Hva kvinner vil ha

21 juli 2019

Ingen har ennå funnet en perfekt svar på spørsmålet om hva kvinner vil ha. Gjennom århundrer med eksamen, romantikk, poesi og det virkelige liv, fortsetter den ultimate svaret å unnvike oss. Likevel, la oss se om vi ikke kan minst fange opp et lite innblikk i hva dagens kvinner ønsker og hvordan du kan gi det til dem uten at dine egne behov.

Selvfølgelig har hver kvinne fortsatt litt “jente” i henne. Hun ønsker å ha det gøy, så vel som en oppfylle karriere og kjærlighetsliv. Vi trenger bare å se til romaner hun leser med skjorteløs pirater på omslaget, henrivende henne og beskytte henne på samme tid, for å forstå hvorfor hun har en forkjærlighet for de dårlige gutter. Hun forteller deg at hun ønsker stabilitet, sikkerhet, en fin fyr og en hjem for å ta vare på, men hennes fantasy-romaner er aldri om en revisor som kjøper hennes vaskemaskin og tørketrommel i drømmene hennes.

load...

For å forstå hva kvinner vil ha, må vi gå tilbake til skriptet naturen har skrevet for henne. De kan bli frigjort, men de er fortsatt naturlige skapninger med i-født instinkter og behov. Kvinner er fysisk, følelsesmessig og psykisk knyttet til biologi mye mer enn sine mannlige kolleger.

Tillit.

Fysisk, kvinner er mildere og svake kjønn. Beklager, men fakta er fakta. Dette betyr at de må stole på deg før de kan være med deg. Tenk på det. Hvis du gikk på en date med en 9-fot-høy, 600 pund hårete Sasquatch jente, ville du ønsker å vite at hun var tamme og hadde gode intensjoner - ville ikke du? Du må la en kvinne vet hun er alltid ansvarlig og i kontroll av intime øyeblikk, spesielt i tidlige stadier.

load...

Hvis hun skyver tilbake for å komme opp for luft under et lidenskapelig kyss, ikke trekke henne tilbake for en mer jafs før du lar henne gjøre en ren pause. Det er akkurat som om det ringte på slutten av en boksing runde - stopp. Ingen unntak. Enda en bit av muskel fra din side kan gjøre henne føler kraften blir brukt til situasjonen, som kan legge en dødelig element av ubehag og mistro til forholdet.

Det tar ikke mye å vende henne naturlig “flight eller kjempe” bryter som vil forvandle en delt øyeblikk av make-out lykke inn i et scenario som gjør at hun føler seg som om hun gir, og du tar. Damen kaller alltid skuddene i hver nærkontakt. Naturen krever det.

"Jenter vil bare ha det gøy."

- Cyndi Lauper

“Hva kvinner vil ha: Å bli elsket, å bli lyttet til, å være ønsket,

å bli respektert, å være nødvendig, til å stole på, og noen ganger, bare for å bli holdt.”

- Dave Barry, amerikansk forfatter og spaltist

load...

Genetisk karakter.

Naturen krever også en kvinne velger en mann med god genetisk karakter. Tross alt, kan hun produserer bare ett avkom i året, så hun ønsker det å være sterk, sunn og passer for overlevelse. En mann på frifot kan produsere hundre babyer, så noen er nødt til å overleve gjennom kraften av rene tall.

Det er biologi igjen som sikrer kvinnen faktisk vil være der når barnet er født, og det er kvinnen som har instinkter - og mammaries - for å gi næring og sykepleier babyen. Et godt menneske kan ikke lenger dra hjem en bøffel kadaver for henne og de unge, men hun vil fortsatt lete etter en mann som vil være der for å bidra til å støtte og heve noen barn som kommer sammen.

I moderne samfunn, kan en god jobb, en god lønnsslipp og et godt hjerte gjøre opp for elementer av fysisk styrke og dyktighet som kan ha vært mer nødvendig i jungelen. Humor, oppmerksomhet og hjerner kan også gjøre en kvinne føler seg komfortabel og sikker i din favn. Disse er alle deler av den genetiske tegnet en kvinne trenger og ser etter i en mann.

Kjønn.

Den mest grunnleggende naturlige behov for kvinner som for menn, er årsaken til mannlig-kvinnelig tiltrekning: sex. Innse det, hvis det ikke var for den eventyr under hennes Calvin Klein jeans , vil du være med gutta drikke øl og se fotball. Og hvis det ikke var for din evne til å oppfylle sine fysiske behov, ville hun være shopping med jentene. Mother Nature forventet ikke mennesker og andre skapninger å formere seg for den intellektuelle jakten på å gjøre arten overlever - så hun gjorde det moro!

Fysisk tiltrekning og oppfyllelse er navnet på spillet. Kvinner vil ha seksuell nytelse og tilfredsstillelse like mye som menn gjør. Men de har så mange andre faktorer å vurdere: sosiale verdier, personlige moral, hennes mor, graviditet, mannlige griser, muligheten for misbruk, og selv Ted Bundy.

For å få til en gjensidig tilfredsstillende slutt spillet av kjærlighet og hengivenhet, du må bare følge brødsmuler. Du er en gentleman, så du vil ikke ha noen problem å tjene henne tillit med ømhet og tilbakeholdenhet. Intensjoner går langt utover et øyeblikks glede, så hun vil være komfortabel i visshet om at du faktisk fortsatt elsker henne i morgen.

Når du har tjent nøkkelen til hennes blå jeans, vil naturen gå sin gang. Lust vil avle kjærlighet og lidenskap vil gi etter for medfølelse. Du vil respektere og verne om kvinnen, som, uforklarlig, mener du er en darn god mann. Og når hun har skåret et sted inn i essensen av ditt vesen, og du virkelig trenger henne til å fullføre selv, vil du være alt din kvinne noensinne vil ønske eller behov.