner på planeten, og jeg har bare møtt en brøkdel av dem, er det vanskelig å si.

Men folk generelt har en tendens til å bli tiltrukket av ærlighet, formålet med action og høy sosial verdi.

Du kan satse de sosialt vellykkede mennesker i verden får ikke det ved å mishandle andre. Heller ikke de får det gjennom falske, passiv-aggressive “niceness”, som til syvende og sist ikke var noe mer enn en egoistiske maktspill.

Du ønsker å være hyggelig. Du ønsker også å være uavhengig og, fremfor alt, ekte.

De Nice Guys av OkCupid er ikke bare tvetydig og passiv aggressiv.

De må også ha seg validert fra eksterne kilder, vanligvis kvinner. Og disse kvinnene kan lukte desperasjon på dem.

Det første du trenger å lære er hvis du ikke er fornøyd med deg selv som du er, må du bli god til å late du er mens du byste ræva for å komme dit på ordentlig.

Tigge oppmerksomhet av mennesker, særlig ved å prøve å få dem til å føle seg dårlig når de ikke gi det, er bare om den verste sosiale strategien går.

Lesere, hvordan forblir du trenger en “nice guy” uten å ha en agenda?

Foto kilde: soulartistrymedia.com.