Hva du ikke skal gjøre på en første date - (6 ting du må unngå å si og spørre)

26 mars 2019

Mange av mine mannlige klienter er i slutten av 20-årene og midten av 30-årene, og jeg vil si det er på grunn av økningen av online dating, spesielt for mobil. Mens online dating gjør det enkelt å få datoer, det er en av grunnene til at mange av mine klienter skjer flere første datoer, men samme mengde andre datoer.

I stedet for å gå på fire datoer i måneden og får en ny dato, de kommer på 12 datoer, men bare får en ny dato. Og, fordi de kommer på mange første datoer, de føler seg vellykket, selv om deres forhold er stuper. Dette betyr at de ikke ta opp potensielle problemer på den første datoen som ville hindre dem fra å få en ny dato.

load...

I et forsøk på å hjelpe disse mennene, jeg ønsket å lage en liste over ting du bør definitivt unngå å gjøre på en første date, spesielt med tanke på samtalen.

Hva du ikke bør si | Hva du ikke å spørre

Hva du ikke bør si på en første date (# 1-3)

Når vi er på en første date, er vi vanligvis nervøs og nervøs energi kan manifestere seg på mange måter. Kanskje du babble; kanskje du musling opp. Uansett hva det er, mange ganger, i vår nervøsitet, vi kan blurt ut noe vi ikke burde ha. Våre ledninger blir krysset i hjernen vår og filteret forsvinner. Så, mens vi kommer inn med de beste intensjoner, kan vår utilsiktet verbal utgytelse ha katastrofale virkninger. Pass på at ingen av disse tingene avslutte din sektor hullet på date nummer én.

load...

1. Ikke bare gi Logiske Korte svar

Jeg vet det kan være litt nervepirrende å være ute på en første date møte noen nye. Dette kan manifestere seg ved å svare på hennes spørsmål, men ikke utvide på noe. Dette fører til at hun måtte fortsette å komme opp med spørsmål og ikke gir deg en sjanse til å presentere deg selv. Hvert spørsmål skal være en åpning for deg å dele noe om deg selv, selv om svaret seg selv krever bare et ord eller to.

Hvis hun spør hvor du gikk på skolen, ikke bare si “University of Miami.” Hun ønsker å vite mer om deg. I stedet tilby “Jeg dro til University of Miami, men det var faktisk ikke for været. Jeg ønsket å major i marinbiologi og skuespill. Ja, jeg vet det er en merkelig kombinasjon, men jeg drømt om å ha et show som Jacques Cousteau hvor jeg kunne snakke om ulike...”

2. Vær svært forsiktig om oversharing

Min venn Joe fikk denne perlen på en første date: “Min terapeut mener de fleste av mine problemer kommer fra mitt hat mot min far, men hun endret min medisiner denne uken. Så jeg føler at det skal bli bedre.”Akkurat, wow. Jeg mener ** rister på hodet ** wow.

load...

Ja, jeg forstår konseptet av å være ditt sanne selv. Jeg pleide å si at jeg heller vil skremme noen med sannheten enn å lede dem inn under falske forutsetninger, men det er en forskjell mellom å være ærlig og oversharing. Jeg har mange klienter som sliter med noen form for mental eller fysisk sykdom, og mens det er ikke noe iboende galt med noe av det, fortelle noen på første date at schizofreni eller herpes opptrer opp kan i utgangspunktet garantere deg noen andre date.

På samme måte, unngå feller hun kan bevisst eller ubevisst lå. Hvis hun spør deg hvorfor den siste forholdet ikke fungerte, sier “vi bare ble to forskjellige personer.” Ikke si “Den lå tispa var banging mine venner bak ryggen min. Jeg mistet to venner og en kjæreste.”Awkward!

3. Ikke begynne kritisere henne rett utenfor balltre

Dette er hvor mange gutter kan uforvarende mislykkes. Det er erting, og så er det å være en pikk. Noen ganger linjen mellom dem er veldig tynn, og det skifter. Hva som fungerer for en person betyr ikke at det vil fungere for en annen.

Eksempelet jeg bruker i min coaching er hvis du snakker med en tidligere stripper og en tidligere nonne, de kommer til å være to svært forskjellige mennesker med to svært forskjellige samtaler.

Det er en forskjell mellom lekent plukke på noen og være en idiot, så vær forsiktig med vitser om henne og hennes interesser.

Mens erting er morsomt og det er nødvendig, må det gjøres på riktig måte og til rett tid. Hvis du forteller din gode venn sin nye skjorte gjør ham ser ut som Big Bird, det er morsomt fordi du har en dyp fundament av vennskap bak deg og han vet at du fortsatt liker ham.

Når du er kritisk til noe på en første date, er det ingen fundament. Hun vet ikke at du i det hele tatt, og hvis du starter å kritisere henne, selv om det er ment å være munter, kan det blåse opp i ansiktet. Noen eksempler som skjer ofte plage henne om hennes politiske overbevisning, erte henne om skolen hun gikk på, snakker dritt om hvor hun jobber, eller si noe negativt om noen av hennes venner.

