Hva en gates datinggarderobe sier om ham

14 juni 2019

Når det gjelder vår karriere , vi vet alle hvor viktig det er å kle for suksess. Kvinner har en medfødt sans om mote og vet hvordan du skal velge riktig antrekk for enhver anledning. Men la oss innse det folkens: Mange av oss har ikke en anelse om uttalelsen vi gjør med våre dating garderobe.

Sannheten er, din opptreden snakker mye om deg til en kvinne før du selv si hei. Klærne og mannen er uatskillelige når det gjelder å skape bildet. Husk at varm kylling du så på klubben i forrige uke? Ta bort den sexy røde kjolen og erstatte den med en baggy genser og oversized jeans. Vil ditt inntrykk har vært den samme? Det er sant: klær virkelig gjør mannen.

load...

1. Sko.

Bilde starter på tærne og arbeider seg oppover. Kontroller at du har et elegant moderne sko i brunt eller svart. Loafers, blonder-ups, eller cowboystøvler - de er alle fine så lenge stilen er moderne, og de er godt vedlikeholdt. Gummisåler kan gjøre at du ser billig, og joggesko vil ikke tillate deg å bli tatt på alvor. Hvis du ønsker å skape et bilde av en mann av verdi, starter med de rette skoene.

“Mennene som synes å være verdt en dame

tid er vanligvis kledd moteriktig.”

2. Jeans.

Du husker sikkert når presidenten kastet ut den første banen på All Star kamp et par år siden. Han ble latterliggjort i flere uker for seg “mor jeans” på grunn av den høye midjen og løs passform. De anklaget ham selv for å kaste som en jente, sannsynligvis basert på bildet av umoderne mom jeans.

load...

Jeans du kaste på å kjøre til butikken eller rake plenen er ikke mote jeans. Mote jeans er form som passer, ikke for lang, ikke for kort, klar og attraktiv. Med det sagt, ikke får en midje størrelse som er for liten, som det vil fremheve den lille øl gut hvis den henger over beltet. Og være komfortabel slik at du kan gå normalt og trenger ikke å være å justere juvelene hele natten. Blå dongeri eller svart er vanligvis de beste valgene.

3. Skjorte.

En grunnleggende langermet skjorte, kanskje litt tekstur eller dempet strimler med, fungerer for de fleste gutter. Du kan rulle ermene opp til midten av underarmen hvis det blir varmt. Og prøver en rustikk blazer eller sport pels for de dagene som kan være litt for kult å gå uten jakke. Ingen drakter, men gutta. Drakter er arbeid antrekk, og vil gjøre at du ser ut av sted. Og bare én eller kanskje to knapper åpne i halsen, med mindre du ønsker å se ut som en throwback til 70-tallet.

Hvis du ønsker en litt mer spennende, kan du gå med en dristigere stripe eller en fargeklatt, men ikke la seg rive med noe som vil skille seg ut for mye. Gjenstand for oppmerksomhet bør være deg ikke skjorta. Klærne må bidra til bildet i en subliminal måte.

load...

4. Aksent stykker.

For mye smykker kan gjøre billigere bildet. En fin moderne klokke og et lærbelte med en beskjeden spenne er egentlig alt du trenger. En tynn gull armbånd eller halsbånd kan være OK, så lenge det ikke er glorete og er ikke altfor distraherende. Sørg også for at du ikke trekke ut en svulmende lommebok med papirbiter som stikker ut overalt. En lommebok skal være tynn og slank. Eller prøv en pengene klipp, med noe større enn $ 20 på toppen.

Vi har alle sett hundre musikk montasjer i filmer hvor nerdete fyr eller jente blir forvandlet til en prins eller prinsesse av å bli satt inn de riktige klærne. Det er mye sannhet i disse transformasjoner. Ta litt tid til å se hva de trygge og vellykkede gutta har på seg i klubbene. Se å se hvem som blir lagt merke til, og ta hensyn til det bildet som forskjellige gutter sender til deg. Mennene som synes å være verdt en dame tid er vanligvis kledd moteriktig. Ikke tvil om det - du kan vinne halve kampen bare ved å skape den rette utseendet med de rette klærne.