Hva du ikke skal spørre på en første date (# 4-6)

Jeg vet hvilke råd du har sikkert hørt om å snakke med jenter. “Bare fortsett å stille dem spørsmål. Kvinner elsker å snakke, og det vil vise at du er interessert i dem!”Meh. Dette er sorta riktig, men det mushes forskjellige steder sammen, og skaper en forvirrende konklusjon. Ja, det er bra å stille spørsmål for å finne ut om daten din , men det skal ikke bare være en rask brann, intervju-stil avhør.

Dernest har vi ikke vanligvis stiller spørsmålene vi faktisk er interessert i å vite svar på. Til slutt, hvis du bare stille spørsmål, du er ikke bygge en rapport. Det må være en frem og tilbake med energi. Hvis du er en stille alle spørsmålene, er det en ubalanse. I tillegg er alle spørsmål ikke skapt like. Noen vil skade deg mye mer enn å hjelpe deg.

4. Det samme. Kjedelig. Spørsmål.

Hvor er du fra? Hva gjør du? Hvor gikk du på skole? Hva liker du å gjøre i helgene? Ugh. Hvor mange ganger har du stilt disse spørsmålene? Hvor mange ganger har du svarte dem? Sannsynligvis hundrevis om ikke tusenvis av ganger. Alle er lei av disse spørsmålene. Jeg kaller disse for dating intervjuspørsmål. De trenger ikke legge til samtalen i noen meningsfull måte.

Du ønsker å bli kjent med henne, men du ønsker ikke å høres ut som alle andre. I stedet for å spørre “Hvor er du fra?” Prøve noe sånt som “Hva er den beste delen om hvor du vokste opp?”

Tenk på de vennene du har. Hvor du traff dem, hvor de kommer fra, hva de gjør, eller hvor de gikk på skolen er ikke de eneste grunnene til at du liker dem. Det handler om hvem de er som person, ikke bare noen personlige fakta. Alle spørsmål som kan bli bedt logisk kan bli bedt om følelsesmessig. Du ønsker å bygge positiv energi. I stedet for “Hvor er du fra?” Spør “Hva er en av dine beste minner fra barndommen?” I stedet for å spørre “Hva gjør du?” Try “Når var sist gang du sparket i ræva på jobb?” Klart det kan høres litt annerledes, men du ønsker å skille seg ut fra mengden.

5. Så hvorfor er du singel?

** facepalm ** Så mange mennesker spør om dette! Jeg vet det kan virke som dere to commiserating over å være singel, og dette kan være en åpning for å lufte om tidligere forhold, men dette er en no-no. I sin best-case scenario, kommer det til å være en tispe økt. I verste fall, du ber dem “WTF er galt med deg ?!” Ikke en flott måte å starte en samtale.

Du ønsker ikke en første date for å gjennomføre slike negative konnotasjoner. En første date er ment å være lett, morsomt og spennende. Du trenger ikke å dra ut bagasjen helt i starten. Det kan også være ydmykende. Det er den samme grunnen til at du ikke spør noen hvorfor de er arbeidsledige. Du skyter en pil rett inn i deres sårbare deler. Det er nok av tid, hvis dere fortsetter å date, for å diskutere disse tingene ned linjen.

6. Hvor mange barn vil du ha?

Sakte der nede, Lone Ranger! Ingenting slår en kvinne av raskere enn en tilsynelatende klengete, desperat fyr. Hvis du begynner å spørre om hennes fremtid familieplanlegging, du kommer til å gå av jakt på den måten. Jeg vet dette kan være forvirrende for gutta også. Vi har fått beskjed om å vise en jente vi er interessert og at vi ikke bare en flash i pannen ved å spørre henne om fremtiden. Men det er ikke et teppe uttalelse.

Ingenting vil gjøre en kvinne løpe vekk fortere enn å spørre henne spørsmål som “Hvor mange barn vil du ha?” Når du er på en første date.

For eksempel, på et jobbintervju, er det godt å spørre om selskapet, men det er ikke OK å spørre dem om deres tidligere rettssaker, søksmål, mislyktes CEO, eller annet slikt materiale. På samme måte, på en dato, ikke spør henne hvordan hun ser for seg sin bryllupsdag, navnene for hennes fremtidige barn, eller hva slags foreldre hun mener er best. Det vil sende henne kjører for åsene. I stedet spør henne hvordan hun ser sin fremtid. La henne gi hva hun er komfortabel deling.

Sett ditt aller beste Videresend og resten vil falle på plass!

Husk at alle er forskjellige, så ingen råd er en total universalmiddel for alle. Og, hvis du har å feile, bør du feile på siden av sannere selv. Jo mer du prøver å være noen du tror hun vil, jo vanskeligere er det for din fremtidige kompis å finne deg.

Ja, noen ganger ulykker eller ubehagelige situasjoner kan faktisk hjelpe deg obligasjon. Som Matt E. Sier: “Jeg gikk Kanopadling i Adirondacks for en dato for mange år siden, og jeg ringte henne feil navn i midten av innsjøen. Svært vanskelig og gjort for en lang tur tilbake på kanoen. Vi har nå vært lykkelig gift i nesten 15 år.”Men for det meste, la oss sette vårt beste selv fremover. På den måten vil vi få mer kvalitet først dato, andre datoer og utover.

Bilde kilder: stanceworks.com, thedatingring.com, lisashield.com, thatscoop.com, business2community.com, photobucket.com, bluntmoms.com